BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 11 miesiąc temu #659753 przez Agusia83
Ale Maksiu smiga :silly: ...kurcze dopiero teraz widzialam :lol:

Inso...masz sliczne zdanie pod suwaczkami...ale mnie urzeklo...az lezki mi sie zakrecily....

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #659777 przez Ingrid29
Lacra cudny brzusio :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu #659786 przez Agusia83
Ingrid, a przypadkiem nie masz fajowych zdjec z urodzin Arturka?

11 lata 11 miesiąc temu #659789 przez Gosia 2712
Dziewczyny mam takie pytanko bo moze Wy sie orientujecie :) w niedziele skonczyla mi sie umowa o prace i chcialam sie gdzies zarejestrowac albo urzad pracy albo krus bo chodzi mi o ubezpieczenie. Nalerzy mi sie zasilek dla bezrobotnych (dobre i pare zlotych ) ale nie wiem czy gdybym byla zarejestrowana w up i np zaszlabym w ciaze to czy np pozniej nalezy mi sie maciezynski i wychowawczy czy jak to jest? bo w krusie wiem ze sie nalezy a orientujecie jak jest z up?

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

11 lata 11 miesiąc temu #659790 przez ferritka
bry ;)

Lacrunia willa pierwsza klasa 6* z przytupem, ale to chyba nie ze zlotu, bo mi ta kamelowa skórka obok Ciebie nie pasi :cheer: :lol: :lol:

Ale fajowski Maxiu :lol: :lol: :lol:

co ja to Wam miałam pisać??? przez to wczorajsze picie z Wami przegapiłam "lekarzy" :S :S

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #659797 przez anoda89
Gosia z tego co ja się orientuje to zasiłek dostajesz po roku przepracowanym i masz 3 miesiące żeby się zarejestrować bo inaczej prawo do zasiłku przepada. Jak jest w ciąży to nie mam pojęcia czy coś przysługuje.

Kurka ale nudyyyyy a tu taka cisz dzisiaj :dry:

11 lata 11 miesiąc temu #659807 przez Gosia 2712
Wiem wiem wlasnie :) i mi przysluguje zasilek bo mam przepracowany rok a nawet wiecej tylko chodzi mi o to czy jak ja bym sie zarejestrowala w up i pozniej bym zaszla w ciaze i dalej byla zarejestrowana w up czy nalezy mi sie np maciezynskie i wychowawcze po porodzie ?

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

11 lata 11 miesiąc temu #659818 przez ferritka
Anodka, 3 miechy?? a nie miech??? bo mnie się zda, że jednak jest 1 miech żeby się zarejestrować ale pewna nie jestem dlatego pytam :blink: :blink:

no myslałam że bedę miała miliony stron zaległości ale widzę że wraz z pogodą na staraczkach puchy :cheer: :cheer: ale to git bo mam wszystko pod kontrolą :lol:

aaa mowiłam Wam że wczoraj przeszłam chrzest bojowy na lodach??? :blush: :blush: bo już nie pamiętam czy mówiłam :dry:

a i se schudłam 2 kg;D dobrze mi idzie, już 2 kilosy a ja nie zaczęłam jeszcze diety i tych skalpelów i abeesów robić :lol: :lol: :lol: mnie pani na przymiarce nie pozna kurka rurka B) B)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #659823 przez Agusia83
A mnie to sie wydaje, ze jeszcze krocej niz miesiac...ale szczerze nie wiem jak to jest z macierzynskim, czy wychowawczym...chyba Gosia musisz zadzownic do up....ale z krusu tez chyba mozna cos dostawac...moja kolezanka dostawala...

Ferri, no to super :laugh: jstes laska a bedziesz jeszcze wieksza...kiedy idziesz na przymiarke? Ja tez we wrzesniu bralam slub i po pierwszej przymiarce w marcu, pozniej bylam w lipcu...

A ja sie zdziwilam, bo waga od jakiegos czasu stoi mi w miejscu...mam +7kg....

11 lata 11 miesiąc temu #659836 przez ferritka
Aguśka, ja mam dopiero 01.09 pierwszą przymiarkę, potem tydzień później i potem jeszcze jedną i potem dopiero odbiór.. razem 4 przymiarki, nie wiem po kiego grzyba tyle aż , może dlatego że takam niewymiarowa i bedą szyć i pruć i szyć i pruć :lol: a i se zażyczyłam zamiast tego z dooooopki zameczka normalnie wiązanie takie chowane, się nie bedę całe wesele stresować że mi ten zameczek strzeli się zawiąże i loooooz a jak se pojem to se go poluzuje B) B) B) B) B)

właśnie Gosia najlepiej zadzwonić do up i o wszystko wypytać, najlepiej :) :)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #659839 przez anoda89
Ja jak byłam się zarejestrować kiedyś to babeczka mówiła że 3 miechy, ręki sobie uciąć nie dam bo to dawno było :S

Ferri mnie skalpel nudzi :dry: Podobał mi się skalpel 2 ale już go nie ma na youtube, czasami sobie teraz strzele Mel B i jeżdżę na rowerze ale to mało bo mi sadełko ostatnio wyszło

Aguś 7 kilo :ohmy: Jak Ty to robisz że tak mało przytyłaś??

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #659846 przez Agusia83
Juz sie nie moge doczekac jak zobacze co to te wasze skalpely :silly: ...

Anoda, przed ciaza bylam kluska, teraz jestem kluska ze sloniem :silly: ...przez 4 miechy wymiotowalam po 2,3 razy dziennie...pozniej mialam zapalenie oskrzeli przez 1,5 miesiaca i podczas kaszlu tez wymiotowalam....i jeszcze niedawno mi sie zdarzalo, ze podczas mycia zebow musialam zajrzec do kolegi kibelka :silly: ..chyba to przez to....a apetyt mam normalny...w pierwszej ciazy przytylam 12kg...teraz narazie 7....a i tak w tej jem wiecej slodyczy niz przy Emi....

11 lata 11 miesiąc temu #659848 przez monika1984lodz
Gosia niestety nic niedostaniesz jeśli zajdziesz w ciąże- ja byłam w takiej sytuacjo

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 11 miesiąc temu #659863 przez ferritka
Agusia no to długo się z kibelkiem spotykasz, nie ma to tamto, ale 7 kg to ładna waga, nie ma co do pozazdroszczenia wręcz B) B) B)

no ja odkąd dostałam zawału to mało się przetrenowywałam i tylko kilka skalpelów walnęłam, tu za to codziennie rano zaczynam od spacerku i se 15 minutek dreptam do knajpy, oczywiście mam kfilkę pod górkę nawet i nieraz dostaje zadyszki :blush: ale mam wciągnięty brzuch to prawie tak samo jakbym absa z melką walnęła cnie :blush: :blush: :S

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #659903 przez Gravity
co do urzedu pracy ja nie mam zielonego pojecia:(nie pomoge wybacz:(

ja slodyczy malo jem czasmi kwasne zelki,wole owoce truskawki kiwi jablka i teraz jeszcze sliwki :)oczywiscie suszone.

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka