BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 6 miesiąc temu #775355 przez Dave
dzien dobry.

5.20 a my juz sie bawimy. litosci, kiedy ja wypocznbe??!!!!??!!

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #775366 przez pani_p
Hejo :-)

Wstalam, żyję, ufff :-) mogę rodzić :-D hehe

Dave dzieci litości nie mają hehe :-)

Miłego dnia :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #775372 przez Asik
witam :)
Dave ojj nie narzekaj :P niejedna ze staraczek chciała by byc na Twoim miejscu i sie nie wysypiać :P

A tak powaznie to dopóki będziesz podejmowała zabawy o tej porze dopóty będziesz miała ten milusi "problem" , Szymek jak miał tyle miesięcy to całe noce przesypiał ,czasem budził się przed 6 ale to było baaardzo sporadycznie , tak się nauczył w końcu że o 7 naaajwczesniej mama jest dostępna do zabawy że jak się obudzi o tej 7 to wchodzi mi do łóżka i mnie pomału budzi :) u nas na rozszczepkach jest dziewczyna która ma rok po roku dzieci i też w ten sposób pokierowała dziecmi i się wysypia :) a wczesniej też się bawiła rano i narzekała że się nie wysypia .... cięzko jest wyrobić w dzieciakach różne nawyki jak w sumie od początku się tego nie stosuje ale spróbuj , bo jak tak czytam to wiecznie tak wczesnie rano wstajecie i się bawicie :ohmy:

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D

11 lata 6 miesiąc temu #775379 przez Dave
Asik - wiem, wiem że niejedna tu chciałaby się nie wysypiać.

A ja tak dosównie to się nie bawiię. Młody budzi to leżymy sobie leniwie, potem jak widzę że już pobudka ostateczna, przewijamy się, przebieramy i już.

Maja śpi sobie dłużej.

Więc to nie do końca tak jak piszesz. Wierz mi, że nie narzakam. Śpię po 4 - 5 godzin w kawałkach.

11 lata 6 miesiąc temu #775385 przez missyy
witam się B)

Paniszykuj się, szykuj :cheer: to już ostatnie dni ;) Zuzka czeka :lol:
Też już się doczekać nie mogę aż nam ją przedstawisz :)

Anoda jak tam samopoczucie? uspokoiłaś się trochę? :kiss:

chyba się przeziębiłam, kicham jak głupia :blush: a tu jeszcze tyle roboty na pierwszego, eh. Emciu ma urodzinki coś muszę zdążyć zorganizować :woohoo:

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]

11 lata 6 miesiąc temu #775401 przez Gravity
Witam Laseczki

Dave chyba bede pisac do Was ja i tak nie sypiam w nocy:moze ja sie z nimi pobawie?a Ty sobie dychniesz :silly: (((
Cala noc bieganie do wc bol brzucha i mdlosci:?9o biegunce nie wspomne :dry: i dodtego pojawily sie plamienia.Moze juz na dniach mnie ruszy a moze juz w szpitalu zoatwia dzis po usg zobaczymy. :silly: :silly: :silly:

pani_p dobrze ze Cie puscilo,regeneruj sily :kiss: :kiss: :kiss:

Asik chyba masz racje ja jak bedzie okazja i potrzeba wyprobuje to ustwienie o 7 nie wczesniej :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

missyy to juz sobie cos zapodaj,bo Cie Kochan rozlozy:((((

Ja drogie Przyjaciolki nie narzekam ciesze sie kazdm kopnieceim i nawet jak nie spie moj o tym nie wie :woohoo: wiem ze rano musi do pracy wstac ale jak mu dzis wspomnialm o krwi to biedak zbladl,tym bardziej ze widzila jak przescieradlo zmienilam bo cos tam polecialo:(((

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

11 lata 6 miesiąc temu #775410 przez Gravity
Dave napisz chociaz ile ten Twoj krolewicz wazy i mierzy teraz:))) :silly: :silly:
i jak foteczke tez zapodaj ich obojga :kiss: :kiss: :kiss:

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

11 lata 6 miesiąc temu #775426 przez MoNiaaa
Dave to masz ranne ptaszki i pewnie jesczez teraz zmiana czasu sie przyczynila.u mnie JUlka funkcjonuje na stary czas ale mi to na reke bo wieczorem idzie spac po 7 i rano o 7 wstaje akurat tak jak sie do przedszkola budzimy :)
Ja niby mam 3 latke a w nocy do niej min 3 razy musze wstac i nie wiem jak ja oduczyc po prostu mnie wola jak sie obudzi i musze ja przykryc chwilke poglaskac i spi dalej a mama sie meczy godzinami zeby usnac na nowo :dry:

Anda piekna fasolka tez mi na dziewuszke zakrawa :) i serduszko juz w 5 tc super!!!!
moja tez od poczatku wychodzila kilka dni mlodsza ale z kazda wizyta inaczej wychodzilo i sie wyrownywalo takze nie martw sie i odpoczywaj :kiss: na kiedy ci termin wyliczyl???no i suwaczek zakladaj :lol:

http

]

11 lata 6 miesiąc temu #775447 przez Dave
prad nam wylaczyli. chyba gdzies mocno powlalo.

11 lata 6 miesiąc temu #775454 przez Dave
gravi-cos czuke ze mam tu na dniach Jessike pokarzesz:-)

to wyglada na oczyszczanie osganizdu,czyli organizm sie przygotowuje, a plamienia to jakby na rozwieranie sie szyjki i jej skracanif.

11 lata 6 miesiąc temu #775472 przez anoda89
Dzień dobry.

Dave oj ja Ci współczuje z tym spaniem ale nic nie zrobisz trzeba przetrwać Mateo podrośnie to da mamusi pospać.

Jak się czuje :unsure: Mdli mnie z deczka ale to nie problem przynajmniej wiem że jest ok, najgorszy to jest ból pleców :dry: W pierwszej ciąży też mnie bolały i przeszło pod koniec I trymestru więc czekam cierpliwe. Termin mam na 24 czerwiec chociaż pewnie w tydzień czy dwa wcześniej będzie CC ;)

11 lata 6 miesiąc temu #775531 przez ferritka
Hej ho:-) :-) Anodka kochanie fasolka cudna tez widze corcie :-)
Co to ja mialam, aaa
A wczoraj mieliśmy z Kręglem pierwszy miesiąc małżeństwa :-) nooo i najadłam się jak wariatka jakaś słodkie zagryzłam kabanoskiem i popiłam kakałkiem ....

No powaźny pms mnie dopadł...

Gosiaczku, Ty to masz jakieś prorocze te sny.. może to jakiś znak... :kiss: :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 6 miesiąc temu #775546 przez helenne
Witajcie kochane!
anoda89Fosolek boski-i serduszko już ale czad!!!!!!!
Ja mam dziś wizytę może też zobaczę swojego skarbeczka!!!
Dave To jedynie mogę życzyć Ci więcej snu!! Wiem o co ci chodzi, kochasz i cieszysz się ale odrobiną więcej snu nie pogardziłabyś prawda?? Moja siostra też tak miała i chodziła jak zooombi :lol:
ferritka - to wszystkiego naj po 1 miesiącu małżeństwa ;) :kiss:
missyy - Tobie szykiego powrotu do zdrówka kochana!
Agusia83 - Film super oglądałam z moim ukochanym :D

Aaaa pamiętacie jak mowiłam Wam ,że mój kochany będzie w Mam talent?? pokaże Wam :D Nas, fakt ma problem z angielskim i ze stresu lekko mu nie wyszło ale naprawdę ładnie spiewa...ja to pieje jak kogut..

To co...zapraszam do oglądania i buziaki dla Was !!! :kiss: :kiss: :kiss: :lol: :lol: :lol:

11 lata 6 miesiąc temu #775565 przez ferritka
Helleeeeeennnn no fajnie fajnie gratuluje wystepu i odwagi:-) piekna z Ciebie dziewczyna tak btw :S

Aaaa dziekuje dziekuje B)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 6 miesiąc temu #775569 przez majeczka22
ferritka - ja też życzę wszystkiego najlepszego aby z tego miesiąca stały się lata Waszego małżeństwa :)

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka