BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 6 miesiąc temu #774052 przez ferritka
aaa to blisko mnie...tylko u mnie strasznie wiać zaczęło, słonko świeci ale tak ciepło to nie mam niestety :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #774063 przez majeczka22
ferri u mnie też wieje wiaterek nawet można powiedzieć że bardzo mocno ale jest cieplutko że można w krótkim rękawku chodzić :)

11 lata 6 miesiąc temu #774088 przez Asik
hello jello ;)

Ferri a może musisz wejść w ustawienia routera i wpisać MAC adres ? ja tak mam u siebie w lapkach , fonach i tablecie :) w sumie 7 rzeczy połączone mac adresami :)
inaczej wyskakiwało wpisz hasło a to dupa dawało :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D

11 lata 6 miesiąc temu #774107 przez gosiak
Witam ;)
U mnie dziś tzn u mamusi rosół z kaczuchy i na drugie też kaczucha ;)

Matko co mnie za sny nawiedzają...jak nie jakieś sexy z niewiadomo z kim to dziś że dziecko urodziłam nie wiedząc wcześniej że byłam w ciązy, boze takie piękne maleństwo, chodziłam po sklepach i kombinezonik na zime dla niej szukałam;) na imię miala Natasza i miala czarne włoski, czemu ja się obudziłam, było tak pięknie choc we snie :dry:

Witaj Majeczka, fajnie ze teraz zajęłaś sie leczeniem, jak juz będziesz gotowa na dzidzie to juz wsio ok ze zdrówkiem będzie ;)

Feri ja w swoim tablecie tylko wyszukałam w ustawieniach dostepne sieci vi- fi i tylko haslo wpisalam..

Dzis u lacruszków wielki dzien, ciekawa jestem fotków malych aniołków :)

No i teraz to dopiero bedą dluuuugie wieczory... :)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 6 miesiąc temu #774134 przez Gravity
pani_p czy mam jakies wyjscie??? hhhihihi wyciagnac na żywca sama nie dam rady jak wyjsc nie bedzie chciec:) :lol: :lol: :lol:

ferritka ja zupy gotuje czasami bo brak mi czasu kurczka z piekarnika fryteczki i mizeria na smietanie:))i deserek kopiec kreta siedze objedzona :kiss: :kiss: :kiss: na kolaje robie tortille juz sobie filety odmrażam :kiss: :kiss: :kiss:

majeczka22 wiesz co dobre pizze tez bym zjadla :) :lol: ja ostatnio cinam jak leci :) :silly: :silly: glodna na okraglo :woohoo: :woohoo: :woohoo:

anoda89 dasz rade ,a jak bardzo Cie muli migdaly dobre :kiss: :kiss: :kiss:

Ja na temat pogody wolala bym sie nie wypowiadac dzis u mnie szaro buro piach w oczy i patrzec jak lunie :S :S

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #774143 przez studentkaae
cześć Laski :)

u nas faktycznie dziś taka letnia pogoda - heh, czy to sierpień czy końcówka października?? :silly:

Majeczka
- witaj, nooo, ze mną to Ty jesteś prawdziwą sąsiadką, bo ja z BB jestem. spoko, wierzę, że teraz trafiłaś na odpowiedniego lekarza i wszystko będziesz miała wyregulowane jak już przyjdzie ten twój czas na groszka :)

Ferri - ooj Sis, ja to Ci z tymi routerami, tabletami i innymi ustrojstwami niestety nie pomogę :( czarna magija toż to czasem ta technika :cheer:

Pani, Gravity - jejuu, jeszcze niedawno testy nam tutaj pokazywałyście, a tu już rozpakowywanko tak blisko... ciocie czekają na księżniczki :kiss:

Anodka - mdłości? to super - ciąża mocna w takim razie i o to chodzi :) ja bym się na Twoim miejscu z tych mdłości bardzooo cieszyła :) aha - podtrzymuję moją teorię o bliźniakach u Ciebie... a nawet pomyślałam ostatnio o jeszcze większym składzie w Twoim brzusiu, ale Cie straszyć nie będę... :lol:

Gosiak - no, oby to był taki proroczy sen :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #774209 przez majeczka22
Gravity to u mnie też tak jest że jeść mogę wszystko jednego dnia a następnego dnia na nic nie mogę do jedzenia patrzeć a kilogramy w miejscu stoją i nie chcą się ruszyć :)

11 lata 6 miesiąc temu #774211 przez majeczka22
Studentkaae - Bielsko to ja znam jak własną kieszeń bo całe życie w nim spędziłam a na wieś mnie wygnało dopiero tak 15 lat temu ale serce zostało w wielkim mieście :)

11 lata 6 miesiąc temu #774235 przez Marta M
Monia ja też nie mogę w nocy spać, jeszcze do niedawna mogłam na obu bokach a teraz na każdym źle bo pośladki mnie rwą i jajnik jakoś kłuje...a tu jeszcze 9 tygodni..

Anoda ja miałam takie zaparcia na początku ciąży że w 8 tygodniu miałam brzuch jak w połowie ciąży, hihi...a teraz zestopował i nie wydaje mi się duży ;)

11 lata 6 miesiąc temu #774237 przez gosiak
Marta poka brzuszka ;)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 6 miesiąc temu #774242 przez Dave
Heya,

wpadam tylko poczytac co tu niedzielnie słychać.

Dziecka mi padły o 18.30 ciekawa jestem o której zarządzą pobudkę :dry:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 6 miesiąc temu #774243 przez majeczka22
Mi dzisiaj też się jakoś ten dzień dłuży przez tą zmianę czasu ale jakoś nie narzekam bo spać mi się nie chce :) i trzeba wrócić jutro do rzeczywistości i iść na zajęcia ( ale dobrze że tylko mam je w poniedziałek i środę ) i znowu weekend do poniedziałku :)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #774270 przez anoda89
Takie mdłości to jeszcze nic więc daje radę ;) Tylko brzuch coś mnie dzisiaj boli ale jak leże jest ok więc już się wykąpałam i zaraz kładę się do łóżka. Zaaplikuję luteinę i będzie ok. Zastanawiam się czy nie przełożyć wizyty na ten tydzień :unsure: Zadzwonię i zobaczę czy będzie jakieś wolne miejsce jak tak to przełożę na czwartek.

Marta poka poka domek Hubercika :lol: Swoją drogą to bardzo ładne imię :)

Gosiak może jakiś proroczy sen :lol: :lol:

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #774278 przez Agnilla
Anodka kurka, już mdłości?? bleee :P który to tc??

11 lata 6 miesiąc temu #774282 przez Marta M
Gosiu nie miałam aktualnego więc zrobiłam przed minutą dla Ciebie :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Anoda dziękuję :)
Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka