BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 5 miesiąc temu #781925 przez gosia28
witam się

ferri jak tam godzenie B) :)

mesy mam podobnie z kłótniami telefonicznymi :S

studentka a po co to się faszerować niepotrzebnie lekami jak domowe sposoby wystarczają? A poza tym nie znasz dnia ani godziny :kiss:

Gravity jaaaaaaaaaaaaaaaaa Kochana gratuluję :kiss: :kiss: :kiss: aż się łza w oku kręci :kiss: :kiss: :kiss:
a jakie ma włoski jasne :)

ferri to się musiała przerazić, trudno się dziwić
co tu ludzie nie zrobią dla sławy :P
dobrze, że się wszystko szczęśliwie skończyło

pani :kiss: :kiss: :kiss:

magduska ja Cię kojarzę bo czytałam Staraczki od początku i nieco pamiętam Twoją historię.
Gratuluję Ci szczerze, ale wiedz też że dziewczyny Ci nie przepuszczą i testa musisz nam pokazać :)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #781933 przez gabi28
Madguska i ja Cię pamietam :) widzisz.. i przyszedł czas na Ciebie. :) szkoda ,że sie tak mało tutaj udzielasz.. pisz do nas. i wklejaj zdjecie testa.. bez testa sie nie liczy :)

Mierellka :*:* myślę o Tobie.

11 lata 5 miesiąc temu #781988 przez Asik
Magduśka :)nasza 5 przeszła z fajnej mamy tutaj ;) Magda , Lacrijka , Gosiak , Ty i Ja ;) :) no kochana :* :* cichutkie cichuteńkie gratulacje :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D

11 lata 5 miesiąc temu #782002 przez ferritka
bry;)

a ja wczoraj poklikalam z moją psiółką i se poryczałam do komputra :dry: chyba mnie ten bronek zaszkodził, bo jak pije to taka jakaś tkliwa jestem :S

my z Kręglem jakiś cięzki czas mamy :dry: to się pokłócimy żeby się pogodzić ale godzimy się żeby zaraz się pokłócić i tak w koło macieju jeju :( :(

dzisiaj walczymy z porządkami, Kręgiel na dworze i w piwnicy ,ja na piętrze...problem jest w tym że ja to bym wsio wywalała ,on wręcz przeciwnie ...wszystko mu się przyda :dry:

Magduśka :lol: :lol: :lol: 3mam kciuki żeby krechy były jak malowane ...ale póki nam nie pokażesz to nie ma gratków :blink: :blink:

p.s. dzisiaj 7 dzień @ brak, wciąż nie sypiam i tak mnie dojce bolą, że mi chyba explodują :dry:
i kto ma chętkę na żurek :S bo poczyniam :blink: dietetyczny, na żeberkach :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 5 miesiąc temu #782014 przez gosia28
ja poproszę żurek, nawet myślałam czy go dziś nie zrobić, ale przypomniała mi się czosnkowa studentki i se poszperam, żeby ją znaleźć, a potem skompletować składniki :woohoo:

czasem tak jest że raz pod wozem raz pod wozem :X

my żeśmy w ostatnich dniach robili generalkę, nawet mi się udało wywalczyć, żeby telewizor zniknął z sypialni i zawiesiliśmy w to miejsce mega gigantyczne lustro
i co?
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

ferri Ty może strzel testa dla formalności co?

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 5 miesiąc temu #782017 przez MoNiaaa
feri jak taki dietetyczny to ja poprosze :)
a ja zapraszam na ciasto wlasnie sie piecze ale chyba nie wyjdzie takie jakie chcialam :dry:

http

]

11 lata 5 miesiąc temu #782039 przez ferritka
Gosia kochanie, jak ja bym tv z sypialni wywaliła to bym Kręgla w ogóle w niej nie uraczyła...odważna jesteś bestia :lol: :lol:

kochanieńka, po kij testa jak ja w cuda nie wierzę a i znaki sprawiają, że czuje @ na kilometr...przyjdzie, jak zawsze :dry: :dry:

no to wpadajcie bo mam cały gar i hmmm chyba tydzień będziemy go jeść jak nam nie pomożecie :lol: :lol:

a mi mój przywiózł piekarnik mój babciowy i hmmmm może i ja poczynie ciasto ..marchewkowe bo mi tylko to wychodzi :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 5 miesiąc temu #782057 przez gosia28
:lol: :lol: :lol: mój nawet po fakcie skomentował, że to był dobry pomysł, a szumu tyle było, że oloboga :S

ferri Ty to chyba sklerozę masz bo ja Ci już kiedyś pisałam, że mojego szwagra gin od niepłodności spisał na straty, że się do in vitro nie kwalifikują, a 5 miesięcy później to szwagierka w ciąży już była, a mała niedawno roczek skończyła. I żeby było jasne, że z podobizny 100% ojciec ;)

ale Wy tych placków pieczecie, ja oprócz świąt to nie piekę bo zjemy po kawałku czy dwa a resztę wywalam bo nie ma kto zjeść :S to jak mamy ochotę to jedziemy do bratowej w niedzielę bo ona zawsze ma :P z resztą ja nie ciastkarz, wolę dobre mięsko albo zupkę czy takie cuś :laugh:
a swoją drogą to powoli łuskam orzechy na swięta :woohoo:

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 5 miesiąc temu #782096 przez gosiak
Bry ;)

Ferri toż twój ojciec to gwiazda jak cza ;) no ale mam nadzieję że ręka już lepiej ;)

Studentka robiłam wczoraj zupkę i pyszna, mąż się zachwiycał, ja się troszkę przejadłam i mnie w nocy muliło chyba przez te serki ;) ale zupka będzie gościć u mnie w kuchni nie raz ;)

Magduśku kochany no jaszka że Cię pamiętam :lol: gratki wielkie i pochwal się testem czem prędzej :kiss:

Pytanko Do mamusiek, ma ktoś z Was kunika morskiego z fisher price? Takiego grającego usypiacza? Właśnie mi dziś przyszedł dla bratanicy 2- miesięcznej kupiłam, jakie macie opinie o tym?

Miłego ;)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 5 miesiąc temu #782120 przez Asik
Gosiaku :) Szymek ma konika :) i do dzisiaj z nim śpi :) najlepsiejsza zabaweczka jaką może dzieć dostać :D :D :D :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D

11 lata 5 miesiąc temu #782126 przez Dorciaition
Gosiak ten konik super sprawa :)

Alanek[*] :(

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #782127 przez gosiak
Asik napisał:

Gosiaku :) Szymek ma konika :) i do dzisiaj z nim śpi :) najlepsiejsza zabaweczka jaką może dzieć dostać :D :D :D :D

Podobne opinie czytałam w necie, więc mam nadzieję że się spodoba malutkiej :lol:

Dorcia to super ;)
Jeden minus to dojście do baterii..

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #782133 przez bidol
Hej Hej - :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Oczom nie wierzę ?? :ohmy: :ohmy: :ohmy: Magduśka - no pewnie że pamiętam - zniknęłaś na dłuuugo - i przychodzisz z takimi nowinami :ohmy: :ohmy: :ohmy: GRATULACJE :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Gosiaczku - Kamilka ma tego konika :) jest booski - ma dwa tryby - cichszy i głośniejszy - delikatną lampkę i długo gra - Kamika codziennie przy nim usypia :)
a baterie wystarczają na bardzo długo :)

Dorcia - wow - już 30 tydzień - ale ten czas leci - :lol: :lol: :lol:

11 lata 5 miesiąc temu #782141 przez gosiak
Bidolku no w końcu się u nas pojawiłaś :) pacze na Kamcie na fb i się nadziwić nie mogę jaka ślicznotka z niej :side: jak tam kropki zeszły już z bidulki??? :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 5 miesiąc temu #782151 przez bidol
gosiak napisał:

Bidolku no w końcu się u nas pojawiłaś :) pacze na Kamcie na fb i się nadziwić nie mogę jaka ślicznotka z niej :side: jak tam kropki zeszły już z bidulki??? :kiss:

Gosiaczku - no niestety nie - Ona strasznie się drapie - biedulka - ostatnio ją przyłapałam jak po plecach się widelcem czochała :(
Bez blizn się chyba nie obędzie :( Sebuś miał o wiele mniej krostek ;)

a co u Ciebie słychać ? - napatrzeć się na fb na Ciebie nie mogą - taka laska jesteś że hoo :ohmy: :cheer: :woohoo:

a co z Mirelką się dzieje??

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka