BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 5 miesiąc temu #781050 przez Mała
Missy kurcze co ci się porobiło z tym spaniem?

Pani to tak odpisuj, jak urodzę to dam znać :silly: Brzuch boli to już coś, ja z Kamilem miałam skurcze a ich nie czułam dopiero po wspomagaczach poczułam :S

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #781062 przez missyy
Mała napisał:

Missy kurcze co ci się porobiło z tym spaniem?

Pani to tak odpisuj, jak urodzę to dam znać :silly: Brzuch boli to już coś, ja z Kamilem miałam skurcze a ich nie czułam dopiero po wspomagaczach poczułam :S

sama nie wiem :( już nie pierwszy raz się dzieje. Za dużo mam na głowie i może dlatego spać nie mogę. Melisa już nie działa, może valerin sen? Tylko muszę sprawdzić czy w ogóle moge go brać, przy euthoroxie. :dry:
Dziś może spróbuje się przemęczyć do 22-23, może sama padnę :unsure:

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]

11 lata 5 miesiąc temu #781076 przez MoNiaaa
missy tez mam taki problem ze spaniem najpierw zeby wogole zasnac a pozniej budze sie co chwile i rzucam po lozku :dry:

http

]

11 lata 5 miesiąc temu #781126 przez ann-sunshine
Dzień dobry,

Ferri dobrze że wszystko dobrze się skończyło.

Pani, pamiętaj że sytuacja może się w każdej chwili zmienić. Do mnie dzwoniła koleżanka z pytaniem i jak tam, powiedziałam, że nic, cisza, nadal czekam, a 10 minut później zaczęły mi odchodzić wody. Życzę, żeby Zuzia jednak zdecydowała sama o momencie w którym się pojawi :kiss:

Kolejna @ przyszła, w tym cyklu się nie staraliśmy, ale też się nie zabezpieczaliśmy, wpadki nie ma. Staramy się już prawie rok o drugiego bobasa. Czas na badania, bo coś chyba jest nie halo, skoro ciągle nic.

11 lata 5 miesiąc temu #781187 przez Agnilla
Gravity, ale blondyna :) gratuluję :kiss:
Ferri, co jak co, nudnego życia Ty nie masz, dobrze, że z tatą wszystko ok :kiss:

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #781509 przez studentkaae
bry wieczór,

Gravity - ale blondzia śliczna z tej Twojej córuni :) gratki!

Ferri - o kurcze, ale akcja, dobrze, że tak się skończyło. hmmm, mój tata też ma taki piec z podajnikiem i pewnie te łapska też wsadza gdzie popadnie jak go czyści. muszę mu wykład zrobić w tym temacie w takim razie.

a wiecie co - dół jak uj mam. wczoraj się dowiedziałam, że tacy nasi znajomi co teraz dziecka absolutnie nie chcieli, bo budowa domu itp. itd. to są w ciąży, się im tak jakoś przypadkiem udało i to już w 13 tygodniu są :cheer: kufa, a człowiek od równo 2 lat się stara i uj z tego wychodzi. nooo, minęło nam dokładnie 2 lata starań, szok :( :(
mówiłam już dzisiaj, że życie jest niesprawiedliwe? nie? no to jest - niesprawiedliwe!

11 lata 5 miesiąc temu #781515 przez ferritka
Sis :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: podpisuję się, życie jest niesprawiedliwe :dry: :dry: 3maj się dzielnie, uśmiechnie się do nas los w końcu zobaczysz :kiss: :kiss:

Agnillka, ano nie można się ze mną nudzić :lol: :lol: :dry:
Padre został teraz gwiazdą lokalnych mediów bo nawet w radio rano o nim mówili
a tu taki rodzynek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a Kręgielek kochany, spojrzał dziś na auto, pomacał ,poruszał błotnikiem i rzekl " się wyklepie" :blush: :blush: mój kochany chyba go dzisiaj za to wymasuje :S :S

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 5 miesiąc temu #781539 przez studentkaae
Sis, ech, no coraz mniej w to wierzę, ale co zrobić mam, nic ponad to co robię chyba.
jał, to Twój tata to prawdziwa gwiazda mediów :) hihi, sie mu zachciało blasku fleszy pewnie ;)

no widzisz jaki Mężulek dobry dla swojej Żonki, brawo, brawo za postawę dla Szwagra :)

11 lata 5 miesiąc temu #781805 przez missyy
Studentkae Racją jest, że życie jest niesprawiedliwe. Każda z nas choćby raz gnębiła się i zadawała sobie samej pytanie, dlaczego wszystkim "im" wychodzi, a mi nie. :dry:

Ferrii Tato faktycznie gwiazda. :) Dobrze się czuje?

Pogoda dzisiejsza... yyyy, bez komentarza. Leje i leje. :S Nosa z domu się nei chce wynurzyć. Wstałam z rana, dziś tylko dwie pobudki zaliczyłam w nocy.
Wczoraj szukałam wyjścia, jak tu zasnąć, wypiłam meliskę, potem drinka (w środku tygodnia B) ), a potem męczyłam oczy czytając gazetę o półmroku :blush:
Szał :P

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]

11 lata 5 miesiąc temu #781833 przez gabi28
dzien dobry...

i znowu szaro,buro i ponuro... brrr..okropnie.

mam przeczucie,że u Pani_P coś sie zaczelo dziac.. nie ma jej tutaj ani na listopadówkach..

11 lata 5 miesiąc temu #781837 przez pani_p
Gabi oj Kochana jak ja bym chciała żeby Twoje przeczucie się spełniło ;-) niestety narazie nic, cisza... A nie pisze na forum bo mam doła jak stąd kuzwa do bieguna... Jestem bardzo zdenerwowana i okropnie się boje tego szpitala... Wiem, że może to głupie, ale nic na to nie poradzę... Chodzę i rycze... Wiem, że jest jeszcze czas, ale widocznie to nie na moje nerwy ;-)

Mąż mnie gdzieś zabiera, co by nie myśleć, a później już tylko pakowanie i spać.

Trzymajcie się dziewczynki ciepło i nie martwcie się, bede Was informować ;-) dziękuję za troskę :kiss:

11 lata 5 miesiąc temu #781846 przez gabi28
Oj..Pani_P a ja tak intesywnie o Tobie myśle.. nie wiem czy pocieszanie Ciebie coś pomoże... jesli chcesz popłakac..to popłacz..ale potem bierz sie w garśc... już na dniach będizesz miała Zuzie przy sobie i to jest najważniejsze.

11 lata 5 miesiąc temu #781862 przez MoNiaaa
Pani hormony ci szaleja. wyplacz sie i pojdziesz spokojna dos zpitala:)
ja pamietam ze sie okropnie porodu balam a jak przyszla polozna i powiedziala ze idziemy na wywolanie to nagle oaza spokoju sie ze mnie zrobila stwierdzilam ze trzeba zacisnac zeby i do przodu:) juz niedlugo zobaczymy Zuzie 3maj sie kochana :kiss: :kiss:

http

]

11 lata 5 miesiąc temu #781913 przez anoda89
Hej. Wczoraj mi stary kompa zabrał i jeszcze coś pochrzanił ale naprawił.

Studentka :kiss: :kiss:

Pani płacz kochana zawsze trochę ulży :kiss:

Ferri dobrze że nic poważnego się nie stało :) a tata teraz gwiazda ;) :lol:

11 lata 5 miesiąc temu #781920 przez magduska
witam, bardzo dawno sie tu nie udzielalam,ale mojej starania caly czas trwaja, napewno mirella,gosiak i Lacrijka mnie moze jeszcze pamietaja :-)
otoz okres spoznia mi sie 2n dni,zawsze mialam jak w zegarku 28-30 dni, dzis postanowilam wykonac test i nie wiem czy wierzyc w niego,ale widze 2 kreski-chyba cuda sie zdarzaja,ale jeszcze nie chce sie bardzo cieszyc. Nie wiem co myslec o tym wyniku,zadnych objawow typowo ciazowych nie mam,jedynie boli mnie brzuch w dole tak jak na spodziewana @ :-)

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka