BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 6 miesiąc temu #779387 przez Gravity
anoda89 u nie z rana przymrozek i moj skrobal szyby teraz wyglada na to ze bedzie ladnie :kiss: :kiss: :kiss: ale i tak mi sie nic nie chce :lol: :lol: siedze nic nie robie i jem :lol: :lol: juz gyrosowa salatka chodzi za mna i filety odmrażam:)

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #779458 przez marzena25
Cześć dziewczyny, jestem i ja :) u mnie tez sprzątanko małe było i pranie pogoda ładna to grzech nie skorzystać :)i na ogórkową mnie wzięło może chłopczyk będzie :laugh:
anoda89 ja też coś nie mogę spać od 2 dni budzę się co chwila a do kibelka to co 40 minut :( chodzę. A teraz za mną chodzi sałatka grecka nawet kupiłam składniki tylko znowu zonk :unsure: czy ser feta jest ok, niby pisze na nim że z mleka pasteryzowanego :huh:

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 5 miesiąc temu #779699 przez ferritka
...
a tu znowu cisza taka, no nic zabiegane jesteście zapewne to i czasu mniej na ploteczki, no i Mirellki nie ma i to już nie to samo :( :(

a my byliśmy na grobach, dzisiaj ładnie znicze jeszcze świeciły, dużo kwiatów i mało ludzi..

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
więc Gosiaczku, wczoraj pozazdrościłam Ci spania na skos dzisiaj mam to na własne życzenie :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 5 miesiąc temu #779717 przez majeczka22
a mnie jakieś lenistwo ogarnęło, jutro wolne mam na uczelni ,w środę jedynie mam 1,5 godziny zajęć i TYDZIEŃ WOLNEGO ( niby studia stacjonarne - ostatni semestr) a ja dalej czuje jakby były wakacje tylko pogoda nie taka bo wieje niemiłosiernie. A i wogóle nie mam weny aby zacząć pisać kolejny rozdział pracy a do marca już niedaleko :) już mnie to wszystko przeraża- marzec będzie ciężki do przetrwania- obrona pracy inż, wizyty u lekarzy ( oby się potwierdziła wtedy jakaś konkretna diagnoza bo zwariować można żyć w takim stresie :/ Już nie będę zanudzać :p

11 lata 5 miesiąc temu #779727 przez anoda89
Ferri teraz się kłócicie ale jak później będziecie się godzić :laugh: :laugh:

Ja dzisiaj mam dzień lenia i tylko pranie zrobiłam a resztę dnia spędziłam na plotach ;) Głupio bo nawet obiadu nie zrobiłam ale jak coś pichcić jak się na nic ochoty nie ma :dry:

11 lata 5 miesiąc temu #779737 przez majeczka22
anoda89 taka jesienna pogoda jest że tylko zostaje leniuchowanie pod kocem z dobrą książką i z herbatą :) więc nie powinnaś mieć wyrzutów sumienia :)

11 lata 5 miesiąc temu #779742 przez gosiak
Ferri no u nas większość kłótni to takie niewiadomo o co :dry: a ile razy ja się przez ten weekend z moim pokłóciłam i to przez tel. Uwielbiam takie kłótnie jak nie jedno to drugie rzuca tel. Wrrr a jeszcze go z pracy nie ma ehhh :dry:

Straszną ochote mam na tą zupę czosnkową i jutro mam zamiar zrobić :silly:

Właśnie pusto tu bez Mirelli :dry: daj znać czarodziejko co u Ciebie :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 5 miesiąc temu #779755 przez mesy
Gosiaka ja mojemu rzucam tel :lol: mój mi się jeszcze nigdy nie rozłączył , ale za to milczy jak kłócimy się przez tel hahaha czeka aż się wygadam , powydzieram a i tak zawsze kończy się tym , że się rozłączam bo mnie bardziej denerwuje to , że on się nie odzywa niż to jak byśmy się kłócili skutecznie :lol:

Ferri ciche dni są potrzebne ;)

11 lata 5 miesiąc temu #779767 przez gosiak
Mesul u nas raz ja raz em się rozłącza, a jeszcze mnie wku...jak po takiej rozmowie dzwoni za jakiś czas i pyta czy mi przeszło :angry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 5 miesiąc temu #779780 przez mesy
Hahaha mój też się pytał czy mi przeszło :silly: a teraz odczeka ok 2 godz i pisze sms hahaha

11 lata 5 miesiąc temu #779986 przez Dave
dzien dobry:-)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 5 miesiąc temu #779987 przez pani_p
Dzień dobry

Ja w dwupaku ;-) no za cholerę się nie ruszy...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Klocenie jest fajne o ile później przychodzi godzenie ;-) hehe

11 lata 5 miesiąc temu #780020 przez missyy
Dzień dobry :kiss:

Pani, ale tak Zuzia uparta :lol: :lol: A Tu taka chmara ludu na nią czeka, niu, niu ;)

Co do kłótni, to zgodzę się z Wami, czasami są potrzebne, rozładowują atmosferę, nie ma co dusić nic w sobie. A godzenie to już przyjemnosc ;)

U mnie dni z cyklu nieprzespanych, budziłam się ciągle, jeszcze o zgrozo wydawało mi się ze slysze pukanie za oknem :ohmy: cykor jak diabli :blush:
Czas wrócić do zaparzania meliski. :dry:
@ już w natarciu :S zaczyna mnie gnieść, wiec zgodnie z tradycja nawiedzi mnie w weekend :X A potem do roboty :blink: :evil:

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]

11 lata 5 miesiąc temu #780032 przez studentkaae
joł :)

Sis - hmm, no właśnie, że się nie odkopujemy w nocy :silly: , przykryci po same szyje śpimy, a ja to dzis od 2:30 po domu łaziłam, bo tak mnie gardło napitalało, że spać nie mogłam, przełykać nie mogłam i się modliłam, żeby już był ranek, bo nie wytrzymam. no i jeszcze wiecie leków żadnych takich agresywnych nie biorę, tylko malinki, czosnek, mleko z miodem i masłem, no jedynie to tantum verde w sprayu, bo ja to mam schizę, że jakby jakaś fasolka we mnie kiełkowała przypadkiem to jej zaszkodzę. pewnie nic nie kiełkuje oprócz anginy, ale psychy mojej już nie nawrócę na normalne tory... :( macie też tak??? czy tylko ja taka wiecznie w ciąży urojonej :huh: :dry:
a jak tam ze Szwagrem - pogodzeni?

Gosiak - i co - gotujesz dzisiaj zupkę? :)

Pani - o jacie, to w przyszłym tygodniu już na bank Zuzię zobaczymy czy ona tego chce czy nie :woohoo: super - już bliżej niż dalej :kiss: :kiss:

Ingrid - ojoj, Wy tez nadal chorzy, łączę się w bólu i zdrówka :kiss:

11 lata 5 miesiąc temu #780046 przez MoNiaaa
helo:)

ja tez mialam kiepska noc nie moglam spac wiec kursowalam do wc.. :huh:

Pani jak cie krocze napitala to moze cos jest na rzeczy??

a co z Mirella? ma z nia ktos kontakt???

http

]

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka