BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 3 miesiąc temu #291814 przez adee84
Kasiek to nawet nie zwierzeta bo zwierze bardziej dba o swoje potomstwo niz niektorzy ludzie :dry: takich na miejscu powinno sie zabijac :angry:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #291817 przez avika
Kasiek tacy zwyrodnialcy to powinni miac zakaz na posiadanie dzieci :dry:
Kosmetyczki zazdraszczam... ja siem sama bede upiekszac a mam plan zaczac od goracej kapieli ale ta kapiel to chyba przed snem bo w ciagu dnia to raczej niet, bo em jest poza domem a synus .. hmm zalezy jaki bedzie mial humorek, wiec chyba jendak jeszcze dzis przed snem sie pomocze :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #291818 przez Kasiek
Adee masz racje :(

ide juz dobranoc :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #291820 przez angellika1
a ja nym takiemu chu.owi jaja urwala!!!!
Caly cas mysle o tej Madzi ..... :(

ode spac dobranoc
13 lata 3 miesiąc temu #291835 przez adee84
23 wybiła monsz idzie do domu a moje dziecko właśnie śpiewa sobie piosenki z konikie, pierdzi i robi phiiiii na każde moje MAJU ŚPIJ :dry:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #291836 przez happymamma
Maja chce powiedzieć tacie dobranoc ;)

Właśnie stopiłam trzy plastikowe łyżeczki i trzy silikonowe smoczki o łącznej wartości zł 50, ponadto niemiłosiernie śmierdzi w całym mieszkaniu i nie wiem czy nas wszystkich nie potrułam :dry: SKS!!! A chciałam tylko wyparzyć :( :( :(
13 lata 3 miesiąc temu #291837 przez adee84
smród palonej gumy feeee :huh: współczuję :kiss:
spać mi się chce a zanosi się na dłuższą pogawędkę z Majką :dry: :dry:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #291841 przez soniasg
halo halo ja już po zumbie :D wybawiłam się za wszystkie czasy ale nogi wchodzą mi nie powiem gdzie :P aż się boję co będzie jutro :P

Asik super, że mebelki poszły :)

Adee :kiss: :kiss: głowa do góry jutro też jest dzień :kiss: i tak to te skarpetki :)

Madzia Majka też dziś do grzecznych nie należała jak Cie to pocieszy

Haniu no to od jutra możesz być aktywna z M :D :DD

KAsiek zazdorszcze wypadu do kosmetyczki :P ja dopiero pójdę jak schudnę :P a do tegoc zasu będę się karać za to żem ruba jak świnka :P a tacy psychole należą na stos nigdzie więcej normalnie zabiła bym gołymi rękami!

Happymamma jesteś the best :D tak opisujesz sytuacje, że za każdym razem sikam ze śmiechu :D

Edytko :kiss: :kiss:

Angelika kurcze to jest masa kasy... współczuję Wam :kiss: ja wracam 1 marca ale Majkę zostawiam z prababcią całe szczęście. no i też myślę o MAdzi. jakiś biznesmen z Rzeszowa wyznaczył 100tyś premii ale jej już chyba raczej nie znajdą :( :( :(

jutro jedziemy do siostry M normalnie z radości po ścianach chodzę ale wieczorem sobie odbije bo znajomi przychodzą na dirnken drinken :D

no nic pora iść spać dobranoc :)
13 lata 3 miesiąc temu #291859 przez Hania
Hejka:)
sonia, :lol:
Fifi przespał dziś prawie calą noc :ohmy: :ohmy: :ohmy: z tego wyspania boli głowa
13 lata 3 miesiąc temu #291874 przez angellika1
Cześć :)

Sonia zumba mhyyy super :)
Haniu odzwyczailaś sie od wysypiania ;) ;) ;)
Niki wstal o 7 o 8 zjadl mleczko i teraz śpi :)
Wczoraj mu dalam na próbę pół sloiczka deseru owoce z twarożkiem i wsio bylo oki czy to znaczy ze juz toleruje mleko?
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #291885 przez Kasiek
hej :)
a co nas tak tu malo o tej porze :unsure: :blink:

Haniu gratuluje wyspania i jednoczesnie zazdroszcze.
Iga w nocy wstawala 7 razy :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: 7 razy :ohmy: jeszcze nie mialam takiej nocy :(
nie wiem o co chodzi :( czy to dalej na zęby? przeciez wyszly :( ....
oczywiscie ledwo zyje,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

no nic, sorki ale ze marudze ale musialam z sebie nerwa wyrzucic :dry:

Happymama jak Ty to zrobilas? :laugh:
Soniu fajnie ze sie na zumbie podobalo :laugh:
Angelika ale twarozek taki z mm, tak?
13 lata 3 miesiąc temu #291889 przez angellika1
Kasiek tez bym byla wściekla na M !!! Moj mimo ze teraz ma okres ;) to w nocy wstaje do Malego na przemian ze mną i rano przed wyjścim do pracy tez sie nim zajmuje...

A twarozek normalny , kupilam deser Gerbera winogrona z twarożkiem i w skladzie jest napisane twarożek czyli z normalnego mleka.....
No nic kupilam tez owsiankę na MM w poniedzialek spróbuje Nikiemu dać i zobaczymy jaka bedzie reakcja
13 lata 3 miesiąc temu #291892 przez Kasiek
Angelika ja bym jednak na zwyklym krowskim mleku nie dawala, nasze dzieciaczki jeszcze na to za male, podobno mozna dopiero od 3 roku zycia dac dziecku krowie mleko. Lepiej moze nie ryzykowac?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 3 miesiąc temu #291895 przez angellika1
Kasiek ale to deserek Gerbera po 6 mcu... :ohmy:

13 lata 3 miesiąc temu #291897 przez Kasiek
Angelika to musi byc na mm jak po 6msc :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia