BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 3 miesiąc temu #293786 przez happymamma
Renatko, ja jestem jeszcze chwilkę :)
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #293790 przez adee84
ja jestem już :)
masz pm :)
13 lata 3 miesiąc temu #293791 przez Edyta
Renatko :) ja wlasnie weszlam ale dzis to ja nie jestem w temacie wypadalo by nadrobic ale moze pozniej dzis mielismy szczepienie :dry:
13 lata 3 miesiąc temu #293794 przez Renata Anna
Edytka a jak Silvia po szczepieniu???
Happymamma fajnie, że jesteś... Napisz coś o Jasiulku, bo ja nie w temacie jestem :(
Adee masz pm
13 lata 3 miesiąc temu #293795 przez Kasia81
Cześć Dziewczynki!!

Wpadłam do Was po bardzo długiej nieobecności. Po świętach wróciłam do pracy i tak jakoś nie mam wolnego czasu dla siebie ... i niestety dla Was :(

Ale tęsknię za Waszym poczuciem humoru, troskami i radościami :)

No i nawiązując do radości: VISZKA - Kochana GRATULUJĘ !!!! i swoją drogą podziwiam :) Ja nie ogarniam jeszcze Mateuszka a co dopiero kolejny bobasek. Ale jakby się trafił to pewnie też skakałabym z radości... a tak to planuję dopiero za około 2 latka rodzeństwo dla Małego.

[/url]
13 lata 3 miesiąc temu #293796 przez adee84
Angellika oglądam Inkarnację :)
Renatka zazdraszczam nocek :)
Happymama doszłam właśnie do wniosku, że Ala jest bardzo do Ciebie podobna :)
Edyś i jak na szczepieniu?
Majka usnęła ładnie, po czym minęło 45 min obudziła się i znów śpi na mojej klacie :huh: :huh: o co kaman :unsure: :unsure:
13 lata 3 miesiąc temu #293799 przez happymamma
Renatko, Jasiulek zaczął wreszcie jeść warzywka i owoce - jak na razie smakuje mu wszystko co dostanie :) Jest również na etapie turlania się po salonie, więc dywan i podłoga muszą lśnić ;) Ostatnio nawet "znaleźliśmy" go pod stołem :laugh: W końcu zjada też własne stopy :)

Co u Was? Jak Celinka (oprócz tego, że przesypia pieknie noce) ? :)
13 lata 3 miesiąc temu #293800 przez Edyta
Silvia wazy 7430 mierzy 66 i jest zdrowa nastepna szczepionka za pol roku :lol: tak sie Ciesze bo Moja malenka bardzo placze jak jej igle ten babol wbija ale dzielna jest Moja Bohaterka :lol: no i co do jedzenia to pediatra powiedziala ze rano i wieczorem musi byc mleko obojentnie czy mm czy cyc obiadki z mieskiem koniecznie bo na kosci dobre warzywka i owoce zero deserkow slodkosci jak narazie bo jak dziecko sprobuje to moze nie chciec jesc no i kaszki moga byc HERBATKA stanowczo mowimy NIE dziecko na cycu sie nie przepaja :) no to tyle aaa bym zapomniala znamie o ktorym pisala Madzia to szczypniecie bociana ma moja silvia pisalam wam i co w srode miala miec usuwane laserowo ale ze samo sie wchlanie to juz nie musi :lol: :lol: :lol: ale mimo wszystko jedziemy jeszcze tak czy siak w srode do dermatologa by obejrzal i powiedzial co i jak :) ogolnie jestem szczesliwa a katarek i kaszelek silvia ma od tego ze zabki ida wiec sie mam nie martwic :) no to tyle unas...a i chyba koncze z cycem jeszcze sie zastanawiam w srode ide do gina niech tabletki przepisze jak wprowadzac juz moge produkty i pediatra powiedzial ze jak chce to moge to chyba chce :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #293801 przez Kasia81
Renatka - DZIĘKUJĘ KOCHANA!!! - wiesz za co ;)

Właśnie zastanawiam się czy można tu wkleić taką prośbę ale może nie będę kombinować - w każdym razie jeśli któraś z Was nie ma dla kogo wpisać w PIT swój 1% to zapraszam na mojego Facebooka. Tam jest apel - chodzi o córeczkę mojego kuzyna. Więc jakby co to Z GÓRY DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

[/url]
13 lata 3 miesiąc temu #293811 przez Kasia81
EDYTKA - nareszcie kłucia macie za sobą a przed niezapomniane chwile z poznawania nowych smaków :)))
Mój niestety jest alergikiem i już wariuję bo nie wiem co mogę mu podawać a co nie :(( prawie po wszystkim ma wysypkę... chyba tylko po marchewce nie miał no a kurcze w końcu przecież musi kiedyś zacząć normalnie jeść. Chyba zdecydujemy się na badania z krwi - wiem że nie są pewne ale może chociaż mnie naprowadzą bo jak na razie to pietruszka, seler, por, mięsko z indykiem idzie precz!!

[/url]
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #293813 przez Edyta
ja nie w temacie a co VISZKA W CIAZY...Kasiu no to przekichane macie :dry: moja tez czasami ma takie czerwone ze dwie krosteczki ale chyba to nie alergia lekarka ja ogladala nawet w tylek jej zajrzala :laugh: :silly: i zdrowa jak ryba tfu tfu oby nie zapeszac a slyszalyscie ze w przyszlym tygodniu ma byc temperatura w Polsce minus 25 MASAKRA :cheer: :cheer: :cheer: A dzis patrzylam w suwalkach jutro minus 19 chyba bym umarla z zimna a unas wlasnie wkoncu ciut sniegu napadalo ale tylko na drzewach troszke widac :dry:
13 lata 3 miesiąc temu #293816 przez happymamma
Edytko, taaaaaaaaaaaaaaaaaak :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #293818 przez angellika1
Adee świetny film prawda?? zobacz też dom snów - - rewelka :)

A ja wracam 12 marca niestety :( :( :( :(

Edytka super ze macie szczepienia na dluzszy czas spokój :)
My mieliśmy iść dzisiaj na szczepienie ale ..... w ferie nie szczepią :( a itak mamy 2 tyg opóźnienia ze wzgledu na moją chorobę :(
13 lata 3 miesiąc temu #293819 przez adee84
Edytka cieszę się, że wszystko pięknie :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Kasiu cześć :)
13 lata 3 miesiąc temu #293820 przez Renata Anna
Kasia81 napisał:

Renatka - DZIĘKUJĘ KOCHANA!!! - wiesz za co ;)

Właśnie zastanawiam się czy można tu wkleić taką prośbę ale może nie będę kombinować - w każdym razie jeśli któraś z Was nie ma dla kogo wpisać w PIT swój 1% to zapraszam na mojego Facebooka. Tam jest apel - chodzi o córeczkę mojego kuzyna. Więc jakby co to Z GÓRY DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Kochanie pewnie... I w swoim rozliczeniu też dam 1% :)

Happymamma Zazdroszczę czystych podłóg... Przez psa mojego M ciągle mam w domu syf. Nie ważne ile sprzątam. Czasami mam ochotę go trzasnąć. Celina niestety nie może sobie pozwolić na turlanie na podłodze, ale na łóżku jak najbardziej :lol: Tez wcina stópki. Ciagle gotuję jej zupki. Jeszcze rok temu znajoma ze swojej rabatki zerwała ekologiczne warzywka.. ostatnio dostałam też cielęcinkę.. Ale Celina zje taką zupkę jak ma humor... Ogólnie woli słoiczki...
Edytka Ptzy Twojej Silvi moja Celinka to BYK... ma już pewnie z 80 cm i waży ponad 8 kg :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia