BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 3 miesiąc temu #296975 przez martucha
Hania haha włąśnie przeczytałam :lol:

Happymamma tak TO JO B)

Adee a moze przeprowadzisz sie do Poznania?? :lol:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #296980 przez jkardasz
Martucha ja tez jak zwykle sama z Lesiem. Maz zadzwonil ze wraca za godzine ale o 6.00 juz jedzie na zlecenie i wraca hmmm w niedziele? sama juz nie pamietam nawet kiedy :/

jak bede w poznaniu to na spacer mozemy wyskoczyc wozkowy (jak sie ociepli rzecz jasna;)) bo w sumie to znajomych dzieciowych tam mam malo a niedlugo znow na tyd moze dwa jedziemy do rodzicow z Leszkiem co by w domu samotnie nie siedziec! :)

A Majeczka jak zwykle wymiata hehehe :D zawsze taka usmiechnieta i radosna:D:D:D

http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
13 lata 3 miesiąc temu #296981 przez beti
Cześć lasencje :D
My dziś po wizycie u pediatry :D Fifi waży 9040 g i jest w 97 centylu :ohmy: :lol: :silly: :S

No i na basenie byliśmy :D Fifi już sam macha nogami i zachowuje się jak stary pływak :P :D polecam naprawdę wszystkim :D

Co do prawka...ja mam już chyba z 6 lat... :unsure: :unsure: :ohmy: :ohmy: z tym, że od paru lat przejeżdżam ok 60 000 km rocznie :P

Jasiu....o matko ale Ty już dorosły jesteś :kiss:

Adee...to Twoja mama by mi pewnei prawa rodzicielskie zabrała :P bo ja Fifika codziennie przy -7; -8 brałam na kilka godzin na stok i ani mi nie zmarzł ani się nie przeziębił :P
A dziś u nas było -15 cały dzień i byliśmy na basenie :P

Pippin... i jak pogodziliście się??? :P No i nie pokazywałaś nam dawno Antka...hmmm :unsure: :lol:

martucha napisał:

Domii nie smęczisz chyba wiekszośc naszych dzieci ma taki "kepski" okres ehhh Borys dzisiaj o 2 w nocy stwierdził że już mu sie nie chce spać,a jak powiedziałam m że na pewno nie wezmę go dzisiaj do łóżka to sie rozpłakał a później tak zaczął kwiczeć i sie śmiać że w końcu sie zmęczył i zasnął....o co come on :unsure:

Martucha, powiedz M, żeby nie płakał...jego do łóżka weźmiesz :P :P
Zazdroszczę działeczki, w jakimś fajnym miejscu?? :) To już wiemy gdzie się spotkamy :D :P
Chwal się co wylicytowałaś :)

jkardasz, możesz mi na maila przesłać foto to Ci zmniejszę :D
Ooooo Leszek, ale Ty fajowy jesteś :D

Edytka...a kto/co to jest siapalunek??? :P

Agusia...ucałuj Jerzysia w te placki :kiss:

Pippin
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dorotka :D jak chrzciny?? :)

Sonia...zdrowiej :kiss:

Kasiek...ja bym szczerze mówiąc przeszła się do tej sąsiadki...

Maga...wujaśniło się coś z kartą??

Maja, ale masz piękną czapę :D :kiss:

Nadrobiłam...ufff...a teraz idę nadrabiać wrześniówki :D :D
13 lata 3 miesiąc temu #296985 przez soniasg
Agusia biedny Jerzyk. całuski dla niego :kiss: :kiss: :kiss:

Domi tak mam antybiotyk. i dziękuję za przepis :)

Kasiek jak to na zmianę? nie dość, że Iga będzie musiała się uporać z tym, że Ciebie nie ma to jeszcze opiekunki się będą zmieniać jak im się podoba? dajcie sobie spokój bo takie nieodpowiedzialne zachowanie niczego dobrego nie wróży.... A z tą dziewczynką to straszne :( biedne dziecko :(

Avika za późno przeczytałam, już żadnych nie ma :P ale jutro znowu zrobię i się podzielę :D i udanej imprezki :)

Biedroneczko gratuluję :)

Adee taki bukiecik też będzie ładny :) napewno się ucieszą :) A Majka w tej pozycji wygląd bosko :D czapka świeta :) i ta jej buźka wiecznie uśmiechnięta :)

Jusia no co Ty ja też nie gotuję więc nie gadaj głupot :p

Maga Majka też się krzywi przy deserkach a obiadki wcina :) i jak to ktoś dokonał transakcji??????

Pippin jak to się mówi
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #296987 przez martucha
jkardasz bardzo chętnie :lol: to jeszcze Happymamme weźmiemy żeby jej nie było smutno :P

Heloł Beti:lol: a działeczka w fajnym miejscu bo otoczona fajna okolica,las,jezioro i stadnina koni :lol: a i chciałam dodac że nasze chłopaki waża podobnie bo Borys tydzień temu wazył 8960 :lol: tylko nie wiem jaki długi jest...
13 lata 3 miesiąc temu #296989 przez happymamma
Martucha ajm sory :ohmy: Wyślij mi jeszcze raz plizzzzzzzzz, to zapisze nr :) No chyba, że po takiej w topie nie zechcesz mnie znać :( :(

p.s. a ja Ci pisałam, że wpadaj do nas, to się wykręcałaś ;)

Haniu dziękujemy :)

Adee jaka Majusia fajowa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Adeeeeeee ja WIEM!!!!!!!!!!1 DAJ IM KOTAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #296993 przez martucha
Happymamma nie wykręcałąm sie tylko obecnie nie mam czym dojechac bo to głupie auto u mechanika mamy...
13 lata 3 miesiąc temu #296997 przez soniasg
i dziękuje dziewczyny też mam nadzieję, że Majki nie zarazimy. jest cały dzień u Prababci tylko teraz na noc ją zabrałam. i miała temp 37,4 ale wydaje mi się, że to ząbki ale pewna nie jestem.

dostałam od Dziadka takie fajne maski i w takiej masce Majkę kąpałam i karmiłam :D
Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #297003 przez adee84
Martucha mój monsz powiedział, że jakby znalazł pracę to bardzo chętnie do Poznania się przeprowadzimy, zacznę mu szukać tylko na początek gdzie my będziemy mieszkać :unsure:
13 lata 3 miesiąc temu #297005 przez jusia
Beti jaki Fifi duuuzy!! to juz chyba niedlugo fotelik bedziecie zmienaic:) hihihihi

dzieki dziewczyny lepiej mi :) myslalam ze tylko moja corcia jest na słoiczkach :)

Sonia heheheh jak laborantka wygladasz :)

nic ide szykowac kąpiel dla Wikusi :) a moze ta jakas focie wrzuce :) ale nie mam takich ladnych z uśmiechami i wogole :( wiec sie zastanowie...
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #297007 przez Hania
beti, piękna waga :laugh: :) a pływalni zazdroszczę;)
martucha, działeczka w pięknej okolicy:) i stadnina koni :side: a mogę ci na niej stróżować? :silly:
happymamma, koncertujcie z Jasiem częściej, sąsiedzi będą zachwyceni :blink:
jusia, wrzucaj fotkę! :)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #297013 przez domii
Biedronka gratuluje

Kasiek porypana jakas ta opiekunka :angry: a co ty tak dlugo masz ten macierzynski ze jeszcze caly luty :cheer: mnie sie skonczyl 23 stycznia i teraz jestem na wypoczynkowym

maga 4 qurcze jakto :ohmy:

Beti to ladnie Fifi wazy :ohmy: co ty jesz kobieto -bo karmisz dalej piersia tak :unsure: a co do km to ty w pracy jezdzisz caly czas autem jako przedtawiciel tak?

Co do sloiczkow to tak jak Kinia pisala,sa bezpieczne i z atestami,ale jak sie policzy ile kasy wychodzi to zupka,deserek,soczek to strasznie duzo kasy wychodzi i dlatego wole zupki i deserki no i soczki sama robic,jedynie kupujemy sloiczki z dynia bo mlody uwielbia a dyni nie moge nigdzie dostac,no i kaszki i herbatki kupujemy

Pippin dzialaj :lol: :silly:

Adeesliczny prezent i jak ladnie nozki trzyma :)

Happymamma to nie jedz nic ciezkiego na kolacje zebys w nocy nie cierpiala :kiss:

[url=http://www.suwaczki.com
13 lata 3 miesiąc temu #297014 przez jkardasz
Jusia prosze o zdjecie Wikusi zeby rano Lesiu mogl sobie kobitki fajne poogladac ;) i szepnal ze moze byc bez usmiechu :D:D:D

http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
13 lata 3 miesiąc temu #297017 przez adee84
Chłopaki ważą pięknie :)
Happymama mam nadzieje, ze sąsiad Was słyszał :lol:
Sonia fajnie wyglądasz w tej maseczce :)
zaraz wracam idę przebrać Majke :)
13 lata 3 miesiąc temu #297026 przez martucha
Hania no powiem Ci że jest tam klimat :lol: ale zobaczymy w sobote co z tego wyjdzie,mam nadzieje ze babeczka nie zmiei zdania

Adee na pewno w poznaniu jest wiecej pracy niż u Was
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka