BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 3 miesiąc temu #298905 przez beti
Hania, ta sprawa MAdzi mnie tak dołuje :(

Dorotka, to jest strona na któej wpisujesz swoje dane z allegro i program licytuje za Ciebie :)
Moja siostra z niego non stop korzysta :D
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #298911 przez avika
dziekuje :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #298914 przez Pippin
słyszałyscie ze mieszkancy od rana znicze przynosza w miejsce gdzie madzie znalezli i maskotki
i zas rycze :( :( :(
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #298930 przez a!gusia
i slyszycie ile jej grozi?5 lat...a sekcja zwlok w poniedzialek bo cialko bylo zamarzniete.. :(
a teraz obcy ludzie zicze zapalaja a jej 'matka' ja gruzem zasypala..ehhh

nad nami remont...caly dzien jest cisza a jak Jerzus zasypia to wierca ! :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
i to juz ktorys raz z rzedu tak jest..na szczescie jemu to nie przeszkadza :laugh: :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #298938 przez jusia
Hej dziewczyny :( bosh... :( nic nie powiem...neiwiem juz co mowic...chyba tylko tyle ze grozi jej tylko od 3mcy do 5 lat :( ja to bym jej dozywocie dala, mam wrazenie ze policja chce juz ta sprawe zamknac i tyle :(

Jerzyk naprawde wyglada jak z reklamy :) świetna ma czape :)
Adee udanego wiecozru :)
dziewczyny nie wiem co mialam pisac bo do Wiki szlam i juz niewiem :(

no to wrzuce wam dzisiejszy jej usmiech :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #298939 przez a!gusia
:kiss: :kiss: :kiss: Alez Wiki slodka z tymi zabolkami!!!!
13 lata 3 miesiąc temu #298940 przez Hania
mam nadzieję, że biedna Madziunia nie została żywcem pochowana pod tymi gruzami :( :( :(
jusia, Wiki prześliczna i podobna do mamy:)
do 5 lat... żałosne! :angry:
13 lata 3 miesiąc temu #298944 przez happymamma
Dziewczyny ja się naprawdę nie ogarniam :dry: Jusia, wybacz, spojrzałam teraz na Twoją Wikusię (slodka :kiss: ) i pomyślalam, że ta biedna Madzia też chciałaby po prostu obudzić sie dzisiaj rano, usmiechnąc się i się bawić, tak po prostu i beztrosko ... :( :( :( :(
13 lata 3 miesiąc temu #298945 przez a!gusia
no wlasnie Haniu moze sie jeszcze tak okazac!oby nie!!!!!bo skad ona miala pewnosc ze Madzia nie zyje ?
13 lata 3 miesiąc temu #298951 przez jusia
Happymamma wiesz ja wsumie nie powinnam teraz wrzucac jej usmiechnietych zdjec... ale wiesz tak sie ciesze ze mam ją tutaj i wogole...jakos chce poprostu oderwac sie juz od tych mysli... ja juz poprostu zalamuje rece...dlaczego tak policja postepuje, czemu ona to zrobila i wogole :( poprostu nie wierze w to co sie dzieje :( i ten noworodek co dziewcyzny wrzucily link... :( nie moge...nie chce juz o tym myslec :( za słąba jestem na to :(
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #298954 przez a!gusia
Jusia a czemu nie???to tylko dziecko ona moze sie smiac caly czas!!!!
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #298962 przez happymamma
Jusiaaaaaaaaaaaa :kiss: Źle mnie zrozumiałaś, Wikusia jest przekochana i wrzucaj jej zdjęcia!!! Przecież to piękne,że tak się śmieje i tak powinno być!!! :kiss: :kiss: :) :) Ja tylko po prostu nie mogę przestać myśleć o tym biednym dziecku za które ktoś tak brutalnie zadecydował, że ono już robić tego nie będzie :( Piszę tak, bo nie wierzę już w ten wypadek... Ale obiecuję już o tym nie pisać :)

Kupiliśmy Jasiowi krzesełko - to niebieskie :
allegro.pl/krzeselko-do-karmienia-super-...nie-i2079358919.html
13 lata 3 miesiąc temu #298975 przez Sylwik
Cześć dziewczyny
ja tego nie ogarniam :ohmy: przecież jak nie chciały dzieci to mogły je zostawić w szpitalu do adopcji, a nie krzywdzić maleńkich dzieci. Co się dziejeee!!!??? :( Nie rozumiem :(
Jusia Wikunia jest prześliczna, a te ząbki...słodkie .
Agusia mały model Ci rośnie , śliczny Jerzyk .
Adee udanej imprezy.
Martucha Tobie również , baw się dobrze.
No i zmykam narazie bo synek wołaaa...
13 lata 3 miesiąc temu #298978 przez a!gusia
Happymamma fajne..zatrzymam linka :)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #298982 przez martucha
hej laski

...sprawa Madzi mnie tak rozbiła psychicznie że od wczoraj nie mam humoru,mam doła i o niczm innym nie mysle, w nocy nie spałam...modliłam sie o to żeby okazało sie że Madzia została jednak sprzedana....okazało sie inaczej :(

Powiem Wam tak....moim zdaniem...ona została z małą sama,mała zaczeła płakać,chciała ją "uciszyć" i albo rzuciła Madzią albo ją udusiła...dlatego wymyśliła później to wszystko...wydaje mi sie że tak niestety było,ale mozliwe że sie nie dowiemy...może dla łatwizny i zamkniecia sprawy nie będa sie w to wgłebiac ale zobaczymy co wykaże sekcja,trzeba czekac do poniedziałku....jak mi m powiedział że pewnie dzis nie bedzie sekcji bo mała była "zamrozona" to sie poryczałam...i ten głaz...masakra...staram sie o tym nie myslec ale nie mogę.. :(

Jusia Wiki cudna :ohmy:

Agusia
widziałam Jerzyka na fb :lol: przystojniaczek :lol:

Adee udanej imprezy :kiss:

Happymamma ja też sobie zachowam tego linka bo krzesełko fajne :lol:

Beti snajper powiadasz :unsure: B) :lol: musze ten program obadać :lol:

A my własnie wróciliśmy z wycieczki krajoznawczej, działeczka obadana i chyba w tygodniu dogadamy sie z babka co do kupna :lol: jest pare rzeczy do zrobienia tam ,ale mimo wszystko warto :lol:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia