- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- madzia0507
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #274370 przez madzia0507
domii napisał:
Jak moja ciotka nie będzie chciała opiekować się Julitą, to też będę zmuszona iść na wychowawczy, dopóki Mała nie skończy roku, bo do tego żłobka, to podobno dzieci powyżej 1 r.ż. będą przyjmować.
U nas wkładka z fotelika to już dawno zrobiła out.
Dorotka, dzięki za link. Jak się Julita nie obudzi, to zaraz poczytam sobie.
Pippin, jak nie znajdę w necie, to zrobię zdjęcie i wstawię.
No i się obudziła!
madzia no wiesz ja juz dawno chcialam sie z Toba spotkac i wtedy moglabym wziasc chuste bo narazie nie wychodzi mi to wiazanie tak super jak Tobie, a po macierzynskim ja mam 30dni uw i pozniej ide na wychowawczy
Jak moja ciotka nie będzie chciała opiekować się Julitą, to też będę zmuszona iść na wychowawczy, dopóki Mała nie skończy roku, bo do tego żłobka, to podobno dzieci powyżej 1 r.ż. będą przyjmować.
U nas wkładka z fotelika to już dawno zrobiła out.
Dorotka, dzięki za link. Jak się Julita nie obudzi, to zaraz poczytam sobie.
Pippin, jak nie znajdę w necie, to zrobię zdjęcie i wstawię.
No i się obudziła!

Temat został zablokowany.
- Biedronka160
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Mama na etacie ;)
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #274375 przez Biedronka160
Ogarnęłam. Nie wiem co mam napisać, bo wszystko mi się pokręciło.
Gratuluję pierwszych ząbków i skończonych miesięcy !!!
No i Renatko kochana witaj - Celinka jest prześliczna !!
My wczoraj pierwszy raz od roku wyszliśmy do pubu ze znajomymi - super było się tak wyrwać.
Mała mojej mamie do 22 marudziła, ale później już spała. Wróciliśmy przed 1. Mała się o 3 z takim płaczem przebudziła, że myślałam, że nockę już mamy z głowy,ale na szczęście po napojeniu herbatką padła i spała do 7. Później mleczko i spała jeszcze do 11
Moje dzieciątko kochane.
Na buźce coraz gorzej - już aż strupy ma
Na szczęście już dziś na 13:50 do lekarza. Jestem strasznie ciekawa co z tego wyjdzie.
Tymczasem uciekam. Później wpadnę
Gratuluję pierwszych ząbków i skończonych miesięcy !!!
No i Renatko kochana witaj - Celinka jest prześliczna !!
My wczoraj pierwszy raz od roku wyszliśmy do pubu ze znajomymi - super było się tak wyrwać.
Mała mojej mamie do 22 marudziła, ale później już spała. Wróciliśmy przed 1. Mała się o 3 z takim płaczem przebudziła, że myślałam, że nockę już mamy z głowy,ale na szczęście po napojeniu herbatką padła i spała do 7. Później mleczko i spała jeszcze do 11

Na buźce coraz gorzej - już aż strupy ma

Tymczasem uciekam. Później wpadnę

- happymamma
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #274377 przez happymamma
MARTUCHA MÓJ M SIEDZI WŁAŚNIE W TOALECIE I BYNAJMNIEJ NIE PODZIWIA TAM GLAZURY!!!
A mi dalej nic 
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

- marta_szh
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #274378 przez marta_szh
hejka!!!!!!!!!!!!!!! 
bardzo nam miło ze zauwazyłyśćie ze konczymy juz 4 miesiace, Dziękujemy ślicznie za zyczonka i gratulacje

sesja chłopaków ze spotkania fajoska
dwa małe przystojniaki, a Borysek to normalnie mi przypomina mojego dobrego znajomego tylko w wersji mini
slodcy sa oboje i Wy dziewczynki rowniez prezentowałyscie sie super 
Renatka, Renatka, ehh Renatka.. czy jeżeli by tak było jak piszesz to ktokolwiek by zauwazył Twoją nieobecność??
wypisywał smsy??
tesknił, pytał, martwił sie i przywoływał do powrotu??
nikt tu nikogo nie olewa, nie sposob jest odpisac kazdemu, to juz kiedys było ustalane..pozatym Marta i Happymama juz chyba od dawna planowały spotkanie wiec przez forum zebysmy my tez mogły to widziec kontaktowały sie, robiły plan działania i takie tam;)

bardzo nam miło ze zauwazyłyśćie ze konczymy juz 4 miesiace, Dziękujemy ślicznie za zyczonka i gratulacje

sesja chłopaków ze spotkania fajoska

Renatka, Renatka, ehh Renatka.. czy jeżeli by tak było jak piszesz to ktokolwiek by zauwazył Twoją nieobecność??
wypisywał smsy??
tesknił, pytał, martwił sie i przywoływał do powrotu??

nikt tu nikogo nie olewa, nie sposob jest odpisac kazdemu, to juz kiedys było ustalane..pozatym Marta i Happymama juz chyba od dawna planowały spotkanie wiec przez forum zebysmy my tez mogły to widziec kontaktowały sie, robiły plan działania i takie tam;)
- Renata Anna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #274380 przez Renata Anna
Cześć!
Ja tylko na sekundę, bo szykujemy imprezkę urodzinową męża.
Chyba rzeczywiście wpływa na mnie fakt, że ciągle siedzę w domu. Chyba pójdę za Twoją radą Madziu i wybiorę się gdzieś na zakupy... choć kasiory brak. Więc może chociaż spacer...
Wszystkiego co najlepsze z okazji ukończenia 5 miesięcy życia dla: Filipka Hani, Jerzyka Agusi, Kornelci Niki, Jasia Happymammy, Kubusia Dorotki i Wiktorii Jusi... Z tego wszystkiego zapomniałam. Wybaczcie

No i oczywiście gratuluję pierwszych ząbków. Widzę, że coraz ich więcej. Ja próbuję dopatrzeć się u Celiny choć jakiegoś małego śladu ząbkowania, ale na razie cisza...
Pozdrawiam. Zajrzę jutro
Ja tylko na sekundę, bo szykujemy imprezkę urodzinową męża.
Chyba rzeczywiście wpływa na mnie fakt, że ciągle siedzę w domu. Chyba pójdę za Twoją radą Madziu i wybiorę się gdzieś na zakupy... choć kasiory brak. Więc może chociaż spacer...
Wszystkiego co najlepsze z okazji ukończenia 5 miesięcy życia dla: Filipka Hani, Jerzyka Agusi, Kornelci Niki, Jasia Happymammy, Kubusia Dorotki i Wiktorii Jusi... Z tego wszystkiego zapomniałam. Wybaczcie

No i oczywiście gratuluję pierwszych ząbków. Widzę, że coraz ich więcej. Ja próbuję dopatrzeć się u Celiny choć jakiegoś małego śladu ząbkowania, ale na razie cisza...
Pozdrawiam. Zajrzę jutro

Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez Renata Anna.
- Edyta
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #274384 przez Edyta
Witajcie Dziewczyny
chcialam powiedziec ze my spalysmy z przerwami i tu TADAMMMMMMMMMMMMMMMMMM DO 12
i jeszcze lezymy he he oczywisciez przerwami na przewijanie i jedzenie
domii Silvia juz lepiej dziekuje
Mdzia zobacze za tym zelem
dziekuje a co do lezenia silvia caly czas na lezaco je wiem nie zdrowo ale co zrobic no nic musze wstac wkoncu ogarnac chalupe siebie i na zakupy
wpadne pozniej

- marta_szh
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- Pippin
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- adee84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- martucha
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- happymamma
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #274393 przez happymamma
No przestrane
i to jak
Nie wiem, nie mam pojęcia
Tylko się nie przejmuj 
Poza tym to może być zbieg okolicznosci
Renatka, zgadzam się z Madzią - samotne niepozorne zakupy lub spacer dużo dają

Poza tym to może być zbieg okolicznosci

Renatka, zgadzam się z Madzią - samotne niepozorne zakupy lub spacer dużo dają

Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez happymamma.
- Hania
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- Hania
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- Pippin
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- Edyta
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #274478 przez Edyta
sluchajcie ktora podawala i skad ta informacja ze dziecku trzeba gluten wprowadzac ja chcialam kupic dzis kaszke z glutenem to pani w sklepie mnie ochrzanila ze gluten dopiero od 6 miesiecy nie wolno wczesniej i kupilam bez glutenu silvia jkos memlala ale wiecej zjadlam ja wypila flache mleka i wlasnie sadzi 2 kupy ide ja przebrac ciekawe jaka kupa i nie wiem kupilam sloiczki jak je dawac czy poczekac jeszcze
ide przebierac...
ide przebierac...

Moderatorzy: ilona