BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 2 miesiąc temu #312824 przez madzia0507
domii napisał:

Madzia no wlasnie takie krociutkie :laugh: ten zolw fajny widzialas jeszcze biedronki :) my chyba kupimy ta kule z v-techu co asik wrzucila linka,a z tymi kaskami to przesada i naciaganie ludzi :angry: kazde dziecko sobie predzej czy pozniej musi nabic guza :)

Widziałam. I jeszcze jest piesek. :)
No właśnie mam dylemat: czy kupić coś pluszowego. np. tego żółwika, czy taką kulę, czy może wałek nadmuchiwany? Może na początek taki pluszak byłby bezpieczniejszy???
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #312835 przez domii
Moje dziecko spi juz 1,5h :ohmy: za niedlugo idziemy na spacer w spacerowce :) zrobie zdjecie to pozniej wrzuce

Ja sie zastanawiam nad tym fotelikiem allegro.pl/fotelik-samochodowy-mobi-9-25...0zl-i2149113705.html , teraz tez mamy maxi-cos i jestem bardzo zadowolona-tylko ta cena :dry:

[url=http://www.suwaczki.com
13 lata 2 miesiąc temu #312837 przez madzia0507
domii napisał:

Moje dziecko spi juz 1,5h :ohmy: za niedlugo idziemy na spacer w spacerowce :) zrobie zdjecie to pozniej wrzuce

Ja sie zastanawiam nad tym fotelikiem allegro.pl/fotelik-samochodowy-mobi-9-25...0zl-i2149113705.html , teraz tez mamy maxi-cos i jestem bardzo zadowolona-tylko ta cena :dry:

A moja już 2 h. :ohmy: :ohmy: :ohmy:
My też idziemy na spacer i do prababci w odwiedziny, jak się tylko królewna obudzi.

Jak otwieram ten link, to mi wyskakuje jakiś błąd. :unsure: :unsure: :unsure:
13 lata 2 miesiąc temu #312838 przez madzia0507
Już się obudziła! To lecę! Pa! :)
13 lata 2 miesiąc temu #312840 przez Edyta
domii chyba sie Blazej z Silvia zgadala bo moje dziecko spi tez juz 1,5 :ohmy: :cheer: :)
foteliki i zabawki swietne ja natomiast mysle teraz nad kupnem kojca :) bo od podlogi to mi ciagnie Parter wiec co sie dziwic :blink:
lece obiad jakis robic bo wlasnie wysprzatalam mieszkanie a pozniej jak sie obudzi to spacer do pozniej :kiss:
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #312851 przez a!gusia
Jezu a ja bylam zachwycona ze moje dziecko 45 min spalo!!!!jak te Wasze dzieci tyle spia to potem w nocy tez spia???!!!bo Jerzyk spi max 3 razy po pol gdz i na noc 11 godzin.. :(

Domii ten fotelik to taki :
allegro.pl/chicco-key-1-xpace-fotelik-9-...zer-i2102033976.html
i w entliczku jest na promocji za ok 400zl..
mi sie Twoj link nie otwiera ale domyslam sie ze chodzilo Ci o maxi cosi Toby super jest i mi sie marzyl ale 700zl!!!!????
bylam wlasnie w lidlu i sa super jeansiki dla naszych chlopakow :)
13 lata 2 miesiąc temu #312857 przez Edyta
Agus mi silvia raz sie budzi jeden raz na jedzenie w nocy raz nie ale pierwszy raz mi tak spi ma 2 drzemki jedna zawsze o 11 do 13,30 max pozniej ja budze bawie sie jemy spacer i pozniej 14,30 ja klade znow do 15,30 max pozniej juz do 19 zabawa jedzenie itd... i tak codziennie o 19 mi odpywa ale chce ja od jakiegos czasu przestawic na 20 i nie daje rady dobra ja lece ja obudzic :) a ja mam maxi cosi i ten maly z budka i ten duzy ale uzywany ten duzy...ale fajny wstawialam wam juz fotke :) ide juz naprawde :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #312861 przez a!gusia
Edytka to mi sie niestety trafilo dziecko nie do zdarcia..wstaje o 7 o 10 do 10:30 drzemka,potem ok 13:30-14 drzemka i czasami o 16 drzemka do 16:30 i na noc o 20 idzie spac...szkoda bo ja lubie spac :( wiec ja mam sajgon caly czas :(
13 lata 2 miesiąc temu #312873 przez Edyta
Agus ja tez lubie spac ale kiedy najbardziej bym pospala to musze wstawac :( no dzieci ja ze swoja tez musze sie nagimnastykowac zeby ja wymeczyc i dzien w dzien sama bo m pracuje cale dnie teraz ma wolne bo na zwolnieniu ale czy mi pomaga no mozna by powiedziec ze troszke :)
13 lata 2 miesiąc temu #312875 przez beti
Ahaaa...ogłaszam wszem i wobec że ten fotelik conecco o którym Wam pisałam jest teraz w aukcji na allegro, aukcja kończy się wieczorem i będę wdzięczna jak mi go nikt nie podkupi :) :P
13 lata 2 miesiąc temu #312885 przez Biedronka160
madzia to jest nasz upatrzony fotelik !! Właśnie miałam pisać czy któraś mogłaby się podzielić opinią. Teraz to chyba już bez żadnych wątpliwości go kupujemy jak tylko kasa za stypendium będzie :)

Beti a właśnie miałam się pytać jak znajomi znajomych zareagowali na paczki, ale właśnie doczytałam, że jeszcze nie wiesz.

Moja królewna dziś pierwszy raz będzie jadła domowy obiadek - rosołek z makaronikiem. mam nadzieję, że jej zasmakuje. Owoców nie chciała za nic jeść to się wycwaniłam i jej dodaję pół słoiczka owocków do kaszki i szama jak najęta, bo kaszki jak widać uwielbia.
Teraz sobie śpi już prawie godzinkę. Obudzi się pewnie akurat na obiadek.
U nas nocki nie najgorsze, choć ostatnio mała gorączkowała i mało jadła - prawdopodobnie po ostatnim szczepieniu bo zdrowa jak ryba więc w nocy na jedzonko raz się budziła.
A tak na co dzień to od 20 - 7 śpi z małymi pobudkami jak jej smoczek wypadnie.

Nic. Uciekam, bo pół dnia was nadrabiałam. Przepraszam, że nie poodpisywałam, ale to już było ponad moje siły :)
13 lata 2 miesiąc temu #312894 przez maga4
Biedronaka, taki normalny rosol jej dasz? Mozna?
13 lata 2 miesiąc temu #312927 przez adee84
Maja mówi jakieś nowe słowa :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #312942 przez a!gusia
Adee takie jakies grrr geeee itp?bo Jerz tez zaczal niedawno :) ide piec pieguska :)
13 lata 2 miesiąc temu #312972 przez adee84
Agusia ABAAAA Maja mówi :laugh:
a jak się piecze pieguska?
gadałaś z M?
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby