BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 2 miesiąc temu #312544 przez jusia
Hej dziewczyny :) dzieki za przemile komentarze na fb :) kochane jestescie :kiss:

zaraz bede was nadrabiac :)

Adee super sukienki, gdzie mozna takie kupic?? bo ja musze cosmiec na chrzciny...i nie mam co zalozyc :(

A to jeszcze Wikusia :) hihihihi mamy nową zabawe :)
:laugh: :laugh: :laugh:
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #312553 przez martucha
hehe Jusia super :lol: :lol: :lol: Borys tak sie śmieje jak go tata podrzuca :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #312560 przez a!gusia
Jusia ale super!!!Jerzyk tez sie smieje jak sie go podrzuca albo jak uderzam w siebie zabawka ;)
dzis go wymeczylam to padl :) ale przyznacie ze taki glosny smiech dziecka jest mega zarazliwy :) chocbym nie chciala to sie smieje :)
13 lata 2 miesiąc temu #312561 przez adee84
Jusia extra :laugh:
Majka tak się nie śmieje :(
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #312565 przez a!gusia
Adee Jerzyk tez sie rzadko tak smieje..pokombinuj musisz trafic w cos co Majke rozsmieszy-u Jerzyka to codziennie cos innego bo to co go dzis smieszylo jutro juz nie smieszy :) w ogole jak ja sie na glos smieje to on tez zaczyna...

mamy w kuchni wentylacje i powiem Wam masakra!slychac WSZYSTKO co na gorze mowia i robia..teraz robia ciasto na biszkopt...Boze zero prywatnosci w tych blokach!!!!!
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #312570 przez jusia
A mi sie turkusowa podoba najbardziej :) ale ja to sroka jestem i musi sie cos błyszczec :laugh: :laugh: :laugh: o ale ta czerwona też swietna :)
Martucha hehehe to czeka cie fajny weiczor :) udanej imprezki :)
ja tez nie wiem w co sie ubrac :( jutro wyskocze na zakupy, moze tak glupio...bo M na pogrzeb jedzie a my zostajemy wiec nie wypada w tym czasie po sklepach chodzic :( ale wsumie to jedyna okazja zeby sis wyciagnac, na tygodniu jest od rana do nocy na uczelni :(
Madziu super ze z Julitka ok, a gdzie twoja mama byla?? bo dzisiaj T wrocila z Wysowej...
Mała ja gotuje małą łyzeczke suchej i potem daje wsyztsko co wyjdzie do obiadku albo mleka...
Adee zdrówka :kiss:
heheheh ale Jerzyk stoi :) moja ma to samo ale z siedzeniem, ona zamiast yyyyy robi buuuuu i pluje przy tym i wywija dolna warge...i tez tego nei cierpie :angry:

Adee tak jak Agusia psize musisz znalezc cos takiego co Maje rozśmieszy :) bo Wiki tez codziennie ma faze na cos innego, stare rzeczy nie dzialaja i jak chce komus potem pokazac to lipa :dry: a tu zanim moja sis wziela aparat to mała aż piszczala :) no a potem juz mniej :) ale bylo smiesznie bo slina jej skapywala i cala podloga jest ufajdana i jutro musze umyc :S
13 lata 2 miesiąc temu #312580 przez a!gusia
Jusia dokladnie stare rzeczy nie dzialaja :) u nas tak samo.. ciekwe nie??!!!")
13 lata 2 miesiąc temu #312585 przez adee84
Maja czasemm przez pare sekund się tak zaśmieje i tyle :(
a teraz zamiast spać to leży i gada :dry: rozregulowała sie zupełnie :dry:
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #312589 przez a!gusia
a oto jak moje dziecko najbardziej lubi sie bawic...bez tych 'spodenek' oczywiscie..

Adee mnie przeraza to jak moje dziecko jest rozregulowane..we wszystkich dziedzinach!!! u nas jest jeden wielki chaos :( zwlaszcza ze spaniem..
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
13 lata 2 miesiąc temu #312592 przez jusia
Adee Wiki tez lubi jak robie apsik!! aciu!! :) i jak wlosami delikatnie ( kilkoma wloskami doslownie ) miziam ją po twarzy :) i jak M swoim zarostem smyra ją po wewnetrznej stronie dłoni :) i jak ją całujemy w szyjke :)

dzisiaj tez padla po zabawie :)ale byl ostatnio taki wieczor ze gadala zamiast spac, wyciagnela sobie smoczka i przekrecila sie w spiworku na brzuch i gadala :)
13 lata 2 miesiąc temu #312593 przez adee84
Agusia Jerzyk wygląda jakby mówił R U TALKIN' 2 ME??? :lol: :lol:
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #312594 przez jusia
hehehehe jak mu tak dobrze :)))))
a co tam ma za zabawke?? :) co to??
dziewcyzny a co myslicie o skoczkach?? kuzyn chce kupic Wikusi i sama nie wiem...
13 lata 2 miesiąc temu #312601 przez Edyta
Hej :)
ja tylko na chwile melduje sie :) ze zyje :silly:
nadrobilam ale wybaczcie nie mam sily ani weny na odpisywanie dlaczego :unsure: tak poprostu bez powodu :dry:
moje dziecko tez ani samo nie siedzi ani nie stoj ani sie nie przekreca smieje sie w glos jak ja polaskocze albo czyms rozsmiesze :pinch: no i gaworzy jak ma humor dzis bylo gaga nowe jej slowko ;) i pokazuje raczka jak pytam gdzie jest kwiatek gdzie jest firanka itd... :) tyle unas nie truje juz lece Dobranoc :)
13 lata 2 miesiąc temu #312602 przez a!gusia
Jusia ja bym kupila Jerzykowi ale nie mamy miejsca w mieszkaniu..strasznie sie mu podobalo jak bylismy u znjomych..a wiadomo ze nie trzyma sie w nim dziecka na okraglo..raz za czas,mysle ze spoko..

a o jaka zabawke Ci chodzi?
ta mata jest o tyle fajna ze jak na nia siknie to ja tylko umyje,wczesniejsza z materialu musalam ciagle prac :) bo on dosc czesto tak lezy.. :)

ciekawe co z Kasiek?dawno jej nie bylo?
13 lata 2 miesiąc temu #312605 przez a!gusia
ide pod prysznic bo m chce kompa jak jeszcze bede mogla to wpadne :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia