BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #312797 przez beti
Madzia, dotarła :) w pt została przekazana dalej :)

Dzisiaj będzie u nas ta moja znajoma to już będę wiedziała, jaka była reakcja :)

A w ogóle to przyznać mi się, która ma na imię Teresa??? :) Bo taka paczka też dotarła z małopolski i nie wiem od kogo :)
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #312799 przez domii
TERESA :unsure: to moze ktoras od Ciebie z wrzesniowek? Ja jestem DOMINIKA :

Madzia Blazej jezdzi jeszcze jezykiem po dziaslach tak jakby mu to ulge przynosilo :)

[url=http://www.suwaczki.com
13 lata 2 miesiąc temu #312800 przez madzia0507
domii napisał:

Beti fajny przepis jak zrobisz i wyciagniesz z tortownicy to zrob fotke jak w przekroju wyglada? a ten fotelik mowisz ze dobry jest?Blazej juz sie ledwo miesci i czas pomyslec o nowym tylko nie wiem jaki?

Madzia a ty juz kupowalas nastepny fotelik smaochodowy?

Tak. Wklejałam nawet tą aukcję z moim fotelikiem. Julita już od tygodnia w nim jeździ i chyba jej się podoba, bo zaraz zasypia. Wkleję ci jeszcze raz link.
allegro.pl/fotelik-samochodowy-weelmo-9-...row-i2116717797.html
13 lata 2 miesiąc temu #312802 przez domii
Madzia pamietam bo dostalas pelno gratisow do tego fotelika, a Twoj maz chyba zabral nawet Julitce te kredki co byly dolaczone :laugh: bradzo fajny fotelik,tylko qurcze juz nie wiem czy kupic przodem montowany czy jeszcze tylem do kierunku jazdy :unsure:

13 lata 2 miesiąc temu #312804 przez soniasg
hej

u nas kolejna noc do dupy... co się dzieje z tymi naszymi dziećmi?

100 lat dla Mężów Beti i Marty :)

Beti ale mi smaka narobiłas na sajgonki ! niedobra Ty ! :P

Marta to jest skok na 100% Majka ma to samo...

Agusia ładnie Jerzyk pospał :) a co do pocenia to może mu za ciepło?Maja zawsze jest cała mokra jak ją na rękach trzymam

Adee bidulko :*

Antek dziś niedziela daj Mamusi odpocząć !!!!! :P

Gratulacje dla Filipka! tylko nie gryź Mamy :p

Domi dziadek się postarał :)Błażejek przesłodkii jaki zapatrzony :)

Madziu ajak Julitka się czuje?

ja korzystając z tego, że moja Mama jest w domu postanowiłam sobie zrobić paznokcie i pofarbować włosy :D
13 lata 2 miesiąc temu #312805 przez beti
Domi, wiem że Dominika :D :P

Co do fotelika to ten Coneco jest przede wszystkim montowany też tyłem i to jest w nim najlepsze a przy okazji jest ładny :)
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #312806 przez a!gusia
Madzia fajny fotelik tylko powiedz mi on jest montowany przodem do kier jazdy nie?a material?myslisz ze oddychajacy (na lato-czy sie dzieci beda od niego pocic czy nie?)

ten chicco ma taka siateczke bawelniana..ale ja juz nie wiem w sumie kurcze 300-400zl to niemalo fajnie byloby kupic cos czego nie bede chciala zmienic po miesiau jak naszego wozka....swoja droga dalej go nie zmienilam i zyje ;)
13 lata 2 miesiąc temu #312809 przez beti
Ten co ja mam na oku: allegro.pl/coneco-cocoon-2011-fotelik-0-...0zl-i2149920636.html

ten jeszcze jest montowany tyłem: allegro.pl/fotelik-coto-baby-bolero-pres...ora-i2151640110.html tylko ta eko skóra mnie nie przekonuje...
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #312812 przez domii
Soniaq no z tymi nockami to dramat u naszych bobasow :( a i zazdraszczam farbowania wloskow,ja jeszce chce chwile wytrzymac jak juz mi przestana wypadac i dopiero pofarbowac-poczekam do konca miesiaca a jak dalej beda wypadac to pofarbuje :)

Madzia a mialam ci pisac ze te odzywki biovax sa rewelacyjne,widac ze mi wloski odrastaja nowe tak szybko i takie mocniejsze

Beti no wlasnie tylem i podobno bezpieczniej jeszcze dla takich maluchow

Agusia a ten ekspert wam polecil ten fotelik co wklejalas?wrzuc jeszcze raz linka :)

13 lata 2 miesiąc temu #312814 przez madzia0507
domii napisał:

Madzia pamietam bo dostalas pelno gratisow do tego fotelika, a Twoj maz chyba zabral nawet Julitce te kredki co byly dolaczone :laugh: bradzo fajny fotelik,tylko qurcze juz nie wiem czy kupic przodem montowany czy jeszcze tylem do kierunku jazdy :unsure:

Ja kupiłam przodem, bo w Foce mam poduszkę dla pasażera i musiałam wozić Julitę z tyłu w tym starym foteliku, a teraz mogę ją mieć na oku. :) I chyba wygodniej ją wyciągnąć teraz z fotelika.

Adee, cóż za "piękny" opis na gg. :laugh:

Sonia, tak ogólnie jest ok, tylko przez te zęby jakoś tak niespokojnie sypia w nocy. Chociaż dzisiaj obudziła się tylko 2 razy, ale za to wstała już o 6:30. :dry:

Agusia, materiał jest bardzo fajny, miękki i miły w dotyku, wydaje mi się, że nie będzie się pocić.
13 lata 2 miesiąc temu #312815 przez adee84
współczuję wszystki nocy nieprzespanej, ja chyba zaraz się chwile legne
Sonia jaki kolorek robisz?
13 lata 2 miesiąc temu #312816 przez madzia0507
Domii, ja wczoraj jedną wykończyłam i jak jutro pójdę do pracy, to muszę sobie kupić, bo też mi się takie krótciutkie, nowe włoski pojawiły.

Kurcze, chcę kupić Julicie jakąś zabawkę do raczkowania i za diabła nie mogę się zdecydować. Najbardziej podoba mi się coś takiego:
allegro.pl/smily-uciekajacy-zolw-zolwik-...ruj-i2148499105.html

A widziałyście kask do raczkowania??? Czy to nie przesada???
allegro.pl/kask-ochronny-chicco-do-raczk...489-i2088979897.html
13 lata 2 miesiąc temu #312818 przez beti
Fajny ten żółwik, pytanie tylko czy można go prać bo się brudzić może...
13 lata 2 miesiąc temu #312821 przez domii
Madzia no wlasnie takie krociutkie :laugh: ten zolw fajny widzialas jeszcze biedronki :) my chyba kupimy ta kule z v-techu co asik wrzucila linka,a z tymi kaskami to przesada i naciaganie ludzi :angry: kazde dziecko sobie predzej czy pozniej musi nabic guza :)

13 lata 2 miesiąc temu #312822 przez adee84
mi też się bardzo żółwik podoba, oglądałam go dla Mai kiedyś :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia