BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #314027 przez happymamma
Domii myślę, że zostanie, w końcu tak rzadko widzi dziadków :) A jak śpi teraz w nocy Błażejek?

A w Poznaniu też jest Mulibaby, w środy :) Kiedyś nawet się wybierałam, ale się nie wybrałam w końcu, bo jakoś sobie tego nie wyobrażałam :S

Maga bardzo mądrego masz męża :)

Haniu, czyli co?Następne bliźniaki u Ciebie??? :ohmy: :lol:

Beti super Fifi :) No i chyba już ze trzy razy pytalam czy paczka od nas dotarła, a Beti niiiiiiiiiic :(
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #314038 przez beti
Jusia, faktycznie nie ma :(

Domii multikino.pl/pl/extra/kobiety/multibabykino-big-love/ :D

Zaraz wstawię fotkę sernika :)
13 lata 3 miesiąc temu #314045 przez domii
Beti dzieki jak tylko maz bedzie na tacierzynskim to ruszamy do mutlikina :) A jak tam ci znajomi zadowoleni z rzeczy?

Happymamma zabki daja w du...e ale dzisiaj w nocy tylko 2 razy wstawalam wiec nie jest zle :)

[url=http://www.suwaczki.com
13 lata 3 miesiąc temu #314057 przez adee84
Właśnie Beti, jak znajomi?
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #314066 przez jusia
Hej dziewczyny ale mam kiepski humor :/ do d... :( nie wiem jak sobie poprawić nastrój :( nawet zarty M mnie drażnią :( wszystko sie tak składa :(

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Domi kurcze to macie z tymi zabkami :( tak kiepsko Błażejek to znosi :( ale u nas podobnie, tzn spi mala ale w dzien daje czadu, marudzi :( ja juz nie wiem co z ni ma alergie, katarek, kaszel :(

wiecie co czuje ze jestem w d... a M mnie wlasnie wnerwil totalnie, jego tez najchetniej bym z domu wygonila, drazni mnie to ze siedzi obok nawet :((((((( cholera chyba okres bede miala bo skad to samopoczucie :(
13 lata 3 miesiąc temu #314075 przez soniasg
hej

100 lat dla Belli :)

ja jak zwykle nie potrafię sobie z niczym poradzić... jutro idę do diabetologa zrobić wkońcu badania które winna byłam zrobić 10 tyg po urodzeniu :P no i jadę z Majką do mnie do pracy :D

Pippin bolało i to bardzo :P

Madziu a skąd Ty wiesz, że punkt kulminacyjny skoku to właśnie dziś? no i gratulacje dla Brata :) a co do facetów to normalnie jak w filmie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Nika :* :*

Marta zdrówka dla Lolka :*

Jusia kurcze strasznie Ci współczuję. dobrze, że Ci sie nic nie stało a samochód pal sześć :* a zachowanie Twojej mamy bardzo nieodpowiedzialne....
co do ząbków to nie pokaże bo narazie mam białe plamki i mam nadzieje, że zejdą tak jak mówiła ta babka bo inaczej rozniosę im ten

Maga teściowa temat rzeka.... tulę Cie :*

Beti Fifi jak zwykle wymiata :*

Kamila współczuję :*

Domi pewnie będziesz miała dobre wyniki, nie stresuj się tak :*
13 lata 3 miesiąc temu #314092 przez adee84
Jusia Kochana spokojnie, wiem, że to tylko gadanie, ale ja mam taki sam nastrój od kilku dnia także Cię rozumiem :kiss:
jak nie masz jak ani gdzie wyjść to chociaż sobie przejdź do drugiego pokoju, posiedź w ciszy, albo walnij lampkę wina, eMa olej, facet zawsze drażni jak ma się zły humor :kiss: :kiss:
Sonia u nas też była taka akcja, ale najśmieszniejsze, że koleś dziecko uznał bo mu nawtryniała, że jej pradziadek czy ktoś był cyganem czy kimś takim, ale mały to jawny murzynek :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #314096 przez beti
O matko, faktycznie, zapomniałam Wam przekazać, że baaardzo dziękują za rzeczy i że są w szoku, że aż tyle ich i że takie naprawdę ładne są :) na razie wzięli tylko część a część trzymają u tych moich znajomych, bo niestety są nadal w tym socjalnym mieszkaniu, które ma dosłownie kilka metrów kw i nawet czajnika nie mogą tam podłączyć, bo wywala korki, co więcej Państwo zapewnia im lokum tylko do końca zimy, więc muszą naprawdę szybko znaleźć mieszkanie, a stać ich tylko na takie za ok 500-600 zł, a w Warszawie wiadomo jakie są ceny... :dry:

Domii, a oto sernik :)

Jusia, czy dobrze zrozumiałam, że
Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #314116 przez soniasg
Adee haha no ta laska twierdziła,że dużo marchewki jadła

Beti sernik wygląda apetycznie :D kusisz :D a co do tych znajomych to mieli ubezpieczone mieszkanie chociaż?
13 lata 3 miesiąc temu #314125 przez jusia
Beti ale świetny sernik!! mniam!!

ide zajrzec do malej bo cos niespokojnie spi, budzi sie :(

a powiedzcie wasze dzieci dalej narzucaja sobie rzecyz na twarz jak spia?? moja caly czas kocykiem sie nakrywa :(boje sie ze sobie krzywde tym zrobi, co przychodze do niej to nakryta...

i jeszcze jedno pytanko wiecie co Wiki coraz czesciej jak lezy na plecahc to sie tak wygina i wstrzymuje oddech i tak popiskuje :( pediatra mowila ze jest ok z nią ale ja juz niewiem :( cholera jak przegapilam to napiecie??:(((((((
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #314126 przez happymamma
STO LAT DLA ISSUNI :woohoo: :woohoo:

Domii 2 razy przy ząbkowaniu, to faktycznie nieźle :) My mamy jeszcze to przed sobą i bardzo bym chciała, żeby obyło się bez "gry wstępnej" :silly: Jak u Ali :lol:

Soniu właśnie o tych białych plamkach czytałam w opiniach, jak również o tym, że sesje trwły krócej, że lampy nie miały atestu i, że ogólnie nie widać różnicy :S Mam nadzieję, że zejdą, e tam, na pewno zejdą :)

Adee jak się czujecie z Mają???

Martucha ja wiem, że M w domu, ale odklej się na chwilę i zajrzyj :P :lol:

Mój z kolei pojechal grać w piłkę - twierdzi, że się zasiedział... ON?! A co ja mam powiedzieć??? :dry: Tylko, że ja się zbieram i zebrać nie mogę, jak mnie ktoś w d... nie kopnie na jakis basen czy coś, to sama się chyba za chiny ludowe nie wybiorę :angry: Nie wiem co się dziej, kiedyś biegałam na siłownię nawet jak halny za oknem, a teraz???

A Beti znowu mnie zlewa, rozważam czy się nie obrazić :S :P ;)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #314129 przez Kasiek
hej
tesknilyscie troszke? :P :P :P :laugh:

wybaczcie ze nie bede was nadrabiac ale nie bylo mnie pare dni i stron sie troche nazbieralo a ja nie mam siły.

Odebralismy wyniki badan krwi i moczu Igi i chyba ma infekcje dróg moczowych, poza tym ma niski poziom hemoglobiny ale to akurat mnie nie dziwi bo jak nie je to jaki ma miec :unsure: :( jutro znowu do lekarza z nia idziemy :(
Pediatra powiedziala ze ida nam dwie górne jedynki, oczywiscie na raz :dry: do tego chyba mamy skok, wszystko to powoduje ze Iga jest marudna, płacząca, jęcząca i lamentująca :dry: od czwartku z Adamem mowimy na nią "Królewna Biadolinka" :laugh:
Prawdopodobnie Iga nie ma dlatego apetytu w ogóle :( dzis na noc wmusilismy w nia 50ml kaszki i tyle, nawet cycka nie chciala :(

spadam polezec troche bo ledwo daje rade :(
najlepsze zyczonka dla dzisiejszych i ostatnich solenizantów :kiss:
Domii :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: to za smska :)
13 lata 3 miesiąc temu #314137 przez beti
Jusia, napięcia nie da się przegapić :)

Sonia, oni to mieszkanie wynajmowali, ale wyposażenie i wszystkie rzeczy mieli w nim swoje, więc szczęście w nieszczęściu...a te kamiennice na 99 % idą do wyburzenia...

Domii, zapomniałam Ci odpisać, Filip był grzeczny w kinie, trochę gadał, trochę spał, trochę oglądał ze mną :) w ogóle spodziewałam się nie wiadomo jakich płaczów tam, a w zasadzie żadne dziecko nie płakało :) pod ekranem były rozłożone maty edukacyjne, zabawki, przewijaki z pieluszkami i chusteczkami, światło było bardzo delikatne i głośność ściszona :)
13 lata 3 miesiąc temu #314140 przez beti
happymamma napisał:

Domii 2 razy przy ząbkowaniu, to faktycznie nieźle :) My mamy jeszcze to przed sobą i bardzo bym chciała, żeby obyło się bez "gry wstępnej" :silly: Jak u Ali :lol:

Soniu właśnie o tych białych plamkach czytałam w opiniach, jak również o tym, że sesje trwły krócej, że lampy nie miały atestu i, że ogólnie nie widać różnicy :S Mam nadzieję, że zejdą, e tam, na pewno zejdą :)

Adee jak się czujecie z Mają???

Martucha ja wiem, że M w domu, ale odklej się na chwilę i zajrzyj :P :lol:

Mój z kolei pojechal grać w piłkę - twierdzi, że się zasiedział... ON?! A co ja mam powiedzieć??? :dry: Tylko, że ja się zbieram i zebrać nie mogę, jak mnie ktoś w d... nie kopnie na jakis basen czy coś, to sama się chyba za chiny ludowe nie wybiorę :angry: Nie wiem co się dziej, kiedyś biegałam na siłownię nawet jak halny za oknem, a teraz???

A Beti znowu mnie zlewa, rozważam czy się nie obrazić :S :P ;)

Ło matkoooooo :ohmy: co narozrabiałam?????? :ohmy:
13 lata 3 miesiąc temu #314146 przez adee84
Happymama dzięki :kiss: Maja lepiej, tyle, że marudzi dziś 10000x bardziej niż przez ost dni, ja za to się rozkładam i ratuję witaminą C bo tylko to mam w domu.
Beti rzucisz przepis jeszcze raz?
Jusia Maja nigdy nie spała z czymś na twarzy także nei wiem :)
Kasiek I missed U :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży