- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- happymamma
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- You have bound my heart with subtle chains...

A w Poznaniu też jest Mulibaby, w środy

Maga bardzo mądrego masz męża

Haniu, czyli co?Następne bliźniaki u Ciebie???

Beti super Fifi

- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**

Domii multikino.pl/pl/extra/kobiety/multibabykino-big-love/

Zaraz wstawię fotkę sernika

- domii
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- adee84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- jusia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 41

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Domi kurcze to macie z tymi zabkami

wiecie co czuje ze jestem w d... a M mnie wlasnie wnerwil totalnie, jego tez najchetniej bym z domu wygonila, drazni mnie to ze siedzi obok nawet

- soniasg
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
100 lat dla Belli

ja jak zwykle nie potrafię sobie z niczym poradzić... jutro idę do diabetologa zrobić wkońcu badania które winna byłam zrobić 10 tyg po urodzeniu

Pippin bolało i to bardzo

Madziu a skąd Ty wiesz, że punkt kulminacyjny skoku to właśnie dziś? no i gratulacje dla Brata

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Nika :* :*
Marta zdrówka dla Lolka :*
Jusia kurcze strasznie Ci współczuję. dobrze, że Ci sie nic nie stało a samochód pal sześć :* a zachowanie Twojej mamy bardzo nieodpowiedzialne....
co do ząbków to nie pokaże bo narazie mam białe plamki i mam nadzieje, że zejdą tak jak mówiła ta babka bo inaczej rozniosę im ten
Maga teściowa temat rzeka.... tulę Cie :*
Beti Fifi jak zwykle wymiata :*
Kamila współczuję :*
Domi pewnie będziesz miała dobre wyniki, nie stresuj się tak :*
- adee84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

jak nie masz jak ani gdzie wyjść to chociaż sobie przejdź do drugiego pokoju, posiedź w ciszy, albo walnij lampkę wina, eMa olej, facet zawsze drażni jak ma się zły humor

Sonia u nas też była taka akcja, ale najśmieszniejsze, że koleś dziecko uznał bo mu nawtryniała, że jej pradziadek czy ktoś był cyganem czy kimś takim, ale mały to jawny murzynek

- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Domii, a oto sernik

Jusia, czy dobrze zrozumiałam, że
- soniasg
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- jusia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 41
ide zajrzec do malej bo cos niespokojnie spi, budzi sie

a powiedzcie wasze dzieci dalej narzucaja sobie rzecyz na twarz jak spia?? moja caly czas kocykiem sie nakrywa :(boje sie ze sobie krzywde tym zrobi, co przychodze do niej to nakryta...
i jeszcze jedno pytanko wiecie co Wiki coraz czesciej jak lezy na plecahc to sie tak wygina i wstrzymuje oddech i tak popiskuje

- happymamma
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- You have bound my heart with subtle chains...

Domii 2 razy przy ząbkowaniu, to faktycznie nieźle

Soniu właśnie o tych białych plamkach czytałam w opiniach, jak również o tym, że sesje trwły krócej, że lampy nie miały atestu i, że ogólnie nie widać różnicy

Adee jak się czujecie z Mają???
Martucha ja wiem, że M w domu, ale odklej się na chwilę i zajrzyj

Mój z kolei pojechal grać w piłkę - twierdzi, że się zasiedział... ON?! A co ja mam powiedzieć???

A Beti znowu mnie zlewa, rozważam czy się nie obrazić

- Kasiek
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
tesknilyscie troszke?

wybaczcie ze nie bede was nadrabiac ale nie bylo mnie pare dni i stron sie troche nazbieralo a ja nie mam siły.
Odebralismy wyniki badan krwi i moczu Igi i chyba ma infekcje dróg moczowych, poza tym ma niski poziom hemoglobiny ale to akurat mnie nie dziwi bo jak nie je to jaki ma miec

Pediatra powiedziala ze ida nam dwie górne jedynki, oczywiscie na raz

Prawdopodobnie Iga nie ma dlatego apetytu w ogóle

spadam polezec troche bo ledwo daje rade

najlepsze zyczonka dla dzisiejszych i ostatnich solenizantów

Domii

- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sonia, oni to mieszkanie wynajmowali, ale wyposażenie i wszystkie rzeczy mieli w nim swoje, więc szczęście w nieszczęściu...a te kamiennice na 99 % idą do wyburzenia...
Domii, zapomniałam Ci odpisać, Filip był grzeczny w kinie, trochę gadał, trochę spał, trochę oglądał ze mną

- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Domii 2 razy przy ząbkowaniu, to faktycznie nieźle
My mamy jeszcze to przed sobą i bardzo bym chciała, żeby obyło się bez "gry wstępnej"
Jak u Ali
Soniu właśnie o tych białych plamkach czytałam w opiniach, jak również o tym, że sesje trwły krócej, że lampy nie miały atestu i, że ogólnie nie widać różnicyMam nadzieję, że zejdą, e tam, na pewno zejdą
Adee jak się czujecie z Mają???
Martucha ja wiem, że M w domu, ale odklej się na chwilę i zajrzyj![]()
Mój z kolei pojechal grać w piłkę - twierdzi, że się zasiedział... ON?! A co ja mam powiedzieć???Tylko, że ja się zbieram i zebrać nie mogę, jak mnie ktoś w d... nie kopnie na jakis basen czy coś, to sama się chyba za chiny ludowe nie wybiorę
Nie wiem co się dziej, kiedyś biegałam na siłownię nawet jak halny za oknem, a teraz???
A Beti znowu mnie zlewa, rozważam czy się nie obrazić![]()
![]()
Ło matkoooooo

- adee84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Beti rzucisz przepis jeszcze raz?
Jusia Maja nigdy nie spała z czymś na twarzy także nei wiem

Kasiek I missed U