- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- madzia0507
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #314894 przez madzia0507
Zbieram się powoli do domu. Najwyższa pora.

Temat został zablokowany.
- adee84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #314899 przez adee84
Renatko nie bardzo ale bardziej od najbardziej 
każdy pomysł się przyda, aczkolwiek folii brak, mam za to butelkę po jogurcie i ją zjada, ale DZIĘKI PANU WSZECHMOGĄCEMU!!! USNĘŁA
pewnie na chwilę ale jak cicho od razu się zrobiło
a ja zdałam sobie sprawę, że głodna jestem ale nie mam nic w lodówce 
Agusia kiedy wraca?
Angellika, Jkardasz, Avika itd to już nas nie kochają

każdy pomysł się przyda, aczkolwiek folii brak, mam za to butelkę po jogurcie i ją zjada, ale DZIĘKI PANU WSZECHMOGĄCEMU!!! USNĘŁA

Agusia kiedy wraca?
Angellika, Jkardasz, Avika itd to już nas nie kochają

- Renata Anna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #314907 przez Renata Anna
U mnie najlepsze zabawki to:
- folia aluminiowa
- ulotki, gazetki z marketów
- plastikowy kubek
- gąbkowy wałek do włosów ( dla Celiny rewelacja, ale UWAGA! - musi być zielony
)
- cukierki w szeleszczących papierkach wrzucone do miski... (Jak zaczyna w nich przebierać, to diabła widzę w jej oczach
)
A wszystkie jej zabawki w kącie leżą...
- folia aluminiowa
- ulotki, gazetki z marketów
- plastikowy kubek
- gąbkowy wałek do włosów ( dla Celiny rewelacja, ale UWAGA! - musi być zielony

- cukierki w szeleszczących papierkach wrzucone do miski... (Jak zaczyna w nich przebierać, to diabła widzę w jej oczach

A wszystkie jej zabawki w kącie leżą...

- adee84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Renata Anna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #314920 przez Renata Anna
aaa tak zapomniałam o telefonie.
Teraz muszę zmykać, bo mała właśnie wstała. To jej rekordowa drzemka 3 godziny i 20 minut...
Lecę dać jej obiadek, bo pewnie jest głodna...
Papapa
Teraz muszę zmykać, bo mała właśnie wstała. To jej rekordowa drzemka 3 godziny i 20 minut...
Lecę dać jej obiadek, bo pewnie jest głodna...
Papapa
- domii
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #314939 przez domii
HEEELOO
Dzis sie pozno melduje chociaz rano was podczytywalam
UWAGA UWAGA moje kochane dziecko wcozraj zasnelo o 19.30 i spalo do 24
zjadl i w minute usnal pozniej wstal dopiero o 5.05
zjadl poszedl spac i go obudzilam po 8 rano
Boze wkoncu sie wyspalam
moze tak wstawac codziennie i bede happy
Dlatego na spacrek poszlismy znowu w czasie 1 drzemki i spal 1.10 a bylismy 2h
i teraz juz ma 2 drzemke 
Madzia a ty caly tydzien bedziesz chodzic do pracy? a co bedziecie kupowac? ale zazdroszcze zakupow.my narazie sie wstrzymamy w marcu moze kupimy ten fotelik,krzeselko do kapieli i zabawki no i jeszcze chcialam troche ciuszkow Blazejowi kupic wiec pewnie 1000 zl pojdzie jak nic
a w kwietniu wesele wiec musze kupic kiecke
Marta Sz ja na kaszel mialam syropek Pulneo- nam bardzo pomogl a na katar wode morska i Euphorbium s i na wzmocnienie Calcium masc majerankowa stosowalam bardziej zeby nie mial pod noskiem czerwonego od tego katarku,pisz po lekarzu jak tam
Beti no to super z szybko zaltwilas a co do pracy to moze nie bedziesz musiala jezdzic
Hania powodzenia na spowiedzi
Reanta moze ta temp.na zabki a moze rzeczywiscie ta trzydniowka a drzemke to piekna miala-ja Blazeja budze jak spi dluzej niz 2 h ciagiem bo pozniej nie usniemi tak szybko wieczorem
Adee moze u Majki to przejsciowe i bedzie sie sama soba zajmowac-ja jak potrzebuje chwile sciagam Blazejowi pajacyk lub spodenki i zajmuje sie swoimi stopkami
Kinia tak 3 razy dziennie po posilkach lub przed zasnieciem-tak jest napisane na Dentinoxie
Maga 4 moze nie bedzie najgorzej z T?
Soniaq napewno bedizesz miec ladne zabki
Agusia nie pisala kiedy wraca
Asik samych szcesliwych chwil w zyciu,duzo floty.pociechy z dzieci i Mareckiego i miliona
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

CELINKO MADZIU sto lat
Kasiek wspolczuje nocki pisz jak tam po wizycie,co pediatra powiedziala?
Pippin ja ost.mam lenia ze sprzataniem,jedynie odkurzam czesto i kurze scieram,pewnie to przez ta @ nic mi sie nie chce,ale juz w sobote obiecalam sobie ze zajme sie lazienka i toaleta-4 osoby w domu a nikt nie posprzata
a i prasowania to mam 2 pralki 
a ADEE wiesz ze mi wczoraj tez PIT przyszedl
A gdzie Martucha?
Dzis sie pozno melduje chociaz rano was podczytywalam

UWAGA UWAGA moje kochane dziecko wcozraj zasnelo o 19.30 i spalo do 24

Dlatego na spacrek poszlismy znowu w czasie 1 drzemki i spal 1.10 a bylismy 2h

Madzia a ty caly tydzien bedziesz chodzic do pracy? a co bedziecie kupowac? ale zazdroszcze zakupow.my narazie sie wstrzymamy w marcu moze kupimy ten fotelik,krzeselko do kapieli i zabawki no i jeszcze chcialam troche ciuszkow Blazejowi kupic wiec pewnie 1000 zl pojdzie jak nic

Marta Sz ja na kaszel mialam syropek Pulneo- nam bardzo pomogl a na katar wode morska i Euphorbium s i na wzmocnienie Calcium masc majerankowa stosowalam bardziej zeby nie mial pod noskiem czerwonego od tego katarku,pisz po lekarzu jak tam
Beti no to super z szybko zaltwilas a co do pracy to moze nie bedziesz musiala jezdzic

Hania powodzenia na spowiedzi

Reanta moze ta temp.na zabki a moze rzeczywiscie ta trzydniowka a drzemke to piekna miala-ja Blazeja budze jak spi dluzej niz 2 h ciagiem bo pozniej nie usniemi tak szybko wieczorem
Adee moze u Majki to przejsciowe i bedzie sie sama soba zajmowac-ja jak potrzebuje chwile sciagam Blazejowi pajacyk lub spodenki i zajmuje sie swoimi stopkami

Kinia tak 3 razy dziennie po posilkach lub przed zasnieciem-tak jest napisane na Dentinoxie
Maga 4 moze nie bedzie najgorzej z T?
Soniaq napewno bedizesz miec ladne zabki
Agusia nie pisala kiedy wraca
Asik samych szcesliwych chwil w zyciu,duzo floty.pociechy z dzieci i Mareckiego i miliona
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

CELINKO MADZIU sto lat

Kasiek wspolczuje nocki pisz jak tam po wizycie,co pediatra powiedziala?
Pippin ja ost.mam lenia ze sprzataniem,jedynie odkurzam czesto i kurze scieram,pewnie to przez ta @ nic mi sie nie chce,ale juz w sobote obiecalam sobie ze zajme sie lazienka i toaleta-4 osoby w domu a nikt nie posprzata

a ADEE wiesz ze mi wczoraj tez PIT przyszedl

A gdzie Martucha?
- Kasiek
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #314944 przez Kasiek
hej
my wrocilismy od pediatry i zaliczylismy dodatkowo dwugodzinny spacer
Iga wniesiona do domu spi nadal
ciekawe co ona zamierza w nocy robic
zaraz ja obudze 
Ogolnie Iga jest zdrowa, pani doktor zajrzala jej do uszu, nosa, gardla itp itd
Iga wszystko przyjmowala ze stoickim spokojem, powtarzając ciągle ta-ta-ta-ta

nie ma na szczescie infekcji dróg moczowych, ma podwyzszone leukocyty w moczu ale nie na tyle by mowic o infekcji ufff
ale ma za to niską hemoglobine i mamy brac zelazo przez dwa miesiace, do tego wit B6, witC, kwas foliowy i cos za zakwaszenie moczu dostala bo ma odczyn zasadowy
dostalismy tez jakis preparat na brak łaknienia 
Jej niejedzenie jest prawdopodobnie spowodowane idącymi dwoma górnymi jedynkami ale są one juz tuż tuż, lekarka mówi ze na dniach wyjdą to moze apetyt wróci mojemu dziecku
To Iga bedzie miala juz 4 zęby
ja nie wiem, czy ona chce w ciagu paru miesięcy pokazać światu kompletne uzębienie?

zaraz postaram sie was nadrobic bo nic nie wiem co sie u Was dzieje przez moją nieobecność
my wrocilismy od pediatry i zaliczylismy dodatkowo dwugodzinny spacer

Ogolnie Iga jest zdrowa, pani doktor zajrzala jej do uszu, nosa, gardla itp itd

nie ma na szczescie infekcji dróg moczowych, ma podwyzszone leukocyty w moczu ale nie na tyle by mowic o infekcji ufff

Jej niejedzenie jest prawdopodobnie spowodowane idącymi dwoma górnymi jedynkami ale są one juz tuż tuż, lekarka mówi ze na dniach wyjdą to moze apetyt wróci mojemu dziecku

To Iga bedzie miala juz 4 zęby

zaraz postaram sie was nadrobic bo nic nie wiem co sie u Was dzieje przez moją nieobecność

- motylek
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
- Kasiek
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #314956 przez Kasiek
AAAAAAAA musze wam jeszcze szybko napisac co mnie dzis spotkalo na spacerze 
Ide z Iga w wózku i nagle jakies 100 metrow ode mnie upada facet i dostaje drgawek
no regularny atak padaczki, toczy mu sie piana z ust i co?????????????
Ludzie przechodza obok niego i nikt sie nie zatrzymuje
wszyscy go mijaja, znieczulica totalna!!!!!!!!!!Bylam w szoku!!!!!!!
no to ja niewiele myslac lecę z tym wózkiem do tego faceta, staję, grzebie w wózku szukając komórki i zatrzymala sie tez obok mnie dziewczyna wiec jej mowie zeby szukala telefonu bo akurat Iga sie zbudziła i zaczela jęczec
Ona cos mowila do tego meżczyzny czy ją slyszy czy bierze jakies leki ale on nic. ona zaczela dzwonic na 112 przyszedl tez jakis inny facet i ja juz powiedzialam ze skoro oni są i poczekają na karetke to ja juz pójde bo jestem z dzieckiem 6-miesiecznym. Ale za pare minut jus slyszalam jak jedzie karetka na sygnale wiec szybko poszlo na szczescie.
Ale pózniej wracając do domu ciągle o tym myslalam, Jak tak mozna??????????? Ktos upada i kazdy mija go jak przedmiot!!!!!!!!!! Czy ci ludzie nie maja uczuć?????????? A jakby tak oni upadli i nikt nie udzielil im pomocy to jakby sie czuli????????? Totalna znieczulica
nie rozumiem tego.................

Ide z Iga w wózku i nagle jakies 100 metrow ode mnie upada facet i dostaje drgawek

Ludzie przechodza obok niego i nikt sie nie zatrzymuje

no to ja niewiele myslac lecę z tym wózkiem do tego faceta, staję, grzebie w wózku szukając komórki i zatrzymala sie tez obok mnie dziewczyna wiec jej mowie zeby szukala telefonu bo akurat Iga sie zbudziła i zaczela jęczec

Ale pózniej wracając do domu ciągle o tym myslalam, Jak tak mozna??????????? Ktos upada i kazdy mija go jak przedmiot!!!!!!!!!! Czy ci ludzie nie maja uczuć?????????? A jakby tak oni upadli i nikt nie udzielil im pomocy to jakby sie czuli????????? Totalna znieczulica

- domii
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #314959 przez domii
Motylku Hej 
Kasiek to super ze Iga zdrowa,ale fajnie Iga bedzie miala 4 zabki
bedzie wygladac jak moja swinka morska
ona tez ma 4
zobaczysz pozniej bedziecie miec spokoj na kilka miesiecy z zebami
a u nas nadal brak
Blazej apetyt ma ale wszystko je lekko cieple bo innego nie przyjmuje,cycka dopiero od kilku dni je znowu bo takto to nie chcial i dlatego dostalam @

Kasiek to super ze Iga zdrowa,ale fajnie Iga bedzie miala 4 zabki

- Kasiek
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #314965 przez Kasiek
Domii dobre z tą swinką morską
no ja mam nadzieje ze jak wyjda to bedzie spokój 
Moze Błażejkowi tez idzie na raz kilka ząbków bo tez ciężko przechodzi to ząbkowanie?? no podobno tak jest ze przy ząbkowaniu dzieci wolą letnie albo nawet chłodne posiłki bo gorące drażni opuchnięte dziąsła
i tez niedawno @ dostałam
jakies dwa tyg temu, wlasnie wtedy kiedy Iga zaczęła odmawiac zupek 
Dobrze ze Błażejek chętnie je zupki, bedzie miał dobrą morfologie
bo moja przez to niejedzenie mięsa ma przeciez brak żelaza

Moze Błażejkowi tez idzie na raz kilka ząbków bo tez ciężko przechodzi to ząbkowanie?? no podobno tak jest ze przy ząbkowaniu dzieci wolą letnie albo nawet chłodne posiłki bo gorące drażni opuchnięte dziąsła

i tez niedawno @ dostałam

Dobrze ze Błażejek chętnie je zupki, bedzie miał dobrą morfologie

- Pippin
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #314968 przez Pippin
kasiek !!!!lol ale przezycie
ale od razu sie mi przypomniało jak byłam w kosiele na św Błażeja
wiecie błogosławienstwo gardła ble ble ble i też koleś starszy jegomość zasłabł no i obserwowałam całą akcję jak tam przy nim kombinują najlepsza to była moja mam "no nie patrz tak w kosciele jesteś..........................."
ale wzięłam i poszłam sie zapytać co sie dzieje i szukałam po kosciele osoby z telefonem komórkowym
jak już znalazłam to zadzwoniłam po pogotowie też zbyt dużo ludzi niezareagowało na to co się dzieje...........ludzie też się boją zresztą.....
domii zazdraszczam wyspania się
a moje dziecko to ostatnio uwielbia zabawiać się puszeczką po serku mascarpone
Renatko masz po prostu złote dziecko ciesz sie bo moze sie to szybko zmienić
adee ja tez słucham tylko mmmmmmmmmmmmeeeeeeeeeee etc

domii zazdraszczam wyspania się
a moje dziecko to ostatnio uwielbia zabawiać się puszeczką po serku mascarpone

Renatko masz po prostu złote dziecko ciesz sie bo moze sie to szybko zmienić

adee ja tez słucham tylko mmmmmmmmmmmmeeeeeeeeeee etc
- domii
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #314971 przez domii
Kasiek oby mu szybko wyszly nawet 4
a jak bedziecie to zelazo zazywac to pamietaj dawaj Idze jak najwiecej owocow i wody mineralnej-moj np.woli wode niz herbate-zeby nie miala zaparc 
A co do znieczulicy to jest straszna ludzie jak widza taka osobe to w wiekszosci mysla pewnie ze pijany albo nacpany
-ja tez bym odrazu dzwonila na pogotowie i bym chyba zaczela sie drzec na ludzi ze sie nie zatrzymuja
i staralabym sie pomoc na tyle ile potrafie-dobrze ze sie zatrzymalas 
Glowa mnie boli
ale wieczorem ruszam na Zumbe
bo wczoraj nie bylo

A co do znieczulicy to jest straszna ludzie jak widza taka osobe to w wiekszosci mysla pewnie ze pijany albo nacpany

Glowa mnie boli

- adee84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Pippin
-
- Wylogowany