BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 2 miesiąc temu #316979 przez a!gusia
Pippin na fb pisalas ze Antos nie spal od 14 i ze juz dawno spi..ja nie chcialam zeby Jerzus spal za wczesnie bo jutro by juz od 5-6 nie spal..on ma ten swoj zegarek w dupce.. :)
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #316985 przez Viszka11
hejka;:0

jak sie miewacie??

Dzieci chore byly wiec nie pisalam...mialam urwanie glowy

ja bylam wczoraj u Gina troszke wczesniej i jest PIEKNA Fasoleczka!!! :lol:

takze bedzie 3 BOBASEK!!!

Zona po raz drugi-18.07.2015

CZEKAMY-- doczekac sie nie mozemy:)
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #316986 przez motylek
agusia dużo ci je Jerzykk albo moja mało :unsure: rano cyc x1 ok 12 obiadek 150ml cyc, deserek, po kąpieli cyc i w nocy x2
Renata z celinki to mądra dziewczynka :kiss: moja to tylko potrafi do mnie ręce wyciągnąć i zrobić błagalną mine typu 'mamo no weż mnie ma ręce'
13 lata 2 miesiąc temu #316990 przez domii
Agusia no dobrze moge oddac troche grzecznosci Blazejka :) A co do obiadkow to ja zawsze waze,jak ugotuje to przelewam do sloiczkow-wciskam tare i mam- tak mniej wiecej wchodzi do 200ml-tych duzych z Hippa=jak podgrzeje to daje na miseczke-jak nie zje calej to ide zwazyc ile zostalo razem z miska a pozniej waze sama miseczke i wiem ile zjadl :)

Renataa czy przypadkiem naklejek z Kubusia Puchatka nie masz z biedronki-stonki :laugh: ? my mamy przy kontakcie Kubusia,przy lampce tygryska no i malego prosiaczka,wszystkich razem no i duzego tygryska ale tego to z castoramy :)

[url=http://www.suwaczki.com
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #316991 przez a!gusia
Jerzyk za to umie pieknie marudzic i pieknie plakac ;) no i raczki tez wyciaga do mnie :)

Viszka GRATULACJE!!!a t juz wie?
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #316994 przez Renata Anna
Hehehe ja się tak tylko chwalę, jak każda świeża mama :silly:
Ale czasami też moje kochane dziecko potrafi mnie doprowadzić do szewskiej pasji.
- jak nie chce zjeść obiadku, który gotowałam jej dwie godziny,
- jak ciągle próbuje coś na mnie wymuszać swoim YYYYYY YYYYYY ( a ja głupia dla świętego spokoju zazwyczaj biorę ją na ręce)...
- jak wychyla się z bujaczka i łapie za włosy od dywanu, a tam pełno psiej sierści i za chwilkę ma ją w buzi... :angry: :angry:

No nienawidzę tego kundla. Dlaczego psy mają sierść? Albo nie tak... Dlaczego muszą ją gubić :unsure: :angry:

- i takie tam inne rewelacje, np. zasikane łóżko rodziców, pościel wysmarowana kremem bambino...
13 lata 2 miesiąc temu #316996 przez Viszka11
a!gusia napisał:

Jerzyk za to umie pieknie marudzic i pieknie plakac ;) no i raczki tez wyciaga do mnie :)

Viszka GRATULACJE!!!a t juz wie?

dziekuje!!!!

Agusia-T to Tesciowa???

13 lata 2 miesiąc temu #317003 przez Renata Anna
Domii taaaak ze STONKI :lol: :lol:
Viszka po raz trzeci już chyba gratuluję fasoleńki :) Obstawiam dziewuszkę :blink: A Ty chciałabys córcię czy synka?
13 lata 2 miesiąc temu #317005 przez adee84
Motylku gratuluję Kornelce ząbka :)
Przepraszam, ze się tak wetnę w temat, ale przeraża mnie to, że ja nie wiem ile je Maja. Rano jak się obudzi to cyc, potem cyc, potem cyc, potem zupa ale nei wiem ile bo je w misecze( a dziś i wczoraj zjadła szpinakowo-brokułową made by me :laugh: ), potem cyc, czasem ciumknie kaszkę ale raczej większość ja :blush: , drzemki są ok9-10 i o 15 bo teraz królewna wstaje ok6-7 jak nakręcona budzikiem :dry: śpi zazwyczaj ok godz rano i ok2 godz popołudniu, co drugi dzień kąpiel, po kąpieli cyc i spanie. W nocy śpi ładnie, tyle, że z nami, chociaż od paru dni w łóżeczku, tylko jak się przebudzi ok2 to ją Raf przekłada, wtedy podje cyca ciut i śpi. Ogólnie je ok6-7 razy w ciągu dnia ;) [file/] ale Kurrrtynka nie wiem ile je :huh: :dry:
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #317006 przez domii
Viszka super-gratuluje malego fasola :) a ty jak sie czujesz? a M sie cieszy?
EDUTYJE

Adee to ladnie Majka je- no i gratulacje zjedzonej zupki produkcji "made by Adee":laugh: drzemki tez ma prawidlowe-2albo 3 w tym okresie to norma.A Powiedz dzisiaj ja kapalas? bo my np.kapiemy codziennie pozniej cyc jeden i drugi i kaszka i mlody wie ze zaraz pojdzie do lozeczka i bedzie spal,a jak kapiesz co drugi dzien to Majka nie wie o co chodzi

13 lata 2 miesiąc temu #317009 przez Renata Anna
Adee a ile Maja waży?
13 lata 2 miesiąc temu #317010 przez motylek
Viszka. gratuluje :laugh:
13 lata 2 miesiąc temu #317015 przez a!gusia
Viszka tak T to tesciowa :) wrzuc zdjecie Kasi!!!!
Adee to zupelnie jak u mnie ja poprostu NIC nie ogarniam!Jerz je jak chce i juz...?
13 lata 2 miesiąc temu #317020 przez domii
Adee edytowalam posta wczesniejszego to przeczytaj

13 lata 2 miesiąc temu #317021 przez Viszka11
Renata Anna napisał:

Domii taaaak ze STONKI :lol: :lol:
Viszka po raz trzeci już chyba gratuluję fasoleńki :) Obstawiam dziewuszkę :blink: A Ty chciałabys córcię czy synka?

Ja jednak mysle ze bedzie 2 Synek....cMoze zrobimy zaklady.!? pozniej hehe ciekawe ktore z was wygraja

to tak Tesciowa nie wiem...dowie sie w Niedziele.

Jak narazie czuje sie dobrze...mdlosci sa...

Agusia-Kasie juz dawalam fotke:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży