BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 1 miesiąc temu #333039 przez angellika1
Asik to juz nie caly miesiąc :) Bede trzymala kcuki za Szymka
A jak z tym dziąsłem??? tez chyba coś zrobią?
Temat został zablokowany.
13 lata 1 miesiąc temu #333072 przez Asik
no to się fachowo nazywa wyrostek zębodołowy :D :D w wieku dwóch lat bedzie mieć przeszczep z kości bioderka do tego wyrostka :D

ehhh juz się zaczynam pomału denerwować.. i ta operacją ,, bo kurcze 4 godziny ma trwać minimum... tymi warunkami tam dla matek , bo materac muszę wziąć i śpiwór i koło łóżeczka rozłożyć i za te wygody 20 zł za dobę im dać

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 1 miesiąc temu #333279 przez happymamma
Asik my juz trzymamy kciuki - będzie dobrze :kiss: :)
13 lata 1 miesiąc temu #333318 przez Asik
Happymamma :D :D :kiss: :kiss: :kiss: nooo już niedługo Filipek Anetki i Szymek bedą operowani. zleciał ten czas jak diabli

13 lata 1 miesiąc temu #333337 przez Edyta
Dzien Dobry :)
Moje dziecko nie zamierza spac wyrzucilo smoka z lozeczka polozyla sie na brzuchu i glowke polozyla i sie namnie patrzy i gada i baki puszcza he he :laugh:
Asik my tez trzymamy kciuki za Szymonka :) a Anetka z Fifim na jaka operacje sie wybiera...
Anetko tesknimy wroc jak nas czytasz.... :)
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #333345 przez Kasiek
hej hej:)

wszystkiego najlepszego dla Julitki :laugh: :kiss:

i spoznione zyczenia dla Madzi i Celinki :kiss: :)

u nas jakos leci, Iga od 5 dni wstaje juz po 6 :ohmy: :ohmy: :ohmy: oczywiscie rześka jak skowronek i od razu do brojenia sie bierze :) aaa i juz siedzi sama, wiec sadzam ja na podlodze w kuchni i przynajmniej moge cos zrobic na obiad w spokoju :) :)

Asik to juz bliziutko do operacji Szymusia :kiss: my tez oczywiscie bedziemy trzymac kciuki i na pewno wszystko będzie good :) BO MUSI BYĆ :) :) :kiss:
a juz wiesz ile dni spędzicie w szpitalu?

Angelika pochwal sie kocykiem :) fajnie ze wygralas :) ja sie musze przyznac ze kompletnie nie mam szczęscia w zadnych konkursach :)

Domii poćwiczycie i Błażejek nadrobi :) albo moze teraz na czyms innym sie skupia niz na pełzaniu czy raczkowaniu?

Joasiu ja tez jeszcze dwa razy w nocy karmie :( u nas tez króluje plastikowa butelka po wodzie :laugh: :laugh:

oo i juz Iga pospala!! 45 minut!! nic nie odpoczelam :) :) slysze jak sie kokosi w łóżeczku w drugim pokoju i cieszy pyszczek na głos :) :) powiesilismy jej na scianie kubusia puchatka z tygryskiem, prosiaczkiem i kłapouchym i Iga szaleje jak to widzi :lol: no tak sie smieje i marszczy nos do tego ze padam :laugh:
no ide do niej bo pewnie rozbabrala juz całe łóżko :silly: :lol:

aaaa jescze sie pochwale ze w koncu wygralam na allegro kule pełzaka z fishera i ślimaka z klockami :woohoo: a wczesniej 4 przegralam bo zawsze ktos mnie przebił :dry: :S
13 lata 1 miesiąc temu #333363 przez Edyta
KasiekGRATULACJE wygranej... :)
czy jak wasze dzieci nie chca spac w drzemke to i tak musza odlezec swoje czy poprostu je dajecie zeby sie bawilo...
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #333371 przez Kasiek
Edytko Iga ostatnio tez za bardzo nie chce spac ale jak nie chce to jej nie zmusze na sile, zabieram ja i niech sie bawi :) w koncu i tak padnie :) albo pakuje do wozka i wywoże na dwór :laugh:

]\oo\\\\\\\\\\\

[ ]\
\no dorwala sie do klawiartyry!!!jasny gwint!!!
13 lata 1 miesiąc temu #333378 przez Kasiek
NIE MOGĘ ZNALEŹĆ SWOJEGO PITA!!!!!!!!!!!!! kurka ja nie wiem gdzie go wsadzilam :( :( :(
13 lata 1 miesiąc temu #333416 przez kiniaa
alez mi sie nudzi :) Isabella juz spi od 1,5 godz :)

Joasiu, Kasiek
ja jeszcze karmie 2-3 razy w nocy wiec nie jestescie same :)

Kasiek
fajnie ze Iga juz siada :) moja raczkuje od paru dni to juz laba sie skonczyla i musze za nia chodzic i przestawiac z miejsca na miejsce hehe

Asik
jak ten czas leci :) juz nie moge sie doczekac kiedy wstawisz zdjecia Szymusia po operacji :):):)
i na pewno bedzie wszystko dobrze choc 4 godz to strasznie dlugo, Marecki bedzie z Toba???

Edytko
moze juz tyle snu nie potrzebuje co kiedys :) rosna nam te dzieciaczki
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #333421 przez Asik
Kasiek mamy byc minimum 4 dni , a jeśli zacznie jeść po 20 ml to po 4 dniach wypis i za trzy dni powrót na ściągnięcie szwów z wargusi :) a jak nie bedzie chciał jeść to aż do skutku się lezy , ewentualnie po tygodniu sonda i wypis , no i w tym momencie zakładanie sondy itp to juz w gestii mamy leży .. no ale ja jestem dobrej mysli że Szymek jeść te 20 ml bedzie :)

Kasiekk Szukaj dobrze tego pita .. pewnie na wierzchu gdzieś leży :D

No i gratuluję wygrania aukcji :D

Kiniaaaa od 1,5 godziny spi?? ojj zazdraszczam :)

Marecki jedzie z nami ale w szpitalu byc razem z nami nie może , jest opcja wymiany że np zmieni mnie w dzień na kilka godzin i ja ewentualnie w samochodzie na parklingu sie kimnę bo do znajomych zajechać to by mi się nie opłacało na te kilka godz ... podejrzewam że i tak to bedzie godz lub dwie bo dłużej pewnie M nie wytrzyma :D :D :D

oooo teraz filmik zobaczyłam :D :D :D ale fajnie już raczkuje :D

13 lata 1 miesiąc temu #333563 przez Edyta
Kasik dzieki za rade wkoncu usnela i spi i spi ...od 11.15 do teraz jeszcze spi zaraz ja chyba obudze bo unas lato na spacer chce isc no i wczoraj bylo tak cieplo ze w japonka juz wyskoczylam :) szukaj PITA :laugh:
Kiniaa super juz Bella raczkuje i jak chce wstawac tylko nie ma sie jak zaczepic na drzwiach he he :laugh: swietnie... :)
Asik ja tam wiem ze wszystko bedzie dobrze a sada nie taka straszna ale oby wszystko bylo wsio ok i wtedy bedzie git eh bedzie wszystko dobrze :)
lece bom weszla na chwilke
odezwe sie wieczorkiem :) paaaaaaaaaa :kiss:
13 lata 1 miesiąc temu #333658 przez Edyta
my juz po spacerku nie za dlugo ale 1,5h wystarczy teraz zrobilam plac zabawk i silvia sie turla po calej podlodze a ja leze obok no i pisze i sie przygladam co ona robi :laugh:
kiniaa super masz kanape mam pytanie to skora bo my mamy zamiar zmienic na biala ale nie wiem jak to sie sprawdza czy nie zolknie i jak przy dziecku... :)
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #333691 przez kiniaa
Edytka
tak, skora, zolknac nie zolknie ale troche zszarzala od nowosci, mamy ja niecale 2,5 roku no i jeszcze tragedii nie ma. Czyszcze ja raz na 2 tyg specjalnym preparatem a tak to wystarczy tylko przetrzec szmatka. Co do dzieci no to wiadomo roznie to bywa.... pare razy David popisal dlugopisem ale zeszlo. On mi nawet tv popisal pisakiem i myslalam ze juz po tv ale tez sie zmylo :)
aha no i zawsze pod dupke musze kocyc sobie podstawic bo mi zimno jakos na niej :)
13 lata 1 miesiąc temu #333721 przez jkardasz
Nasze kciuki lacza sie z Szymonkiem rowniez:)

A Bella jak pomyka po podlodze!! WOW ale super sie taki filmik oglada:)az sie nie moge doczekac kiedy moj synus tak zacznie lazikowac (pewnie pozaluje tych slow niedlugo chodzac po domu i sprzatajac to co pozrzuca)

aa Lesiu tez by chcial ale u rodzicow tylko panele i sie nie ma o co zaprzec i sie denerwuje ze slisko ;)

http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka