BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 1 miesiąc temu #334995 przez Asik
wiecie co?? zostałyśmy tutaj chyba same .. trudno :( Beti tylko na wrzesniówki zagląda a do nas już nie... Martaszh napisala że olała forum.. no przykro ale cóż zrobić.. a tak fajnie było ...

zmykam żeby sobie humorek poprawić , kaffki się napiję :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Temat został zablokowany.
13 lata 1 miesiąc temu #335003 przez Asik
Wszystkiego naaaajlepszego dla wczorajszej solenizantki Mai od Sonii :D :D :D stara ciotka zapomniała :( ale bije sie w piersi i ma nadzieje że Majeczka się nie obrazi ;)

13 lata 1 miesiąc temu #335009 przez jkardasz
Dzien dobry laseczki :) Leszek dzis dal sie mamie wyspac nawet kawke od rana gorrraa wypilam a teraz moze zasnie i da sniadanie zjesc w spokoju.... :D jaki uroczy dzien sie zapowiada!! :))))
wszystkiego najjjjjjjj dla solenizantow wczorajszych :)))

http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
13 lata 1 miesiąc temu #335011 przez jkardasz
Ask, lozeczko super my tez mamy u rodzicow podobne co by wlasnie w tej chwil robiacy kupe i stkajacy jak stary dziad Leszek mial gdzie sie podziac jak zostajemy tu na pare dni :)

wozek tez bardzo fajny, lekki, zwinny, skladany.. czeko chciec wiecej od spacerowki :)))) no i ta cena na plusss :D

Idze zebow gratulujmy i zazdroscimy bo u nas stan uzebienia caly czas zerowy

Edytka wielkie gratulacje :D

no i lece pieluche zmieniac!!!

http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
13 lata 1 miesiąc temu #335016 przez Asik
Helloł Asiu :)

Hahahahha Szymek tez postękał juz dzisiaj i wypchnął z siebie z kilogram niepotrzebnej plasteliny koloru czerwonego :D wczoraj miał zupke buraczkową na obiadek :)

Ja też piję kaffkę :D al;e już lekko chłodna jest :) Szymek nyna :D a ja sobie NIC NIE ROBIĘ :D nawet obiadu bo wczoraj byliśmy u mamy i pizzę zamówiła i zostało tyle że do domciu nam dała i mamy dzisiaj na obiad :D nie jest to obiad marzeń ale wolne tez mi się od czasu do czasu należy :D no to piekarnik tylko załączę i lalalaaaaa zero garów :D stania przy płycie :D nooo i pogodas cudowna :D aż zyc się zachciewa :D

wózeczek pewnie dotrze we wtorek albo środę :D zależało mi własnie na lekkim , składanym i rozkładającym sie do pozycji leżącej :D no i właśnieeeeee priorytet.. cenaaa :D :D :D

13 lata 1 miesiąc temu #335032 przez domii
Helloo

Kasiek gratuluje kolejnego zeba :) a co do T to sie nie dziwie ze sie wkurzylas :angry:

Asik u nas wielka kupa koloru zielonego byla :laugh: bo zupa ze szpinakiem i fasolka szparagowa :)

Asia u nas tez stan zerowy uzebienia :(

A ja od rana wsiekla wystawilam na alegro rzeczy na licytacje i tylko jedna oferta sie pokazuje,druga tez powinna bo wczoraj wystawiona a jej nie ma :angry: mial ktos tak? napisalam do alegro zobaczymy kiedy odpisza???a kase naliczyli za wszystkie wiec o co kamann???

[url=http://www.suwaczki.com
13 lata 1 miesiąc temu #335035 przez Edyta
Witam :)
Kasiek
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

domii ja myslalam ze ty szukasz fryzury na sciecie a na wesele to co innego... :)
unas ostatnio zero kupy nie wiem czemu :dry: ...
silvia by mi dzis dwa razy spadla z lozka ja sie obracam bo siegalam po pieluche a ona juz na krawedzi lozka sie przekraca i ja zlapalam :cheer: ale by bylo masakra :( unas brak zabkow ale zato turlanie wstawanie ciekawosc gadanie idzie w parze na rowni :)
co tu jeszcze mialam pisac ...hm :dry: zapomnialam no nic zycze Milej Niedzieli unas slonce od rana wiec zapowiada sie dlugi spacer jak ja KOCHAM SLONKO :lol:
13 lata 1 miesiąc temu #335042 przez Asik
Domii ojj kurcze a może tylko Ty nie widzisz tej oferty? daj linka :D to obadamy :D

Edytko :D :D u nas tez słonko od rana i ciepełko :D

Szymek zadowolony siedzi w łóżeczku :D trrochę tylko sie wścieka jak wstaje bo nie ma za co się przytrzymać :D ale już kupiłam te uchwyty dla lepszego wstawania :D

13 lata 1 miesiąc temu #335061 przez Kasiek
hej hej :)

u nas tez piekne slonce :laugh: jak Iga wstanie musimy pojechac kupic mi butki na wiosne bo zadna para sie do chodzenie juz nie nadaje, musze kupic ze dwie pary balerinek a jak lato przyjdzie to juz tez zadnych klapek na stanie nie mam :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 1 miesiąc temu #335062 przez Asik
no ja wiem żem złosliwa baba ale działa takie coś na mnie jak płachta na byka :D

Ja tez musze pokupić balerinki i klapki bo moje po ciąży to hmmm ... tak na wielkie wyjscie się nie nadają :D

13 lata 1 miesiąc temu #335066 przez Kasiek
Asik no faktycznie szkoda ze nas tak malo tu zostalo ale podejrzewalam ze tak bedzie :( :( gdyby nas bylo wiecej na forum to i wiecej dziewczyn by tu zaglądało. A tak łatwiej jest zrezygnowac z nas czterech czy pięciu a na blogu jest duzo dziewczyn i nie czuc roznicy ze ktorejs nie ma tak mi sie wydaje :(
no trudno :(

no w spacerowce dobrze jest jak sie rozklada calkiem na plasko, Iga inaczej nie lubi spac wiec nasz wozek tez musial miec taka opcje :) ale my jeszcze jezdzimy w tej od kompletu :)

Joasiu fajnie ze sie wyspalas, zazdroszcze ja jakos nie :dry:

Edytko teraz to musimy miec oczy dokola glowy bo sekunda i juz dziecie leci :dry:

Domii no moze faktycznie ty nie widzisz tej aukcji, wrzuc linka to ci powemy :)

my tez mamy obiad na dzis, cale szczescie bo nie mam ochoty dzis na gotowanie :) ugotowalam zupe pomidorowa i Iga wczoraj zajadala sie nia az milo :huh: :) rozmawialam z alergologiem i mowil ze mozna po troszeczku dawac potraw z mlekiem krowim, szczegolnie jak Iga jest juz na cos uczulona (na marchewke:) ), im szybciej sie przyzwyczai organizm do aleregnow tym lepiej. Teraz to podobno juz w Finlandii testuja podawanie 3mc dzieciom takich kapsulek z najczestszymi alrgenami zeby sprawdzic czy organizm dziecka sie przyzwyczai i nie bedzie reagowal alrgicznie :) jesli sie to sprawdzi to juz w calej Europie beda tak dzieciom 3msc podawac :)
wiec mi glupio, bo pamietam ze jak Angelika pisala ze juz daje Nikosiowi danonki to sie dziwilam ze pediatra pozwolil a teraz to juz coraz wiecej lekarzy kaze wprowadzac wczesniej te najbardziej alergizujace skladniki ze wzgledu na najnowsze doniesienia :)
13 lata 1 miesiąc temu #335069 przez Kasiek

ok lece juz Iga wstala, trzeba dac jakies owocki i jechac obczaic butki :laugh: bede wieczorkiem :)
13 lata 1 miesiąc temu #335110 przez domii
Kasiek nosz kur...a co za baba,a z ta lodowka to przegina,zrob tak jak Asik pisala :laugh: no wlasnie dziwne ze ma tyle zdjec na lodowce ale na zadnym jej nie ma :dry: Ja z moja narazie normalnie zyje ale juz jej nic nie mowie bo pozniej tylko bedzie przylazic i gadac swoje wywody i np. o tym ze bylismy u tej rehabilitantki to slowem nie wspomnielismy bo juz slysze jakby gadala po co poszlismy i co dlaczego jeszcze nie siedzi :angry: moj M jej tylko powiedizal ze przez nia mial plaskostpie ,skrzywiony kregoslup i go teraz plecy napieprzaja :laugh: i ze przez to ze go do chodzika wkladala :dry: a ona ze on sam chcial ona nic na sile :angry: no tak sam wszedl do chodzika :angry: -bez pojecia :angry: pochwal sie bucikami :) ja ostatnio trzy bluzki sobie na allegro kupilam i martucha ma mi w pon.kupic marynarke mietowa :) no i nie licze sukienki i butow na wesele :)

Asik odpisali mi na maila z allegro ze jest widoczna tylko ze dziwne bo sprawdzalam na 3 komputerach i nie byla i dopiero jak maila napisalam.to mogli chociaz przeprosic i napisac ze awarie mieli czy cus :angry:

Silvia Twoja T tez dobra przyszla do was nocowac :angry: dobrze jej powiedzialas

Ja juz sie nei moge doczekac dnia jak sie kiedys stad wyprowadzimy i bede T widywac okazjonalnie :laugh:

[url=http://www.suwaczki.com
13 lata 1 miesiąc temu #335145 przez dorotas29
Cześć Laseczki!!!! :lol:

Ładny mamy dzień,co nie?

Kubuś marudny, Julka też,a o M ,to juz nie wspomnę :lol: ,ale dam radę..... :)
13 lata 1 miesiąc temu #335150 przez Hania
Hejka:)

Nie nadrobią wybaczcie! :kiss:
padam na twarz!:( dziś w nocy w ogóle nie spałam:( z przemęczenia pewnie nie mogłam zasnąć. Szukam pracy na 3/4 etatu bo nie wyrabiam!:(

Mało nas tutaj, szkoda:(

buziaki dla wszystkich solenizantów i solenizantek:):* i dla was kochane:*:)

pap
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka