BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #523399 przez maja1982
Witam pierwsza:)

pobudka o 4 B) i nie śpimy od tego czasu :dry: ten dziadowski katar:( nie mógł oddychać a teraz od czasu do czasu jakiś gil wyskoczy!ciekawe o której bedzie drzemka :S

Monia biedny pirat:( mam nadz.ze bedzie dobrze:)

Pati nie ma się co dziwić ze to przeżywasz :(dobrze ze jestes ze swoimi chłopakami :D

Smerfetka i ciebie dopadło:( zdrówka :kiss:

Do później

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #523502 przez mgielka22
Pati :kiss:

Monia z Piratem bedzie dobrze to silny psiak :kiss:

Lilka przespala noc bez smoka :D budzila sie 3x na picie tylko :lol:

Maja smaruj Lolka na noc aromactivem w zelu albo przyklej mu w plastrze na pizamke zobaczysz ze od razu odetka mu si enosek polecam Lili tak robilam przy katarze zabkowym...

U mnie sniegu naszczescie nie ma...

12 lata 3 miesiąc temu #523570 przez iwonaNAVI
Pati i bardzo dobrze odpocznij sobie i nie jedz do szkoly

ja zaraz mykam do pracy na szczescie drogi czarne

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #523572 przez Mała
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #523573 przez Mała
Witam.
Moje dziecię dzisiaj podejrzanie grzeczne, także nawet oczy pomalowałam :lol: A za oknem ulewa w środku zimy :dry:

Pati :kiss: dobrze, że wszystkie żyjecie.

Smerfetka zdrowiej :kiss:

Maja znowu noc do kitu, siły :kiss: Loluś biedny, paskudny katar :kiss:

Lili brawo :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #523596 przez mgielka22
Mala widac ze Olcia to tez wiercidupka jak Lila wszedzie wlezie byle po trupach :P

A Kamilek super wyszedl w koncu sie usmiechnal :)

12 lata 3 miesiąc temu #523602 przez Marta M
Witam i ja, wczoraj już po prysznicu nie zaglądnęłam bo tak mi było zimno, wzięłam termometr i miałam znów 38, więc nurofen i pod kołdrę...kurcze ja czuję że mam zapalenie oskrzeli a z badania nie wyszło, ale są ponoć przypadki że tylko z rtg wyjdzie...już nie wiem co mam robić, bo czuję się do kitu, jak jeszcze za dwa dni nie przyjdzie mimo tego antybiotyku znów pójdę do lekarza :(

My dziś same, żebym tylko dała radę...Maja zagląda mi od rana do zamrażalnika i lód skrobie a w body zrobiła sobie skrytkę i wkłada tam rzeczy przez gardło, wyciągałam jej już dziś ramę i telefon stamtąd ;) Potem pół godziny siedziała nad tym żeby założyć moje kapcie..

Nuna ale się uśmiałam, jesteś rozkoszna z tym tańcem :kiss:

mgiełka to jedziesz zwiedzać Krk czy masz jakieś interesy tutaj? ;) To się musimy we trzy z Agusią spotkać na kawce na rynku w Krakowie :woohoo: :woohoo:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

smerfetka dla kobiet w ciąży jest jeszcze syrop prenalen bodajże się nazywa..ja go brałam w ciąży ale ze względu na moje mdłości często lądował w toalecie, ale może Tobie się zda, zdrówka :kiss:

Maju powdziwiam Cię że tak dajesz radę z tymi nocami...chętnie bym Cię kiedyś choć jedną noc wyręczyła żebyś się porządnie wyspała :kiss:

Ola i Kamilek :kiss: Uff, dobrze że ten parapet nisko bo ja wyobraziłam sobie Olę metr nad ziemią :)

12 lata 3 miesiąc temu #523615 przez gosia2324
iwonaNAVI napisał:

dziewczyny prosze was o rade i opinie

co wedlug was sie bardziej oplaca (znaczy co wyjdzie taniej) kupic mieszkanie od dewelopera i sobie urzadzic czy kupic mieszkanie z rynku wtornego i skuwac, przerabiac od nowa (bo tak sie zastanawiamy a wiekszosc mieszkan ktore sprzedaja z rynku wtornego to zdecydowanie cale do remontu

jak TRAFISZ na dobrego i uczciwego dewelopera to dziekuj Bogu !
Moje 2 znajome placa kredyty a mieszkania rok temu mialy byc oddane, a Ci przenosza rusztowania ze sciany do sciany :( ja nie polecam !

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #523623 przez Marta M
Tu poranne zakładanie kapci, z tym że filmiki są mega długie, nie musicie ich oglądać, ale wystarczy poprzesuwać i widać że to wcale nie takie proste ;)

12 lata 3 miesiąc temu #523628 przez gosia2324
Nuna, nasze rytmy :silly: :blink: :woohoo: :woohoo:

OLa Kamis :) :kiss:

A ja bylam z Kuba u lekarza bo such kaszle, poza tym osłuchowo i gardło oki, wiec tylko syropy dostal.

Jogo spi, 10 min kolysania, bez smoka :blush:

A pospalismy do 6,50 wiec RAJ :blink:

PAti ,musiałaś przeżyć koszmar! :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #523630 przez gosia2324
Maja hi hi :) Ale wyzwanieeeeeeee :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Widze ze juz spicie w nowym pokoiku :blink:

12 lata 3 miesiąc temu #523638 przez pati-m
Witam,
Majeczka jaka skupiona na zadaniu :)
Olcia rzeczywiście wiercidupka, ale to pewnie jak każde z naszych maluchów :) Ale ma coś co większość nie ma - starsze rodzeństwo, po którym może powtarzać :)
Kamilek też zaangażowany w swe dzieło :) super :kiss:

Marta - może jeszcze raz idź do lekarza, z oskrzelami nie ma żartów.

Moje dziecko właśnie zasuwa po pokoju z odkurzaczem :P

12 lata 3 miesiąc temu #523650 przez slowiczek
hej :)

wstalysmy jak zwykle o 8:30 ale noc srednia, zeby ewidentnie ja mezyly, samo zasypianie jest u nas ok, kladzie sie, nie ucieka, juz nawet od jakiegos czasu nie wola cycka przed snem :blink: ale pozniej kilka pobudek z placzem, jeki a z brody kapie slina :dry:

filmiki obejrze pozniej na komputerze :)

Ola super, Kamilek tez jaki radosny a gdzie zdjecie mamy :) ??

12 lata 3 miesiąc temu #523673 przez maja1982
marta - kurcze to może lepiej pójdź jeszcze raz do lekarza!!

majusia :kiss: :kiss: :kiss:

slowiczek - mi się wydaje ze u nas tez znowu zęby :dry: a ile razy jeszcze Nati karmisz ?

jak lolo wstanie to mykniemy na jakiś spacer ;)

była u nas kuzynka z Franiem (będzie miał 2 lata w lutym) i mały bez pieluszki biega :)
fajnie sie bawili :) lolek chciał tańczyć - łapał go za rączki i kręcili sie w kółko! :laugh:

12 lata 3 miesiąc temu #523681 przez mgielka22
Iwonka zauwaz ze od developera dostajesz wszytsko gole kompletnie i musisz od zera robic i moze byc tak jak Gosia pisze wszytsko sie przeciagnie a placic musisz a jak nie daj boze splajtuja to jestes w czarnej D... a np jak ja znalazlam mieszkanei na rynku wtornym juz zrobione z cala kuchenna zabudowa z szafami itd to sie bardziej oplaca chyba ze chcesz cos starszego do remontu bo ja patrze pod wzgledem wyposezenia zeby miec juz np kuchenna zabudowe bo to najdrozsze wiadomo no i bedzie ten program nowy dla rodzin ze Ci doplaca panstwo jakis tam procent dopalacaja ci 10% + za kazde dziecko po 5% wiec zawsze cos no i mozesz wziac cos drozszego ;)

Lilka mi wlasnei sama padla bo za kare poszla do lozeczka ale qrde przestawiaja to cholerne rusztowanie kolo nas i boruja ze az wszystko sie trzesie nei wiem czy mi jej nei obudza grrr :angry: a pogoda do D wyglada jakby zaraz mialo sie rozpadac... wiec nici ze spaceru.

Gosia a jak nocka u was???

Majeczka Ty to aparatka jestes :D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka