BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 1 tydzień temu #636986 przez katy25
hey laseczki

widze, że niebawem brzuszków przybędzie:) i dobrze:):)

Podczytuje Was od rana bo dzis luźniejszy dzień...
wstawie Wam 2 fotki mojego Samiczka. Robiłam mu dzis rano przed wyjściem do przedszkola - na FB juz sa wiec pewnie wiekszosc z Was juz widziala... uwielbiam to pierwsze:)

U nas nic specjalnego, kreci się i żyjemy z dnia na dzień czekając końca remontu... w domu praktycznie nic nie robię oprócz gotowania i mycia podłóg!

Umowa mi sie konczy we wtorek - dzis skladam podanie o przedluzenie i podwyzke :cheer: B) ciekawe co z tego bedzie?? Umowe mi przedluza na bank ale z kasa to pewnie bedzie ciezko...

Moj Sami ostatnio naucyzl sie pokayzwac wsyzstkich cyesci ciala + robi to tak smiesznie ze siedzimy i smiejemy sie z niego. chyba w przedszkolu sie tego nauczyl??
jak mu mowie "a gdzie masz zabki?" to szczerzy sie jak szalony he he:) ale rozumie wszystko i umie pokazac:)

mgielka - kiedy ta decyzja krdytowa???

slyszalyscie ze Tuk podpisal ustawe ws. przedluzenia urlopw macierzynskich? szkoda ze nie 2 lata temu...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #636987 przez katy25
kurcze foty sie nie dodały...

12 lata 1 tydzień temu #636992 przez Marta M
Witajcie, my jak zawsze po spacerku i Maja śpia a ja zaglądam do Was..lecę zaraz zrobić obiadek, uwielbiam halibuta i już mi ślinka cieknie, wogóle od kilku dni non stop jestem głodna, hihi..

Dziękuję za odpowiedzi w sprawie farbowania, więc kilka tygodni jeszcze się wstrzymam, może wcześniej się chociaż zetnę...;) gosiu chciałabym taki jak mam lub trochę jaśniejszy, lubię swój kolor, jedynie co to chcę przykryć bieluchy.. :dry: :dry:

Aguś sił dużo dzisiejszego dnia :kiss: :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kacperku i ja myślę że to od ząbków..ten katar pewnie też stąd...może i u Jogo to samo..

Coś czuję, że pati i beti nas niedługo zaskoczą :blush: :blush:

mgiełka ja nie nadążam za zmianami Twojej pracy ale widzę, że się cieszysz, więc gratuluję i zasiskam za kredyt ;)

12 lata 1 tydzień temu #636993 przez katy25

12 lata 1 tydzień temu #637006 przez mgielka22
Katy nie mam pojecia moze we wtorek ale jak wiadomo kazdy chce przed weekendem odpoczac i to majowkowym wiec nei mam pojecia...

Marta ja nie zmieniam pracy ja tylko sie przenosze i zmieniam lokalizacje co by zaoszczedzic duzo na dojazdach bo bede na nozkach chodzic :) no i kasa bedzie wieksza :) a na tym mi bardzo zalezy :D

12 lata 1 tydzień temu #637008 przez mgielka22
Samiczek slodziak pierwsze moje ulubione :)

U was tez dzis slonko grzeje??? Lili spi wlasnie jak sie obudzi to dam jej obiadek i idziemy na spacerek ;)

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #637009 przez Marta M
Sami Twoja zagraniczna uroda się wyostrza, uwielbiam dzieci o takiej ciemnej karnacji :blush: :blush:

Marzy mi się kupić taki domek Majce, u nas na osiedlu dwoje dzieci takie ma, Majka wogóle nie chce z niego wychodzić, dziewczyny mają tam jak w prawdziwym domu, nawet prawdziwe kwiaty na parapecie, hihi :)

niestety cena zabójcza..
Załączniki:

12 lata 1 tydzień temu #637017 przez mgielka22
Marta i pewnei jest strasznie drogi :P

Pati zdradz mi prosze szczegoly rozmowy jak przekonalas swojego S do 2 potomka bo moj jest ciagle na nie a mowienie ze dziecko jedno to samotne i jak nas zabraknei bedzie samo na nic nie dzialaja :dry:

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #637018 przez Marta M
mgiełka dziękuje za pozytywnego smsa ;)

12 lata 1 tydzień temu #637025 przez katy25
marta, łap
shopping.groupon.pl/d-20740807-domki-lit...owe-domki-dla-dzieci

ja tez myslalam o takim czyms ale my nie mamy duzo miejsca i Ines juz jest za duza na ten domek... a dla chłopca to tak srednio.
My chcemy kupic dzieciakom trampoline na dzien dziecka:) no i szczury zjadly nam basen wiec to tez trzeba bedzie dokupic bo Ines juz mi marudzi oto...

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #637035 przez Marta M
Katy dziękuję :) Podoba mi się ten za 899 ;) Ale niestety w tym miesiącu i przyszłym nas nie stać, w auto musieliśmy sporo włożyć i jesteśmy spłukani..

A to Maja w domku:

Załączniki:

12 lata 1 tydzień temu #637039 przez katy25
fajny:)
faktycznie te domki są trochę drogie, ale to przez firmę... LITTLE TIKES;)

Nas też doszczętnie spłukał ten remont... no comment.

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #637054 przez Marta M

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Jednak nie narzekam bo jest mi dobrze tak jak jest, dziękuję Bogu za to co mam :woohoo: :woohoo: :woohoo: Zwłaszcza za zdrowie, dzieciątka (rety jak to brzmi :blush: :blush: ), męża :woohoo: :woohoo:

12 lata 1 tydzień temu #637090 przez katy25
Wiem Marta jak to jest... my tak mieliśmy rok temu - tez wszedzie kasa pozyczona, najgorsze chyba było jak nas oszukali z tym sprzetem i musiałam pozyczac od babci:( tez splacalismy rok...

U nas na szczescie od pewnego czasu jest spoko - Safi dobrze prowadzi firmę i nie mówię mu tego często, aby w piórka nie obrósł, ale jestem z niego mega dumna:) No i nie ukrywam, że moje pójście do pracy też się przyczyniło do poprawy. Mam swoją kasę, na swoje i dzieci potrzeby i nie muszę sie oto martwić chociaż wiadomo apetyt rośnie w miarę jedzenia.

W pracy sie sprawdziłam, uważam, że powinnam po okresie próbnym dostać podwyżkę ale wiem że Prezes ma kłopoty finansowe i wątpię, że mi podniesie - chociaż moje koleżanki jako asystentki zarabiają ponad 4 tys do ręki. Ja tez mam takie ambicje - dlatego po wakacjach bede szukała czegoś innego, lepszego... narazie siedzę bo mam blisko do domu no i wakacje za pasem. W nowym miejscu nikt mi nie da urlopu na dzien dobry...

A co do domu - dom to inwestycja na lata. Na pewno nie pożałujecie decyzji z tym związanych. my niby mamy wszystko pokonczone ale zawsze "coś" jest. W tym roku to poddasze było na celowniku bo zimą jest tam strasznie zimno, a dodatkowo mi sie marzyła zawze sypialnia z prawdziwego zdarzenia:):) juz sie nie moge doczekać:)

Zawsze trzeba myslec pozytywnie! Najwazniejsze jest zdrowie - nie kasa - ale wiadomo bez kasy ciężko...

12 lata 1 tydzień temu #637097 przez Marta M
Katy cieszę się, że dobrze Wam sie wiedzie :):) I nie mogę się doczekać zdjęc tej sypialni, ja to maniaczka remontów i budów ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka