- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Wrzesień 2011 cz. 2
Wrzesień 2011 cz. 2
- katy25
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
widze, że niebawem brzuszków przybędzie:) i dobrze:)

Podczytuje Was od rana bo dzis luźniejszy dzień...
wstawie Wam 2 fotki mojego Samiczka. Robiłam mu dzis rano przed wyjściem do przedszkola - na FB juz sa wiec pewnie wiekszosc z Was juz widziala... uwielbiam to pierwsze:)
U nas nic specjalnego, kreci się i żyjemy z dnia na dzień czekając końca remontu... w domu praktycznie nic nie robię oprócz gotowania i mycia podłóg!
Umowa mi sie konczy we wtorek - dzis skladam podanie o przedluzenie i podwyzke

Moj Sami ostatnio naucyzl sie pokayzwac wsyzstkich cyesci ciala + robi to tak smiesznie ze siedzimy i smiejemy sie z niego. chyba w przedszkolu sie tego nauczyl??
jak mu mowie "a gdzie masz zabki?" to szczerzy sie jak szalony he he:) ale rozumie wszystko i umie pokazac:)
mgielka - kiedy ta decyzja krdytowa???
slyszalyscie ze Tuk podpisal ustawe ws. przedluzenia urlopw macierzynskich? szkoda ze nie 2 lata temu...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- katy25
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11
Dziękuję za odpowiedzi w sprawie farbowania, więc kilka tygodni jeszcze się wstrzymam, może wcześniej się chociaż zetnę...

Aguś sił dużo dzisiejszego dnia

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kacperku i ja myślę że to od ząbków..ten katar pewnie też stąd...może i u Jogo to samo..
Coś czuję, że pati i beti nas niedługo zaskoczą

mgiełka ja nie nadążam za zmianami Twojej pracy ale widzę, że się cieszysz, więc gratuluję i zasiskam za kredyt

- katy25
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Marta ja nie zmieniam pracy ja tylko sie przenosze i zmieniam lokalizacje co by zaoszczedzic duzo na dojazdach bo bede na nozkach chodzic

- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U was tez dzis slonko grzeje??? Lili spi wlasnie jak sie obudzi to dam jej obiadek i idziemy na spacerek

- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Marzy mi się kupić taki domek Majce, u nas na osiedlu dwoje dzieci takie ma, Majka wogóle nie chce z niego wychodzić, dziewczyny mają tam jak w prawdziwym domu, nawet prawdziwe kwiaty na parapecie, hihi

niestety cena zabójcza..
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Pati zdradz mi prosze szczegoly rozmowy jak przekonalas swojego S do 2 potomka bo moj jest ciagle na nie a mowienie ze dziecko jedno to samotne i jak nas zabraknei bedzie samo na nic nie dzialaja

- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- katy25
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
shopping.groupon.pl/d-20740807-domki-lit...owe-domki-dla-dzieci
ja tez myslalam o takim czyms ale my nie mamy duzo miejsca i Ines juz jest za duza na ten domek... a dla chłopca to tak srednio.
My chcemy kupic dzieciakom trampoline na dzien dziecka:) no i szczury zjadly nam basen wiec to tez trzeba bedzie dokupic bo Ines juz mi marudzi oto...
- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- katy25
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
faktycznie te domki są trochę drogie, ale to przez firmę... LITTLE TIKES;)
Nas też doszczętnie spłukał ten remont... no comment.
- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Jednak nie narzekam bo jest mi dobrze tak jak jest, dziękuję Bogu za to co mam

- katy25
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
U nas na szczescie od pewnego czasu jest spoko - Safi dobrze prowadzi firmę i nie mówię mu tego często, aby w piórka nie obrósł, ale jestem z niego mega dumna:) No i nie ukrywam, że moje pójście do pracy też się przyczyniło do poprawy. Mam swoją kasę, na swoje i dzieci potrzeby i nie muszę sie oto martwić chociaż wiadomo apetyt rośnie w miarę jedzenia.
W pracy sie sprawdziłam, uważam, że powinnam po okresie próbnym dostać podwyżkę ale wiem że Prezes ma kłopoty finansowe i wątpię, że mi podniesie - chociaż moje koleżanki jako asystentki zarabiają ponad 4 tys do ręki. Ja tez mam takie ambicje - dlatego po wakacjach bede szukała czegoś innego, lepszego... narazie siedzę bo mam blisko do domu no i wakacje za pasem. W nowym miejscu nikt mi nie da urlopu na dzien dobry...
A co do domu - dom to inwestycja na lata. Na pewno nie pożałujecie decyzji z tym związanych. my niby mamy wszystko pokonczone ale zawsze "coś" jest. W tym roku to poddasze było na celowniku bo zimą jest tam strasznie zimno, a dodatkowo mi sie marzyła zawze sypialnia z prawdziwego zdarzenia:)

Zawsze trzeba myslec pozytywnie! Najwazniejsze jest zdrowie - nie kasa - ale wiadomo bez kasy ciężko...
- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-