BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 1 tydzień temu #637108 przez slowiczek
fajne te domki :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mgiełka, ja też dziękuję :) i za tego tydzień temu też :silly: :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #637111 przez katy25
Słowiczku! robisz prawko! ja tez myslalam co to za tajemnica??? Trzymam ksiucki! A gdzie bedziesz zdawac? na bemowie czy na odlewniczej? chyba jeszce jakis jesden osrodek jest...
ja zadawalam na odlewniczej

12 lata 1 tydzień temu #637127 przez slowiczek
Katy bede zdawać na Radarowej, to jest na Okęciu, trochę się boję bo to wszystko ruchliwe tereny, okolice Al. Krakowskiej ale najwyzej umowie sie na egzamin o 6 rano :P
tajemnica przestanie być dziś tajemnicą, muszę powiedzieć Ł, bo zaczyna za bardzo drążyć temat moich wyjść

12 lata 1 tydzień temu #637142 przez katy25
slowiczku chcialabym zobaczyc jego mine!
Powodzenia na jazdach!

Ja swojego czasu, jak byłam jeszcze w LO, zapisałam sie na kurs arabskiego - z wiadomych względów;) Rodzice sie wkurzali, gdzie ja znikam po południami... Pokazałam im dopiero na finishu dyplom ukonczenia kursu z j. arabskiego. Byli mega dumni :laugh: Inna sprawa, że jak pojechałam już do Maroka i chciałam sie pochwalić swoimi zdolnościami to okazało sie, że umiem cokolwiek w klasycznym arabskim a nie w dialekcie marokańskim :unsure: he he ale smiesznie było - pamietam jak raz powiedziaam "kahla bil hlib" co znaczy kawe z mlekiem ale po marokansku oznaczalo to "baranina z mlekiem" :silly:
STARE DOBRE CZASY... CZASAMI ZA NIMI TESKNIE...

12 lata 1 tydzień temu #637148 przez slowiczek
Katy to Ty już w liceum poznałaś Safiego :) ?
no właśnie, ja też chciałam taką niespodziankę zrobić no ale się nie uda

12 lata 1 tydzień temu #637167 przez katy25
poznałam Safa na początku II klasy LO, na osiemnastke poleciałam do niego a 2 dni po maturze poleciałam już po niego i wtedy siedziałam w Maroko prawie 3 mce:)

12 lata 1 tydzień temu #637170 przez slowiczek
a rodzice nic się nie sprzeciwiali ? haha, już widzę jakbym puściła Natalkę :laugh:

12 lata 1 tydzień temu #637175 przez katy25
jasne, ze se sprzeciwiali. Chociaz mama mniej bo to z nia poleciałam pierwszy raz i poznała Safa na "dzien dobry". Powiedziałam jej o nim 2 dni przed wylotem...

Tata zabrał mi paszport i odcial internet abym nie miała z nim kontaktu - ale przetrwaliśmy... zresztą mój ojciec nie gadał ze mna chyba ze 4 mce? Jednak to jest obłuda ludzka... teraz po tylu latach nie moze obejsc sie bez zięcia - dzwonią do siebie jak na sraczkę, nie wspomnę juz o tym, że moj ojciec dzieki Safowi stał sie fanem Real MAdryt i "razem przezywają" mecze;) badz co badz w tym roku mija 10 naszej znajomosci

12 lata 1 tydzień temu #637202 przez kasia79
katy25 napisał:

ale on śliczny :kiss:

12 lata 1 tydzień temu #637219 przez mgielka22
Sami ale slodki :D Majcia prawdziwa gospodyni :D

Slowiczku a nie mozesz czegos wymyslec i jeszcze go potrzymac w niewiedzy??? Ile Ci w ogole jeszcze zostalo???

12 lata 1 tydzień temu #637232 przez slowiczek
Mgiełka, 10 h wyjezdzilam, jeszcze 20 przede mną, jeżdzę 3 razy w tyg więc planowo jeszcze miesiąc

a, i udało nam się w koncu umówić Natalię do alergologa, w poniedziałek na 18 idziemy

Katy, no wiadomo, że się bali o Ciebie, też bym się bała...ale dobrze, że się wszystko poukładało i się przekonali do S :) a Sami prześliczny bez dwóch zdań !

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #637261 przez pati-m
Witam po pracy. WEEEEEKEND :lol:
Całuski dla ślicznego Samiczka i dla Majeczki :woohoo: :kiss: :kiss: :kiss:

mgiełka - jak przekonałam? Myślę, że to chyba nawet nie jest kwestia przekonania tylko rozwiania wątpliwości i on też musiał dojrzeć do tej decyzji. Choć cały czas powtarza, że i tak trochę się boi kolejnej odpowiedzialności :) Ale akurat to w niem cenię, bo wg mnie tzn. że podchodzi do wagi sytuacji poważnie. Ja sama dłuuuugo o tym myślałam, a jak zaczęliśmy rozmawiać, to na każdą jego wątpliwość miałam gotową odpowiedź, aż się śmiał że się świetnie przygotowałam :silly: Poza tym zrozumiał, że choć Kacperek ma wszystko co mu do szczęścia potrzebne, to najwspanialszym prezentem będzie dla niego rodzeństwo ale w rozsądnej różnicy wieku :)

12 lata 1 tydzień temu #637264 przez pati-m
Mnie też się marzy własny domek ale musimy jeszcze trochę na niego poczekać i może kiedyś się uda. Właśnie z tych samych powodów o których pisały dziewczyny :)
Więc gdybym ja miała wybór to by była dla mnie łatwa decyzja :)

12 lata 1 tydzień temu #637361 przez mgielka22
Pati to fakt masz racje ;) ja tez chce w rozsadym przedziale ale ciezko to okreslic napewno chce miec czas dla jednego jak i drugiego za duzej roznicy tez nie chce chcialam max do 3 lat ale raczej to sie nie uda... musze pomyslec nad tym wszystkim i fakt bardzo bym chciala zeby LIli miala rodzenstwo choc moj M non stop mowi ze nie chce powtarzac tego od nowa wstawanie marudzenie ryk itd takie jest jego wieczna wymowka nie chce uwirzyc w to ze takei rzeczy przemijaja...

Slowiczku to juz niedlugo to wymysl cos moze jakas wymowke powiedz ze kolezance pomagasz przy czyms czy cos chyab nie bylby zdioony Cie sledzic :P

12 lata 1 tydzień temu #637369 przez pati-m
mgiełka - wiadomo, że z naszymi prawie 2-latkami jest nam wygodnie, a jak będzie mały bąbel to od nowa karmienie w nocy i mnóstwo innych spraw ale dla mnie warto :) Zreszt a nie wiem jak twój M. do tego podchodzi, ale bądźmy szczerzy - to matka więcej się dzieckiem zajmuje, więc niech faceci nie gadają, że dla nich to jest mega męczące.
Ale może po prostu M. musi dojrzeć do tej decyzji.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka