BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 1 tydzień temu #637394 przez gosia2324

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #637402 przez mgielka22
Pati tez mi sie tak wydaje on ma w koncu tylko 26 lat wiec czego chciec od takiego mlodzieniaszka :P fakt ja sie wiecej zajmowalam na poczatku Lila ale odkad ja zaczelam prace to on wiecej w nocy wstaje i w ogole...zreszta non stop narzeka ze sie nei wysypia choc nieraz mala spala cala noc czy chocby to ze wyjezdzalam na pare dni to i tak chodzil niewyspany...ahh czas pokaze...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 1 tydzień temu #637407 przez Mała
Witam.
Dziś wróciła moja psotna Ola, oparzyła się, bąbel na palcu, nic mnie dziś nie słuchała
Ja też oparzyłam nogę blachą z piekarnika eh ciężki dzień

Fanka uśmiałam się z tej pisakownicy :lol:

Agusia jak się czujesz po dzisiejszym dniu?

Pati jak Kacperek?

Mgiełka kobieto ty to i mieszkania i prace to jak rękawiczki zmieniasz :silly: :S Ale jak będzie lepsza to gratuluję i cieszę się razem z Tobą

Sami oj będą dziewczyny za Tobą latały :kiss:

Gosia

12 lata 1 tydzień temu #637413 przez mgielka22
A ja dzis tez nawrzewdszczalam na Lilke i mialam normalnie ochote ja sprzedac i doplacic :S heh mialam tez serdecznei dosc tego ze non stop wlazi na mnie ze nie moze sama sie chwile pobawi ze porysowala mi stół dlugopisem ze go domyc nie moge niczym i moj certyfikat naszczescie malo wazny :dry: Mala mozemy podac sobie rece :P dlatego powysylalam do Was smsy co by milej sie zrobilo bo musze jednak miec w sobie nutke optymizmu z tym mieszkaniem bo powoli sie poddaje po portsu jak wymysla kolejny problem to ja juz nie wiem...jak zaakceptuja to co jest to moze w czwartek miedzy week bedzie decyzja choc watpie ze ktos bedziue myslal podczas dluigiego weekendu majowego...

12 lata 1 tydzień temu #637416 przez mgielka22
haha ogladam ten serial szpital i byla tam babka ktora sie nazywala dokladnie jak ja z tym ze miala moje nazwisko panienskie ale sie usmialam ze jestem w tv o jkies 12 lat starsza :P

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #637421 przez Mała
Słowiczku

Gosia a ja myślałam, że Jogo to taki aniołek, serio

olik zapraszamy do rozmowy

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #637453 przez gosia2324

12 lata 1 tydzień temu #637455 przez maja1982
Witajcie dziewczynki:D

Melduje ze ja juz z synusiem:D jak ja się stesknilam:( wycalowalam wyprzytulalam:D teraz maluszek juz spinka:D

Odezwę się jutro i nadrobie bo Styrana jestem po tym tygodniu,ale tydzień wolnego!!!!!!!!

12 lata 1 tydzień temu #637474 przez pati-m
Gosia - Kacper miał ze 2-3 takie akcje. Totalny płacz, kładzenie się na podłodze i wycie ile wlezie, bo mama czegoś zabroniła. Ale totalnie go ignorowałam, wstawał spłakany i się przytulał. Od ostatniej akcji w markecie na razie tak nie było póki co. Ale to, że się przestał rzucać nie znaczy, że nie popłacze na ulicy bo coś mu się nie spodoba. Biorę go wtedy na ręcę, odciągam kawałek od tego czego mu nie wolno i po chwili zajmuje się czymś innym więc nie mogę narzekać na spacery. Prawie zawsze grzeczny, tylko często jeszcze woła na rączki, bo my nie bierzemy wózka tylko śmigamy na nóżkach.
Ale tak jak piszesz - Jagódka testuje Ciebie i to na ile jej pozwolisz. Niestety musisz to przetrwać kochana :kiss: A Kubcio tak nie robił jak był taki jak Jogo?

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #637477 przez pati-m
mgiełka - napiszę to samo - nie pozostaje nic innego jak przetrzymać :kiss: I dobra nauczka na przyszłosć - chować waże rzeczy przed dziećmi. Ja też się już tego nauczyłam na błędach jak Kacper mi dorwał dokumenty z przedszkola i podarł bo leżały w zasięgu jego rąk i musiałam przepisywać od nowa. Od tej pory wszystko co dla mnie ważne i czego nie może dotykać jest odpowiednio schowane. Nawet w szafkach i w szufladach nisko mam tylko takie rzeczy, które ewentualnie jeśli Kacper się do nich dostanie to tragedii nie będzie.

12 lata 1 tydzień temu #637478 przez monika1984lodz
Dobry wieczór

u ans intensywny dzień

Gosia nie ni eprzeszło- ba powiem ci ,że teraz to nawet w domu robi afery o byle co... głowę to mam już jak dynia wielką- ale mam nadzieję,że nie dugo jej przejdzie.
widocznie to ten bunt tak w kość daje o nnej opcji nie iwdzę :/

Maja perfekcyjna pani domu :)

Sami przystojniak :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 1 tydzień temu #637481 przez pati-m

12 lata 1 tydzień temu #637489 przez monika1984lodz
Agusia jak tam ?? :*

Słowiczku halo halo

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #637505 przez gosia2324
Pati, KUba tez sie na poczatku nie sluchal, wyrywal itd ale to co innego spacer z jednym dzieciakiem a dwoma :dry: teraz nie moge zwracać uwagi tylko na nia i jej histerie bo jest tez Kuba.

12 lata 1 tydzień temu #637513 przez fanka
cześć lale :-)
ja właśnie w Waszym doborowym towarzystwie piję drinka, a co! :lol: i czekam na Męża.
Sami śliczny jestes chłopczyk i według mnie coraz bardziej do Taty podobny.
Majeczka cudowna :unsure: gospodyni!!!
Gosia u nas też bunt w pełni!!! co prawda na polu przeważnie jest ok choć zdarzają mu się małe wyskoki ale za to w domu od kilku dni są ciągłe histerie, obrażania, fochy! np 2 dni temu obraził się, że zabrałam mu laptopa (wieczorem przy kolacji zawsze ogląda 2 odcinki Ukiego na youtubie). Zaczął juz się nudzić przy bajce, zaczął mi smarować masłem po kompie więc mówię mu żeby przestał bo wyłącze, powtórzyłam tak jeszcze 2 razy ale bez odzewu więc zabrałam kompa a ten nerwy, i w nerwach rzewrócił swój stolik i krzesełko, ja mu spokojnie mówię, że ma podnieść, a ten wyje i nic, więc mówię mu, żę wychodzę i może do mnie przyjść jak podniesie rzeczy, przylatuję za 5 sekund do mnie, ptam czy podniósł- mówi, że nie, więc za rękę go odprowadzam do pokoju i znow to samo powtarzam i tak 8 razy!!!!!!!!!!az w końcu podniósł i prsybiegl się przytulić i mnie po głowie zaczął głaskać , a uryczany był cały aż spocony, a gile z nosa nawet na czole miał!!

ale się spisałam!!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka