BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #639199 przez Mała
Monika jak tam Emilkowy bunt?

Słowiczek daj znać co tam powiedział alergolog? Oby coś mądrego,

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #639203 przez monika1984lodz
MAłą wczoraj mieliśmy cudny dzień
ale dzisiaj juz nie moge tego napisać- zobaczymy jak wstanie jaka będzie....

Ewcia :kiss:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 1 tydzień temu #639204 przez ewelinaa
Mała ucho chyba lepiej, już tak nie płacze, do niedzieli ma antybiotyk, gorączki nie ma, więc chociaż to dobre, bo możemy na spacery wychodzić. Teraz śpi, a ja piję kawkę i szukam jakichś fajnych puzzli dla Kingi ;)

Kurczę, szkoda, że do najbliższej Ikei mam 180km, bo jest promocja m.in. na serię Mammut -15% a chcę kupić Kindze stolik i krzesełko.

12 lata 1 tydzień temu #639238 przez monika1984lodz
rysunek Emi :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:

12 lata 1 tydzień temu #639240 przez Sylwia26081982
gosia , Monia nic nie przeczuwam, czuje się dobrze, dzidzia bardzo sie rozpycha, nóżkę mogę pomacać :) i często mam brzuch jak skałe, to ponoc jakieś pierwsze zwiastuny, toaleta 4 razy w nocy, spać już cięzko, co się chce przewrócić na bok to się budzę bo mój brzuch nie idzie ze mna :D..aż sie boję jak mnie weźmie, już mi się nawet śniło że urodziłam..

ewelina Przykro mi :( A co do IKEI to możesz przez neta zamówići do domku Ci przywiozą :)

12 lata 1 tydzień temu #639249 przez ewelinaa
Sylwia ale pewnie za transport zapłacę tyle samo albo i więcej gdybym sama pojechała :S

Nunka cóż za dzieło :lol: :lol: :silly: Kinga podobne tworzy :silly:

12 lata 1 tydzień temu #639323 przez pati-m
Hej :)
Ja po pracy ale jeszcze dziś muszę tam wrócić bo mam zebranie z rodzicami.
Ale za to wieczorkiem wpada psiapsióła :)

Adrianek jaki radosny :)
Emi pięknie tworzy :)

Gosia - no to super wieść! :)

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #639338 przez Sylwia26081982
ewelina niekoniecznie, musiałabyś się zapytać, moja koleżanka tak kupowała, zapytam jej ile za transport ją skasowali.

W sobote była u mnie kolezanka, starają sie o dzidziusia, tylko juz z 3 razy roniła..no a teraz oznajmiła ze jest w 15tc. Wspaniała wiadomość, ale co się okazało dzis..., że ma cukrzyce ciążową ;/ Skąd sie to bierze i dlaczego ??
Jeszcze jedno chciałam zapytać, czy jak ona do 16-tc ma brać na podtrzymanie Duphason czy cos takiego, to ponoć lepsze od luteiny, to ona może palić papierosy ?? Moim zdaniem powinna rzucic ponieważ jest w ciąży i truje dzidzie ale ona nie zamierza, a mnie zastanawia czy nikotyna plus te tabletki to nie jakies nieporozumienie??

Emi jaki piękny rysuneczek..czyżby pierwsze oznaki talentu ??? :)

Pati udanego wieczorku, moja psiapsióła w Pl..dobrze że necik jest :)

12 lata 1 tydzień temu #639349 przez pati-m
sylwia - nie wiem czy tabletki + nikotyna powodują te poronienia, ale wiem że sama nikotyna nie jest odpowiednia w ciąży. Dziwię się, że skoro trzy razy straciła maluszka, to nie chucha i dmucha na tą ciążę żeby wszystko było ok, tylko truje dziecko :S

A dziękuję, na pewno będzie wieczorek udany :)
A jutro też mam babski wieczór tylko że z moimi dziewczynami z pracy. Musimy uczcić nasze zdane egzaminy w szkole :)

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #639351 przez Agusia83
Ja czuje sie słabo,powieki mam na zapalkach. Pije kawke,rano bylam na badaniach.

Emi,piękny rysunek.

Ewelina przykra data Was czeka. Ciesze sie,ze Linia juz lepiej sie czuje.

Wczoraj bylismyna obiedzie u t. Emi cudowala,bo chciała.jesc sama. Moja wina,ze babcią nie ma stoleczka do karmienia? Dow.sie,ze za wczesnie ja nauczyłam,ze powinnam ja karmic... :angry:
D.pow.,e jest dumny z Emi.i ze przynajmniej w wieku 5 ladnie bedzie trzeba jej karmic jak.syna siostry..

Ado juz taki duży,widac,ze lubi swoją nowa piaskownice.

Sylwia,moim zdaniem koleżanka jest nieodpowiedzialna i durna. Przepraszam,ale to moje zdanie. Nie od dzis wiadomo,ze.nikotyna jest szkodliwa dla ludzi,a co dopiero dlamalenstwa w łonie matki.
Duphaston zazywalam do 14tc przy Emi,to hormon,progesteron,którego.czasemmalo na początku ciazy.

12 lata 1 tydzień temu #639356 przez pati-m
Agusia - za wcześnie nauczyłaś Emi karmić :cheer: Brawa dla T. :S Moja mama też nie ma stołeczka do karmienia, a jak Kacper u niej jest to też je sam, tylko że siedzi mamie na kolanach przy stole i sobie radzi. Moje dziecko też nie pozwoli się nakarmić bo jest awantura i akurat z teo jestem dumna! :) I ty z Emi też :woohoo:

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #639359 przez Marta M
Witajcie, u nas intensywny weekend...wczoraj mieliśmy brata Sławka z żoną, ma termin na 16 czerwca :blush:, pierwsza kuzynka Majki będzie ;) Wszystko fajnie tylko dziś Sławek poleciał do Berlina a Maja w nocy się rozgorączkowała...kurcze znów to wygląda na zęby i oby bo choróbsk się boję :dry: :dry:

beti przykro mi bardzo :( :(

Ależ mamy zaradnych chłopaczków, Kacperek, Fifik :woohoo: :woohoo:

Mała może Olcię dziąsła swędzą?

Adrianek uroczy :woohoo:

Dobrze że z Kubciem lepiej :)

ewelina :( :kiss:

Monia dziękuje że pytasz, czuję się dobrze, gdyby nie test to bym nie wiedziała że w ciąży jestem, jedynie co brodawki mnie trochę bolą ;) Jutro mam wizytę gdzieś po 20tej..jestem dopisana jako ostatnia a przyjmuje teoretycznie do 20, jednak jak pani w rejestracji powiedziała że doktor siedzi do późna..więc spodziewam się spooooorego opóźnienia...zresztą i tak dobrze bo Sławek wraca koło 19tej a bardzo chcę zdążyć na tą wizytę ;)

Rysunek Emi artystyczny, ja na nim nawet sowę widzę, jak siedzi na gałęzi i pożera ją dinozaur...

Też się dziwię, że ta koleżanka pali w ciąży..

12 lata 1 tydzień temu #639364 przez pati-m
Marta - domyślam się, że odliczasz godziny do wizyty :) Ja z Kacperkiem żyłam od wizyty do wizyty żeby go podpatrzeć :blush:
Oby to ząbki. U nas też była gorączka, ale tylko 1 dzień, teraz tylko katar został.

12 lata 1 tydzień temu #639366 przez pati-m
Marta M napisał:

Rysunek Emi artystyczny, ja na nim nawet sowę widzę, jak siedzi na gałęzi i pożera ją dinozaur...

Ach co za interpretacja :lol: No teraz to i ja to widzę, hihihi :silly:

Przeczytałam "Ja też się dziwię że ta koleżanka pati w ciąży" i się zastanawiam która znowu? :silly:

12 lata 1 tydzień temu #639368 przez Marta M
pati-m napisał:

Marta M napisał:

Ach co za interpretacja :lol: No teraz to i ja to widzę, hihihi :silly:

Przeczytałam "Ja też się dziwię że ta koleżanka pati w ciąży" i się zastanawiam która znowu? :silly:

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka