BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 1 tydzień temu #640534 przez slowiczek
Emilka, czadowa babeczka z Ciebie :) :kiss:

powiedziałam Łukaszowi wressssssszzzzzcie :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #640539 przez pati-m
No i jaka reakcja?

12 lata 1 tydzień temu #640540 przez pati-m
Ale się przed chwilą wystraszyłam. Usiadłam na chwilę na kawkę i nawet nie wiem kiedy mi się przysnęło, budzę się a Kacperka nie ma obok, a też spał. Od razu mi senność przeszła, w panice bieg do pokoi, a mój bąbelek grzecznie bawi się samochodzikami w swoim pokoju i patrzy zdziwiony czemu mama tak wpada :blush:

12 lata 1 tydzień temu #640545 przez Mała
Pati a co ty tak przysypiasz :silly: B) priv

Słowiczku i jaka reakcja?

12 lata 1 tydzień temu #640552 przez pati-m
Mała - zawsze jestem śpiąca jak chodzę do pracy na 6 :P Dzięki :kiss:

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #640575 przez slowiczek
pozytywna :) ale serio nie wiedział nic....powiedział, że w takim razie trzeba będzie kupić drugi samochód - i to właśnie chciałam usłyszeć :P

Pati, no nie wiem czy to przysypianie to tylko dlatego B) ......

12 lata 1 tydzień temu #640578 przez pati-m
No faceci to jednak super domyślni są :silly: No ale najważniejsze, że odpowiednia reakcja była, hihihi :silly:

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #640579 przez Sylwia26081982
Monia tez mis sie tak zdaje, teraz mam znowu jakies bolesci podobne jak na okres

M adi tez ser zolty kocha ponad wszytsko:) Dobrze bo jest bardzo zdrowy :)
A co do baby to dobrze jej powiedzialas!! Pinda jedna..

Slowiczku bardzo przykre..ja bym zwariowała :(

PAti skrótt dla baranów, osłów i świętych krów :lol: :lol:

Pyska i inne prawdę mówiące wreszcie slysze ze Adi do mnie a nie do taty podobny :) hurra :side:

Jeden dzien Świąt a ludzie wariuja... normalka

Marta to najgorsze juz za wami...te goraczki sa okropne.. :(

Agusia to dobrze niech sie na cos tesciowa przyda:D:D Emi zdolna dziewczynka a chlopcy wyrosna na bezradnych mezczyzn jak tak dalej pojdzie ;/
Emi kowbojka super

ewelinaa mi sie podoba tapczanik.. ale mojemu dziecku to trzeba chociaz na 100 szerokie..on strasznie się rzuca, głową w dół nie jeden raz wisiał..

pati wyobrazam sobie jakiego mialas stresa... mi też się tak raz zdarzyło, ale na szczęscie mamy mądre dzieciaczki:)

O idzie mój szkrab, spał od 13-tej..teraz puka żeby mu otworzyć :D:D

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #640648 przez pati-m
Spędziłam właśnie GODZINĘ w kuchni :cheer: Ja robiłam sałatkę na dziś (ale to nie dlatego, że taka pracochłonna i tyle mi zajęło). Otóż moje dziecko w tym czasie stało na taborecie w fartuchu i zmywało, potem wzięło granek który "umył" i łyżkę, wlał wody i zaczął gotować na kuchni, przykrył przykrywką, mieszał, sprawdzał jak pachnie. A ja obok sałatkę robiłam i w szoku byłam jak on wszystko po mnie małpuje :)

No i mamy nową umiejętność, niestety ;) Odkrył, że na stolik który mamy w salonie można wejść. Oczywiście powiadomił mnie radosnym "maaaamaaa hoooop" :silly:

12 lata 1 tydzień temu #640695 przez mgielka22
Hej Kochane

Wybaczcie ze mnie nie bylo ale najpierw mialam dobe a potem zrabaly mi sie 2 telefony i nie mialam w ogole kontaktu ze swiatem :/

Dzieci super Kacperek elegancik, Adis super piaskownica, Majeczka :), Jogo gadulka Fifik pomocnik :D

Gosia nie nic nei wiadomo po dlugim weekendzie mooooze cos bedzie papiery dzis wplynely do dzialu zabezpieczen i sprawdza czy im ten aneks wyceny bedzie pasowal jak tak dopiero wtedy do analityka pojdzie :dry: po prostu juz mm dosc czekania bo wszyscy sa w mega kropce!!! Bylam dzis po obiegowke do nowehj pracy, od razu porobilam badania w przyszlym tyg odbiore wyniki i zalatwie obiegowke...ciekawa jestem jak bedzie tutaj na miejscu i niedosc ze na mscu to jeszcze do podstawy mam 170zł wiecej :P no i + dodatki wiec moze staniemy na nogi narazie 3 mce probne zobaczymy co bedzie...

Agusia oszczedzaj sie Kochana :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Pati no widzisz ale masz pomocnoka zazdroszcze Lili to tylko potrafi obslugiwac komorke tv i laptopa przedwczoraj u wujka na kompie odwrocila wszytsko do gory nogami caly pulpit :cheer: i jak to dziecko zrobilo :P

12 lata 1 tydzień temu #640726 przez gosia2324
Beti .... jestes?

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #640739 przez Mała
Dzieci śpią,ale cisza :)

Sylwia i jak tam sytuacja wygląda?;)

Kacperek rośnie na perfekcyjnego pana domu:)

Pati Slowiczku miłego babskiego wieczoru

12 lata 1 tydzień temu #640748 przez gosia2324
Moje dziecko dzis wyszło z H&M z nowym przyjacielem, :blink: zgarnęła z półki ciasteczkowego potwora :S :woohoo: za nic nie chciała oddac, pytam jej sie podoba Ci sie ten misiu a ona tu łapki, tu buzia,oko tu tez oko itd jak to ona wreszcie mowi taki malutki :blush: no i mama sie rozczuliła i miska kupiła, :blink:

12 lata 1 tydzień temu #640767 przez Sylwia26081982
Mala jak Ci dobrze. Zuzia sie rusza ale mniej, brzuch cały czas twardnieje, więc sie przygotowuje pewnie .. Dam znac w razie czego :)

Slowiczek no prosze..to Ci domyślny mężczyzna.

Pati mezczyzna na medal :)

Mgielka powodzenia ;)

12 lata 1 tydzień temu #640770 przez ewelinaa
Kinga śpi, a ja myślę co by tu zjeść :S :silly:

Ostatnio kupiłam nową spacerówkę - parasolkę allegro.pl/super-wozek-spacerowy-parasol...ego-i3157093649.html także gdyby któraś szukała to polecam :)

Wczoraj zaszłam z Kingą do sklepu, miałam wziąć tylko wodę - Kinga szła, zanim wózek wciągnęłam to ona już gdzieś pobiegła (na szczęście to nasz taki osiedlowy, "zaprzyjaźniony" sklepik ;) ), wchodzę za nią, patrzę a ona stoi obok pieczywa i bułkę gryzie B) :lol: :S :blush: :lol: normalnie wstyd z nią wychodzić :blush:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka