BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 1 tydzień temu #640248 przez Sylwia26081982
Mała właśnie wczoraj tak czułam, tak z 6 razy i patrzyłam na zegarek ze co 9 10 minut.. No niedługo się zacznie, tak to jestem twardziel ale wczoraj mi sie przypomniało jak boli..

A od rana brzuch jak skała...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #640292 przez monika1984lodz
dzień dobry

Emi śpi- czyżby znowu przeprosiła się ze spaniem w dzień- nie spała już od 2 tygodni- no ale wstawała o 7:30 - 8 a dzisiaj i w czoraj 6

Gosia ja ma dzisiaj cycka zkury na obiad- nie chce mi się wymyślac za bardzo- nie mam weny

Wasze chcą na dwór a moja tylko by plasteliną się bawiła ledwo oczy otworzy.siada przy stoliczku i pokazuje palcem na szafkę gdzie plastelina stoi i krzyczy hahha

Wychodzę z ząłożenia ,że wszytko jest dla ludzi- alkohol dla dzieci nie oczywiście a słodycze w mądrych ilościach- jak raz na jakiś czas zje kostkę czekolady czy też pociućka mambę nic złego się nie stanie.Chociaż Emi od mamby i czekolady woli plaster zółtego sera :P

Sylwia cośmi się wydaję,że ty to się na porodówkę powinnaś zbierać :blush:

Kasia super,że impreza się udała :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 1 tydzień temu #640297 przez pati-m
Witam. Jutro woooooolne :)

Ja od rana pzrepraszam za to, że wczoraj nie wychwaliłam Nati i jej chlebkowego ataku :kiss: :kiss: :kiss:

A co do słodyczy, to Kacper ze słodkich rzeczy to ma jogurty owocowe :) Czekoladę próbował kawałeczek raz bo miał minę kota ze Shreka :) Jeszcze się zdąży najeść słodkiego :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #640301 przez monika1984lodz

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

w ogóle to dzisiaj jak byliśmy na zkaupach to wiecie co jedno babsko powiedziąło do ojego dziecka które płąkało bo się przewrócło?
nie płacz zobacz nawet pies się z Ciebie śmieje!!!
nie wytrzymałam ipowiedziąłam,że z mojego dziecka nikt się nie śmieje i nie życzę sobie durnych komentarzy w odzewie usłyszłąm ,że brak poczucia humoru jest gorszy od faszyzmy
no nie wim czy ja durna jestema le żartu w tych słowach do Emi skierowanych nie wyczułam....

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 1 tydzień temu #640308 przez slowiczek
Marta, daj znać co z Majeczką :kiss:

12 lata 1 tydzień temu #640314 przez monika1984lodz
włąśnie jak tam /MAja??
Dziewczynki dajcie znać :*

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 1 tydzień temu #640332 przez pati-m

Monia - durna baba! :angry: Ciekawe czy jak on się przewróci to mówią, że ma się rudzyć bo się pies z niej śmieje :angry:

Wiecie co? U mnie na osiedlu robili parking i pośrodku postawł taki jakby trójkąt, na którym zasiali trawę. Ledwo trawka się pojawiła, a już ludzie chodzą na skos i ścieżkę wydeptali. No to administracja osiedla postawiła tabliczkę - Skrót dla baranów, osłów i świętych krów :lol: A i tak widziałam dziś jak facet rowerem jechał i prawie nim uderzył w tę tabliczkę B)

12 lata 1 tydzień temu #640336 przez Pyśkaaaa
hej :)
poczytuje was ale wczoraj mialam najpaskudniejszy zpaskudniejszych dni wrrr...
ale dzis jest dobrze
Kacpi ciocia sie zakochała przystojniaku
Nati hahahah :)
Adi ooo tak podobny do mamy
Jogo cudowna gadułka
Marta jak tam Majeczka dużo zdrówka życzę :* czekamy na relacje z wuzyty chodz by miało to byc o północy :*
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

a u nas dzis bardzo fajnie na dworku :)wyszliśmy o 9 to wróciliśmy o 12 na spanie :)
wiecie co ludzie to powariowali wedlina mi sie skonczyła i zaszłam wracając ze spaceru kolejki aż sie zakrecaja ludzie kochani a tylko 1 dzien sklep zamkniety

12 lata 1 tydzień temu #640341 przez pati-m
Pyśka - czemu taki paskudny dzień?
A co do kolejek to masz rację! Ja dziś nie mam zamiaru odwiedzać żadnego sklepu. Jeden dzień wolnego a zapasy robią jak na wojnę, ale to jest tak zawsze ;)

12 lata 1 tydzień temu #640351 przez Pyśkaaaa
Pati a żebym ja wiedziała poprostu zbeczałam sie w poludnie a wczesniej cały dzien zła jak osa, ale jak sie zbeczałam to od razu humorek sie poprawil :D

12 lata 1 tydzień temu #640353 przez pati-m
No ja już nie piszę czemu takie huśtawki masz nastrojów, hihihi :silly:

Trzymajcie kciuki bo zaczynam prasowanie i obym dotrwała do końca :P

12 lata 1 tydzień temu #640357 przez Marta M
Witajcie :) Mała dziękuję za smsa :) U nas noc paskudna, o 18:30 dostała Nurofen a o 22ej znów była tak rozpalona że aż parzyła, dałam jej paracetamol o 22:30 i spała bardzo niespokojnie, przebudziłam się ze 300razy, pamiętam prawie każdy kwadrans tej nocy...gorączka utrzymuje się cały czas, na szczęście powyżej 38,2 nie wychodzi więc nie ładuję w nią już tyle leków, jak dałam jej o 22:30 tak dopiero teraz o 11...mam nadzieję, że obejdziemy się jednak bez antybiotyku...teraz śpi, nawet przed południem się ożywiła i biegała ale tak wczoraj, noc i rano przesiedziała by mi na rękach...

Widziałam modląca się Jagódkę, jedzącą chlebek Nati :) :)

12 lata 1 tydzień temu #640359 przez pati-m
Marta - zdrówka dla Majeczki :kiss:

12 lata 1 tydzień temu #640360 przez Agusia83
Sylwia, dziekuje, ze pytasz. Dzis sie dobrze czuje...ale pewnie dlatego, ze nie wybieram sie sama na zadne eskapady. Zadzwonilam po tesciowa, bo nie mialam nic na jutro na obiad i przyszla z chlopcami. Pomogla mi wyniesc wozek i wiozla Emi ze wszystkimi tobolami :laugh: Jeden kuzyn Emi byl ciagle chetny by ja wozic...oni w ogole lubia sie z Emi bawic :laugh:

Monia, coz za niewychowane dziecko...ja tez nie lubie jak ktos zwraca uwage, ze Emi placze...to sa jeszcze male dzieci...a widac, ze te starsze to bardziej przemadrowate niz madre....

Slowiczku,

12 lata 1 tydzień temu #640381 przez Pyśkaaaa
Pati zmotywowałaś mnie do działania i idę ja skończyć prasowanie :P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka