BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 1 tydzień temu #642649 przez beti
ja też lecę spać...dobranoc..

Agusia, przeżyłaś tamten i przeżyjesz ten :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #642651 przez Agusia83
oj Beti, wiem wiem...ale jednak ginekolog to bym chciala byc....

dziewczyny w auchan bebiko za 11,95

12 lata 1 tydzień temu #642685 przez pati-m
Agusia - normalna rzecz oglądanie porodów przed własnym :laugh: I człowiek sam się nakręca :silly:

12 lata 1 tydzień temu #642711 przez beti
Dzień dobry, jemy śniadanko i niedługo wyjazd :)

A ja żadnego porodu nie oglądałam, bo bym nie urodziła przez 20 lat po takim szoku :P

12 lata 1 tydzień temu #642715 przez pati-m
Witam :)

12 lata 1 tydzień temu #642721 przez Sylwia26081982
Hej dziewczyny. Kurde wczoraj nie mogłam wejść na forum, cały czas bład strony..

Dzis wizyta u położnej, a mówiła ostatnio że możemy się już nie spotkać.. to oczekiwanie mnie wykancza, mała mniej się rusza ale rusza, często ma czkawkę, to normalne? Martwie się ale po terminie nie jestem więc nie wiem czemu mam taką schizę.. :huh:

Marta kolejne cudeńko będzie, zdróweczka dla fasolki :)

Filip skaczący jak w teledysku :d

Agusia duży domek,a w nim małe cudo :) Ja też porody oglądam ale luzik damy rade, trzeba tylko wyobrażać sobie zakończenie :)

Emi super radosna dziewczynka :)

Mgiełka ja też jeżdżę do Zagórza Sląskiego tylko że na gulasz w chlebku..mniammmmm ale mi smaka narobiłaś.A mojego Tmka siostra zawsze nas zaprasza na żurek w chlebku do siebie, pyszny robi i ten sos czosnkowy mmmm chyba głodna jestem.

Lila ciekawa co tam tata chowa, mój Adi jak mnie widzi w majtkach to pokazuje i mówi, nie ma?? i się smieje :D

Jogo jak zaczepia brata, haha się uśmiałąm :)

Założyłam sobie ostatnio Facebooka haha wiem jestem szybka i zapraszam Was do znajomych :) Jakby któraś zechciała oczywiście, wiem że osobiście się nie znamy ale przez forum wiem o Was więcej niż o znajomych sprzed lat :)

www.facebook.com/sylwia.sliwka.90

:side: :kiss: :)

12 lata 1 tydzień temu #642723 przez pati-m
Sylwia - normalne, że nie możesz się doczekać. Wszystkie po kolei marudziłyśmy pod koniec ciąży, że już byśmy chciały urodzić :) Ja urodziłam w 38tc a średnio 2tyg. wcześniej marudziłam - no kiedy to będzie :silly:

12 lata 1 tydzień temu #642725 przez Agusia83
Dzien dobry.
  • Emi juz szaleje,a D.chyba chce sie zrehabilitować i robi śniadanie.

Sylvia,Zuzia sie wycisza,a czkawka to normalka. Arturek ma ja ze 3 razy dziennie.
    Co widzę Twój wpis,zastanawiam sie czy to godzina zero wybiła:-) :laugh:

Dziewczyny,bawcie sie dobrze dzis. Róbcie fotki.

12 lata 1 tydzień temu #642726 przez gosia2324
    JA tez sie witam przy porannej kawce:)

Jagódka stoi przy oknie i wygląda Filipka :blush:
    i mówi gdzie jest, gdzie jest ??? :woohoo: :woohoo:

Sylwia, to czekanie dobija :) JA tez urodzilam w 38 tygodniu a od 36 Jagodka sie juz pchala i byla juz gotowa :) :blush:

12 lata 1 tydzień temu #642727 przez pati-m
    I nasze zdrowie dziewczyny :P

12 lata 1 tydzień temu #642728 przez mgielka22
    Hej a u nas nocka przespana w calosci bez pobodek do 8 :cheer: ale sie wyspalam :D dzisiaj mam nocke :P Pogoda dalej do d... szaro buro i ponuro majowka ze hej...

Beti bawcie sie dobrze u Gwareczko :D
    A wlasnie Gosia jak bylam w sztolni w Walimiu tam byla mapa polaczenia wszytskich sztolni i znalazlam KAMIEN GWARKOW jak znajde fotke to wstawie :D

Sylwia juz niedlugo :D a masz jakas szczegolna date??

Emisia ale rozchahana :D ten usmiech powala :D

Kochane to juz oistatni krok do wlasnosci oby sie udalo :)

Co do butli to Lila nei codziennie pije kasze, MM juz od dawien dawna nie pije tylko krowie jak cos ;) a tak to tylko niekapek ;)

12 lata 1 tydzień temu #642730 przez gosia2324
    Pati, no ba :)

Tylko Niech Beti wreszcie wyjedzie bo chyba caly dom do nas chce spakowac :S :woohoo: :woohoo:

12 lata 1 tydzień temu #642732 przez Agusia83
    Mgielka musi byc dobrze. Zobacz ile zacisnietych kciuk dla was.

Sylwia,zobacz ile ja czekalam. Ur.w 41t1d.

12 lata 1 tydzień temu #642733 przez pati-m
    gosia2324 napisał:

Pati, no ba :)

Tylko Niech Beti wreszcie wyjedzie bo chyba caly dom do nas chce spakowac :S :woohoo: :woohoo:

No to trzeba było dać znać to bym jej mój środek transportu pożyczyła, on wszystko pomieści :woohoo: :P

12 lata 1 tydzień temu #642745 przez pati-m
    Dziewczyny poszukuję szafki pod zabudowę pralki. Nie cgodzi mi o to żeby pralkę schować do szafki, tylko znaleźć taką jakby nadstawkę. Coś takiego podobnego jak w ikei
    www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00206096/
    tylko czy może wiecie, gdzie mogę znaleźć inne rodzaje?

Moderatorzy: ilona
    Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka