BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 11 miesiąc temu #653611 przez Mała
Witam
Pati ło matko, dopiero sie zaczął, a ty juz kochana czekasz końca, to nie wesoło musi być :kiss:

Agusia no jakie ugościć :ohmy: Ja jak leżałam to goście sami się ugaszczali.

Kurcze Kamil ma jakiegoś krwiaczka na przegubie stopy, ale nie puchnie to mam nadzieję, że tylko gdzieś stłukł sobie. Przyjdzie rehabilitantka to ją poproszę, żeby zobaczyła co i jak. Osiwieję, jak nic :dry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #653619 przez Pyśkaaaa
Pati tulę Kochana :* i zyczę sił
Agusia a to dziad no...było go na kanapę wygonić :*

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mała mam nadzieję że to nic poważnego :*

11 lata 11 miesiąc temu #653624 przez pati-m
Mała - oby to tylko stłuczenie :kiss:

Chcę żeby się skończył, bo nie chcę przebywać z ludźmi, którzy do ciebie się uśmiechają, a jak się odwrócisz to na skargę lecą i żalą się, że mi się na wiele w pracy pozwala. "Bo jak ja miałam małe dzieci to na zwolnienia nie chodziłam, nie wyjeżdżałam itp." Przykro po prostu :(

11 lata 11 miesiąc temu #653634 przez gosia2324
Witam, u nas dzis lato :)

Pati i Beti trzymam kciuki za fasolki, i żebyście wreszcie odpoczęły od pracy :kiss: :kiss:

Ja dzis sama D wróci jutro po 15.00 :dry:

Agusia to milo ze strony T ze po równo traktuje wnuki :dry: :angry:

11 lata 11 miesiąc temu #653790 przez Agusia83
Pati,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Gosia,

11 lata 11 miesiąc temu #653800 przez gosia2324

11 lata 11 miesiąc temu #653803 przez Agusia83

11 lata 11 miesiąc temu #653807 przez beti
gosia2324 napisał:

Witam, u nas dzis lato :)

Pati i Beti trzymam kciuki za fasolki, i żebyście wreszcie odpoczęły od pracy :kiss: :kiss:

Ja dzis sama D wróci jutro po 15.00 :dry:

Agusia to milo ze strony T ze po równo traktuje wnuki :dry: :angry:

Czesc kochane, zajrzalam na sekunde bo czekam na spotkanie...
Gosia, jak ja bym teraz mogla zajsc jak M bez pracy... :(

11 lata 11 miesiąc temu #653815 przez gosia2324

11 lata 11 miesiąc temu #653820 przez Mała
Beti ułoży się, trzymam kciuki za M :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu #653832 przez Agusia83
Mala...

11 lata 11 miesiąc temu #653835 przez Pyśkaaaa

a wogole boje sie wiem że jeszcze dużo czasu ale boje się... dwa maluchy
Gosia kiedy tłumaczyłaś Kubie że masz dzidziusia w brzuszku? bo ja jeszcze tego nie robię wyczytałam żeby za wcześnie dziecku nie tłumaczyć

a dzisiaj padłam z Franka :P wstał rano i coś mu sie chyba śniło zaczął szukać K potem do szafy po buty a ja pytam Go Synu a co ty robisz? a On- But ibierze te buty w pidzamie i zakłada.... pytam sie gdzie Ty idziesz? a On do dziadzi brum brum z tata i koniec cały ranek on do dziadka się wybierał.... myslałam przez chwilę żeby go zawieść bo tata w tym tyg na urlopie ale nie wyrobilibyśmy się....nosz tak zakochany w dziadku że hej :)

11 lata 11 miesiąc temu #653849 przez Agusia83
Pyskaa, to musialo byc fajne :laugh: Swietny Franio :laugh:

Emi od rana czekala na ciocie az wezmie ja na polko....non stop zbierala foremki do piasku :laugh:

Nie pamietam kiedy Emi zaczelam mowic...ale chyba jak brzuszek sie pokazal, chociaz wczesniej tez cos musialam napomknac, bo zdarzalo sie, ze chciala po mnie skakac, a ja od poczatku nie pozwalalam....

11 lata 11 miesiąc temu #653854 przez gosia2324
Pyska od samego poczatku, pamiętam ja przyniosłam pierwsze usg pokazałam Kubie i powiedziałam ze to dzidziuś z mamy brzuszka a on pocałował zdjęcie :blush:
całował mnie po brzuchu i głaskał go, myślę ze rozumiał,
i naprawde Kuba nigdy nie byl zazdrosny o Jagódkę, jak szliśmy na zakupy to pomagał wybiera cos dla dzidziusia itd, angażowaliśmy go i jakoś sie udalo :)

11 lata 11 miesiąc temu #653872 przez Pyśkaaaa
gosia2324 napisał:

Pyska od samego poczatku, pamiętam ja przyniosłam pierwsze usg pokazałam Kubie i powiedziałam ze to dzidziuś z mamy brzuszka a on pocałował zdjęcie :blush:
całował mnie po brzuchu i głaskał go, myślę ze rozumiał,
i naprawde Kuba nigdy nie byl zazdrosny o Jagódkę, jak szliśmy na zakupy to pomagał wybiera cos dla dzidziusia itd, angażowaliśmy go i jakoś sie udalo :)

no właśnie też chce aby od początku sie angażował ja mu tylko tłumaczę że wbrzuszku mama ma dzidziusia jak wskakuje na nas i robi "koń koń" ale my go akurat sami tego nauczyliśmy :P

wogole dzikus z tego mojego Synusia nasi sąsiedzi mają konie i Kucyka on do mojego taty że chce konika zobaczyć to tata zawołał te dziewczyne ona przyprowadziła kuca i młody miał okazję usiąć ale tak sie przestraszył że wtulił się :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka