BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 6 miesiąc temu #771760 przez Pyśkaaaa
hej :)
Lolus Kochany zdrówka :* Maja śniłaś mi się dzis :P
Iwonka to zaciskamy tak żeby było dobrze :)
Gosia jak KUbcio dzis lepiej?
Migiełka dziewczyny chyba juz powiedziały wszystko dziecko od początku musi czuć kto w domu rządzi ja na niego nie krzyczę nie drę się a cierpliwośc jak to Maja napisała zawsze się znajdzie.... chodz czasami ciężko maluszki nas testują na każdym kroku dziecko zawsze będzie miało "durny okres" trzeba umieć sie z nim obchodzić żeby złagodzić ten okres teraz bunt 2-latka potem przedszkolaka potem podstawówka i gimnazjum jak teraz nad tym nie zapanujemy to wejda nam na głowe. kropka :D

zaczeliśmy prać rzeczy Antosia rany jak pięknie pachną dzidziusiem :D

Adi super Franek niby wody sie nie boi dopoki buzi nie zamoczy haha
zaciskamy za Oliwkowe serducho
Fanka marsz do lekarza

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #771763 przez maja1982
Witam sie :)

noc z gorączką :( taki słabiutki był - leżał z okladami na głowie i nadgartskach!i o 2 w nocy mowi mama wyspałem sie :) dzisiaj rano tez gorączka - teraz trochę lepiej - mam nadz.ze juz to dziadostwo odpuści!

fanka - ojej :( koneicznie zrób te badania!zdrowie najważniejsze :) zdrówka kochana :kiss:

mała - mowisz ze oko malnęłaś;)

Adi - boski :kiss:

agusia - ja tez potrzafie zjeść duuuuzooo:) a pamietam jak karmiłam to miałam jeszcze wiekszy apetyt :) wiec u Ciebie to zrozumiałe i jestes usparwiedliwiona :) :silly:

mgielka - a w pracy tez jesteś taki nerwus?? :silly: podejrzewam ze nie :) wiec w domu tez dasz radę :) ale juz wiecej nie bede pisać o tym - bo wiem ze Cie to drazni ;)

kurcze miałam od tego tygodnia chodzić na aerobic :dry: zapomniałam pojechac po karnet z tego wszystkiego :( a wiec prośba do ćwiczących mam (beti, ewelina mała) mozecie wrzucić linki do ćwiczeń??moze sie zmobilizuje - bo opon rośnie :silly:

ja juz po 2 kawie :)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #771795 przez Sylwia26081982
Witam i ja.

I też mówię kropka :woohoo:

Karolku zdrowiej maluszku :kiss:

U nas dzis nocka bez pobudki , chodzi o Adriana bo Zuzia jak zwykle tylko na jedzonko sie budzila. a nie, przeraszam snilo mu sie cos zlego i krzyczał "nie, nie" , chcialam gopołozyc bo sie rzucał na łózku, to sie nie dalo, a za sekunde zasnał. Mysle ze snila mu sie superniania , bo codziennie ze mna oglada i przezywa jak dzieci rozrabiaja..

Musze sie ogarnac bo idziemy na to szczepienie. No i pózniej robie te ptysie mmm uwielbiam.

Maja mam plan, bo ja tez potrzebuje mobilizacji, wiec bysmy tu codziennie pisaly czy cwiczylysmy, co Ty na to ??

Ja preferuje to:

www.youtube.com/results?search_query=cho....youtube.ylOZM1qe2g4

Tu sa wszystkie 6-cio minutowki, juz kiedys zaczynalam i choc banalnie wyglada to czujesz wszystkie miesnie ;)

11 lata 6 miesiąc temu #771816 przez Marta M
Witajcie, uff a u nas pierwsza noc tutaj jak nie spała ze mną tylko w łóżeczku, uwielbiam z nią spać ale z tym brzuchem ja się kręcę to jest mi baaardzo niewygodnie...

Pyśka mmmm, to w Twoim domu już panuje ten piękny zapach :blush: :blush:

A ja nie mówiłam Wam, ale cały listopad będziemy u rodziców, bo S. wtedy w czerwcu miał być w Zakopanem ale z powodu tej akcji z woreczkiem nie zaliczył i musi jeszcze raz i wyznaczyli mu na listopad, także z jednej strony się cieszę bo w tej końcówce będę miała pomoc, ale kiedy ja wszystko przygotuję :unsure: :unsure:

Loluś oj rety, czemu to dzieci muszą chorować? :(

11 lata 6 miesiąc temu #771817 przez Pyśkaaaa
moje dziecko bawi sie w najlepsze a ja bym wyszła na dwór bo jakaś taka czuję sie sflaczała :P wogole dziś bardzo rano wstaliśmy jak na nas bo mój zgrabny mąż o 6 pobił szklankę

Maja priv biedny Loluś mam nadzieję że będzie lepiej :* a Ty z tymi kawami uważaj :*

chodz dzisiaj i ja smętna jakaś jestem

11 lata 6 miesiąc temu #771820 przez Pyśkaaaa
Marta jakoś dasz radę Ty masz termin na koniec grudnia?

a ja przejrzałam rzeczy i mam trochę do sprzedania raczej nam się nie przydadzą a są to rzeczy które natew założone nie były :cheer: :cheer:

11 lata 6 miesiąc temu #771862 przez mgielka22
Maja jestem pewnie ze jestem wszytskie tamjestesmy ze wzgledu na to jak jestesmy traktowane przez lekarzy takze ja nawet nie lacze pracy z domem... Marta ona zawsze da sie przytulic takze z tym nie ma problemu :) Zobaczymy co dzis bedzie nrazie jest grzeczna...za 2h idziemy na bilans...

Ja czekam na znac od kolezanki ktora jest w ciazy, co bedzie miala :D ta ktora dawala mi kredyt :D w 7tyg ma juz 8 letnia corke i teraz im wyszlo :D ale sie ciesze :)

11 lata 6 miesiąc temu #771864 przez monika1984lodz
dzień dobry

Fanka zdrowia- eć do lekarza się przebadać!!!

Lolo zdrówka :kiss: :kiss:

Adi kąpielowy super- Emi eż się nie bała prysznica ale od kiedy mydłem sobie oko zatarła to mamy masakrę z myciem głowy... już róznych rzeczy próbowałam.

Pysia podeślij trochę tego zapachu :blush: :blush:

u nas noc kiepska- i nie z racji Emi- bo ona pięnie śpi ale nasz pies przechodzi sam siebie, mlaska, kaszle , liże się a o 2 robi na środku mieszkania kupę... nie mamy już siły normalnie

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 6 miesiąc temu #771916 przez iwonaNAVI
Hej ja przed praca

Sylwia bardzo jej sie podbalo tanczyla i bila brawo jakby tam juz kiedys byla :)

11 lata 6 miesiąc temu #771925 przez iwonaNAVI
Fanka pedem do lekarza...a bola Cie stawy? a masz opuchniete szczegolnie nad ranem?

11 lata 6 miesiąc temu #772045 przez maja1982
Lolo zasnął - a ja pije kawkę ale to juz dzisiaj ostatnia ;) :)

monia - biedny pirat :( meczy sie i wam daje popalic :( on staruszek juz chyba co??

gdzie wy wszytskie?

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #772091 przez Marta M
Pyśka na 29 grudnia :)

No właśnie gdzie Wy?

pati priv :)

11 lata 6 miesiąc temu #772099 przez maja1982
ja sie zabrałam za prasowanie ;)

zjadłam wielką porcje frytek i od razu powera dostałam :) hihi

11 lata 6 miesiąc temu #772102 przez monika1984lodz
My po sapcero zakupach - polowałąm aż otworzą lumpik na osiedlu bo upatrzyłam wczoraj spodnie dl aEmki alechyba dzisiaj mają zamknięte :/

Maja no iby stary w tym roku 9 lat , ale jego chorubsko wykańcza , mimo leków a żadenwet nie chce go uśpić bo wolą ciagnąć kasę za leczenie. nie dociera do nich,że antybiotyki nie dziąłają bo nimi zwraca, chudnie w cozach a oni się zarzymali na tym,że mu krew pobrali i tyle.Miał mieć rtg ale lekarz sie wycofał bo stwierdziłą ,że nie potrzebne ;/ już kilku lekarzy zaliczyliśmy i wszyscy na kasę....

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 6 miesiąc temu #772103 przez Pyśkaaaa
Monia smutne :(
ale u nas buro szaro i ponuro :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka