- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dorkiszon badz cierpliwa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- agusiaa26
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dziubasek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- agusiaa26
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- sloneczko33
-
Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

A co do gadania to ja wole moj sposob, nie jestem zrzeda tylko wyrodna zonka

- siwa342
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

miłego wieczorku,idę wymoczyć swój duży tyłek w wannie
- pasal
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

dawno nic tu nie pisałam, ale staram się Was czytać regularnie

Lacra jestem na etapie kupowania wózka dla swoich dziewczyn i za nic nie mogę się zdecydować czy jeden za drugim czy dzieciaki obok siebie. Jako, że masz ten wózek już w domu zasypię Cię pytaniami. Myślisz, że jest on stabilny (jak wyciągniesz jednego bobasa to drugi nie poleci) ? czy jedno dziecko nie będzie miało zasłoniętego całego świata gondolą czy fotelikiem grugiego dziecka? i czy on na żywo jest aż taaaaki długi ?
Jak uważacie, kupować dla dzieciaczków jakieś specjalne ręczniki ? w biedronce mają być rożki z myjką i zastanawiam się ile musiałabym tego kupić dla dwójki.
Niektóre z Was maja już złożone łóżeczka, trzymacie w nich już pościel? W tym tygodniu mój mąż ma się wziąć za złożenie łóżeczek i nie wiem czy już to wszystko prać i wykładać czy czekać aż się urodzą.
- Kamilka22
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Dobry pomysł właśnie z tymi stanikami odpinanymi z przodu! muszę poszukać takich zawsze tańsze od tych ciążowych z fiżbinami. ja z pościelą poczekam. Żeby się nie kurzyła w łóżeczku.
Ja dzisiaj też prasowałam ubranka Małej jasne ubranka prałam jutro kolorowe/ciemne wypiorę. Teraz wyprałam tylko te takie na początek od 0-3 miesiąca. Bo po co będę teraz prała te większe, jak przyjdzie czas na te większe ubranka to wtedy je wypiorę.
- karolinap
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Zgaga, bezsenność, skurcze... A mówią, ze mamy się wysypiac i wypoczywać póki nie ma dzidzi. Tylko jak??

- kaska1982
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.

Właśnie wybieram sie do Biedronki

Miłego dnia

- emi87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)

och jak dobrze ze mój mąż wszystko robi w domu i sie prosić nie musze.... chyba mam wymarły gatunek pod dachem hehe
siwa matko skąd ty tyle prania wytrzasnełaś?! ja raptem 2 pralki bo podzielone na białe i kolor

lece zaraz do biedrony po bodziaki

pasal mysle ze te reczniki z biedronki beda super - po 2 szt na dzidzie, czyli w sumie 4

ja pościel mam skitrana w szufladzie w łóżeczku, jeszcze zapakowana. pod koniec czerwca wyjme przescieradło i ochraniacz a kołderke dopiero po jakims czasie bo na poczatku podobno i tak sie nie korzysta

co do staników rozpinanych z przodu moim zdaniem to nie jest dobry pomysł. jak bedzie trzeba gdzies szybko maleństwo nakarmić to niestety po rozpieciu cyconosz ucieknie nam na plecy

karolinap mam to samo -coraz ciezej mi przespac noc.... dlatego nie moge sie doczekac az pójde na zwolnienie - jeszcze 2,5 tyg

- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3

Ja wlasnie p zakupach w biedronce

dziewczyny fajne wozeczki juz macie ja dpiero za miesiac ruszam poogladac i moze cos zakupie

dorkiszon tez mam meza ktry raczej nic nie robi ale od tygodnia ma jakas przemiane chdzi na zakupy jakos trzeba zrobic w domu to zrobi (mowi do mnie ze mi juz chyba ciezko wiec teraz przejmie wiekszosc obowiazkow) n normalnie w szku jestem ale jest to bardzo mile no i jest strasznie czuly dla mnie podchodzi i caluje wsluchuje sie w brzuszek i mowi do synka:)
wczoraj zakupki w castoramie bo jak w sobote bylam na dziace to trawa do kolan prawie wiec trzeba bylo zakupic kosiare

jesli chodzi o jazde autem to ja jakos w ciazy o wiele wiecej jezdze, narazie dbrze mi sie pdrozuje wiec nie odstawiam autka tylko jak czeka mnie dluzsza jazda to nie pozwalaja mi jezdzic samej zawsze ktos ze mna jezdzi

u mnie pogoda paskudna :/
- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3