- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bede w pl 7 tyg w wakacje, 27 lipca bede dwa tyg nad morzem a nad Beskidy troche daleko ale nigdy nie mów nigdy
Troche mi sie sprawy komplikują z kredytem ( wszyscy mówią ze mamy sie nie martwić a ja mam czarne myśli), maz Moj zatrudniony w sluzbie zdrowia( panstwowa posada) I sie przyczepili ze ma nieczytelne zarobki ( bo kazdego tygodnia ma inna ilosc godzin a nie tak jak ja stala) nie wiem moze dlatego ze my nie stad takie problemy :/ psychicznie jestem wykonczona
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- MlecznaMama
- Wylogowany
- gadatliwa
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17
kuuuuude nieciekawie z tym kredytem, Mam nadzieję że problemy znikną! Żebyście mogli już spokojnie myśleć o swoim miejscu. Ładny będziecie mieć domek? duży? opowiadaj opowiadaj!!!!
gratulacje do Julki! zdolna kobietka. My na razie się jeszcze nie wzięliśmy....
ej śniło mi się że znowu miałam rodzić i że właśnie miał mnie badać odrynator naszego szpitala, którego podczas pobytu w szpitalu, przy narodzinach córki ,pieszczotliwie nazwałam "PAN WIELKA ŁAPA"
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A czym wy sie w pl zajmujecie? Ja nie jestem pewna czy zycie na obczyźnie jest lepsze od tego w pl.... Mieszkam tu 8 lat, do wszystkiego musze dochodzić sama, ze wszystkim radzimy sobie sami bo z rodzina to dobrze na zdjęciach :/ i mam wrażenie jak oglądam te foty z urlopów w ciepłych krajach ze w pl zycie nie jest takie ciężkie. Ja oczywiście mam kasę i stać mnie na urlop ale dopóki mama zyje to bede spędzać urlop w pl. Moze maz ma troche racji
- MlecznaMama
- Wylogowany
- gadatliwa
mąż jest spawaczem, lakiernikiem i tak dalej. ja nie pracuję jestem z wykształcenia pedagogiem ale o pacę nie miałam czasu się postarać bo zaraz po studiach zaszłam w drugą ciążę. Nigdy nie zarobiłam więcej niż tysiąc złotych.
to prawda nie każdemu jest źle w Polsce, ja zawsze chciałam wyjechać. Połowa mojej rodziny emigrowała. nigdy nie wrócili.....
Mój mąż natomiast nigdy o wyjeźżdzie nie myślał stąd ... ze tak powiem nasz konflikt interesów.
Świetnie że będziecie mieć duży ogród! Marzy mi się... my mieszkamy u teściów więc nie mam możliwości poświrować coś na ogrodzie
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mam nadzieje ze troche pomogłem zrozumieć
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
Gratuluję Mleczna Mamo :*
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- MlecznaMama
- Wylogowany
- gadatliwa
ZLOT LIPCÓWEK! ZLOT LIPCÓWEK! ZLOT LIPCÓWEK!
Już się szykuję!
PS a co do tego Dziubasku co pisałyśmy wcześniej. Masz rację w wielu kwestiach! JA to taki dziwny przypadek jestem. Zawsze chciałam wyjechać z Polski. buziaki
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4