- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dorkiszon wez ty lepiej pojedz na ip i sprawdz czy z wami wszystko ok
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- karolcia84
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- kasiak
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Byliśmy na zakupach i oczywiście zostawiłam listę w domu

Byliśmy w ikei, chciałam kupić taki wiszący organizer do szafy i oczywiście wzięłam nie taki jak chciałam

Teraz nogi mi odpadają, ale muszę rozpakować zakupy, bo małż pojechał myć auto i mnie zostawił z tym samą

- kaska1982
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.

Karolcia, skonsultuj sie z lekarzem, bo niby to choroba wieku dziecięcego, ale przeciez nosisz w sobie Maleństwo

Dziubasku gratulacje dla córuni

Kasiak, nie przejmuj sie, mi tezsie czsem zdarza zostawić liste w domu a w sklepie za nic nie pamiętam co chciałam kupic i kupie wtedy to czego tak naprawde nie potrzebuje a ważne rzeczy zostają na półce.

Mały ma właśnie czkawkę

Wszystkiego najlepszego dla Waszych dzieciaczków

- moonia154
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Pozdrawiam wszystkie Mamusie Lipcowe

- Qltoorka
-
- Wylogowany
- Moderator
-

karolcia84, jak wpiszesz w google "szkarlatyna w ciąży" to znajdziesz wiele uspokajających odpowiedzi na to zagadnienie. Ponoć bardzo ciężko się nią zarazić, a nawet jeśli się to stanie to jest ona łatwa do przejścia i nie zagraża płodowi, jedyne co to niby trzeba uprzedzić personel szpitala przed porodem, że się miało styczność z infekcjami wywołanymi przez paciorkowce.
A ja też mam zmartwienie teraz... jest po 15tej już (fakt, że rano jak wstałam to się bardzo źle czułam-mdłości i ból głowy) i zostałam w łóżku, wstałam przed 15tą... Ale nie czuję ruchów dziecka... Jak leżałam to czasem jakieś delikatne puknięcie, rano czkawka, teraz odkąd wstałam już w ogóle nic... Mam się martwić? Kurczę, a ja sama w domu... Czekać jeszcze? Tyle się naczytałam, że tych ruchów powinno być przynajmniej 10 w ciągu godziny... A ja nawet mogłam spać całe przedpołudnie jak zabita, nawet przy przekręcaniu się z boku na bok dziś wyjątkowo nie wierzgał nogami... Pół godziny temu zjadłam i nadal cisza... Czekać jeszcze? Jak się zaraz nie poruszy to zacznę mieć schizy jakich mało....
- emi87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)

a mi sie pieluchy super prasowało (choć ja wogóle nie lubie prasować)... i tez mi wiecznie gorąco a największy zmarzluch zawsze byłam

tez sie szybko męcze i dysze...a ilez to ja sie w nocy nastękam jak sie przekręcam albo wstaje hehe

Qltoorka mam nadzieje ze to juz ostateczna decyzja o oszczędzaniu sie

MlecznaMama a poza kręgosłupem jak tam samopoczucie?? ty sie lepiej kochana pakuj bo widzisz sama co tu sie dzieje hehe
kurcze co oni od tego imienia chcą

karolinkanice moze on wypiera z siebie ze to juz ze to zaraz?? pogadaj z nim - na pewno wszystko sie ułozy

Jamajka ja juz pościel ubrałam wczoraj - no nie mogłam sie powstrzymac

dziubasek gratulacje dla córci! powiedz ze ciocie forumowe tez sa z niej dumne - taka córa to skarb

moonia uuu to niezaciekawie... ale juz wszystko ok? czy jesszcze cie jakies zabiegi po porodzie czekaja?? zycze ci kochana zdrówka - juz bliżej jak dalej

- MlecznaMama
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17
Kurcze ,ale się u Was dzieje. Teraz jak już jesteśmy na ostatniej prostej to coraz ciężej o dobre samopoczucie. Sama bym sie wystraszyła jakbym dostała jakichkolwiek w miare regularnych skurczów. Dobrze że wszystko ok Dorkiszon bo Ty się musisz jeszcze trzymać żeby do Esculapa pójsć. Ja do lekarza idę 6 czerwca i jestem baaaardzo ciekawa tej wizyty

Jamajka - co do imienia to im się nie podoba bo im się źle kojarzy. Trafili w swoim życiu na gorszy przypadek i teraz grają w skojarzenia. Wiesz.... każde imie może się kojarzyc albo tak albo tak.Ale czy to jest powód żeby robić taki cyrk. Uważam że nie .... Staram się nie przejmować i razem z Mężusiem jesteśmy uparci:)
Qulturka... Ty najlepiej wiesz jak często Twój Dzidziuś się rusza... mój potrafi naprawdę długo siedzieć cicho, żeby później obudzić się ze zdwojoną siłą.
A propo imienia Kuba Dorkiszonku i Dziubasku to dzisiaj Panowie o tym imieniu mają imieniny:)
Buziaki
- Qltoorka
-
- Wylogowany
- Moderator
-
A ja Wam coś podeślę...prawdziwy wyciskacz łez (te zdjęcia + ta piosenka....)
to reportaż z porodu do wody z mojego szpitala...
Enjoy

vimeo.com/67427783
- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- MlecznaMama
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17

Dziękuje samopoczucie... no

- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

MlecznaMama ja ide 5 czer. do lasata chyba, że predzej wyladuje gdzieś na IP narazie pobolewa mnie lekko.
Oglądnęłam filmik fajny. Ide leżeć.
- Qltoorka
-
- Wylogowany
- Moderator
-

Ciekawe co tam u Pasal i Patrizii... Obie pewnie jeszcze w szpitalu...
- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Oltoorka mi polozna powiedziala ze dziecko teraz bedzie sie coraz mniej ruszalo bo nie ma tam juz za duzo miejsca, ale w razie wu zjedz czekolade i powinien zaczac sie ruszac. Prawda tez jest taka ze kazde dziecko jest inne(jedne sa ruchliwe a inne to leniuchy) jesli sie martwisz to jedz na ip
Monia ty o siebie tam dbaj

Jeju a u nas cieplutko ale pada non stop i Miss zamula palke od rana

- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
W mojej rodzinie obchodzi się tylko urodzinki

U nas też leje.
Qltoorka też sie tego czasami boje, ale obsesji jeszcze nie mam, ale jak sie długo nie rusza co rzadko się zdarza to, go budzę. Teraz się wypina dupeczką mój kochany jak ja bym go już wyściskała. OOO słońce wyszło może jakiś spacer, bo matka wróciła