BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 11 miesiąc temu #669247 przez Kamilka22
A Ja właśnie najpierw chciałam Solarisa a potem jak zobaczyłam Lucę to jednak na Lucę się zdecydowałam bo ten materiał mi się w nim podoba:) a kosz na " zakupy " to faktycznie mały jest;p ale fajnie że chociaż zamykany jest:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #669251 przez uniuni
Kamilka my niestety nie mogliśmy 'porządnie' wybrać koloru. Mieliśmy 5dni na to by przyszło zamówienie ze sklepu, ale nie przyszło więc ostatniego dnia przed wyjazdem do Norwegii wzięliśmy po prostu taki jaki był w sklepie. Solaris był baaardzo zielony (a to J. byłej ulubiony kolor i jak mieszkali razem to wszystko tego koloru kupowała więc odpadł ;) ) no i brązowy - cappuccino. Luca tylko różowy. Czasem dobrze jak nie ma w czym wybierać :laugh: Decyzja w 2min :laugh:

11 lata 11 miesiąc temu #669255 przez Kamilka22
No to faktycznie lepiej jak mniejszy wybór w kolorach bo szybsza decyzja hehe chociaż na Lucę byłam zdecydowana od samego początku co do koloru właśnie tego 230. A solarisa to chciałam właśnie ten zielony ;p

11 lata 11 miesiąc temu #669256 przez Lacrijka
Oddam paczekę żelek kolowych i loda kruskawkowego za dokończenie prasowania cinkowych rzeczy.. nie dużo juz jest.. Kto ma smaka ?? :lol: :lol: :lol:

11 lata 11 miesiąc temu #669257 przez Kamilka22
Lacrijka ja jestem chętna ;p !!!

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #669258 przez magdalenagal
JA BIORĘ LODY!!!

Od rana na bieżąco Was czytam ale natłok obowiązków nie pozwolił mi usiąść na dłużej :-)
Wybaczcie że nie odniosę się do wszystkich postów...

Dziś schiza że zaczynam rodzić już przeszła... Ale straszek lekki jest. Monsz zaczął odświeżanie pokoju a ja na poprawę humorku pojechałam i kupiłam firanki do pokoju i poduchy pod kolor ścian :-)

Z powodu tych skurczy łydek zrezygnowałam (tak jak na początku ciąży) z kawy. Zastępuję ją kakałkiem :D

Patrizia gratuluję również Kochana :kiss: mimo że Ksawery się nieco pośpieszył, ogromnie Ci zazdroszczę. Bądź dzielna!

Idę Menżowi zanieść jakieś piwko (kupiłam mu potajemnie, bo sam się zdeklarował że do porodu nie pije. A ja się zdeklarowałam że do 17 czerwca nie rodzę)

Buźki :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu #669260 przez Kamilka22
Ja żelki :D!

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #669265 przez Lacrijka
No kurka, umowa stoi !! ja odpadam - ponad 2h prasowałam 10 pieluch tetrowych :ohmy: Łapy mi zaraz odpadną.. i nie powiem że są jakoś super praśnięte.. Jestem jakaś lewa czy to naprawdę twarde sztuki ?? haha

Zjemy sobie ?? :P
Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu #669269 przez dorkiszon
Ja jak zaraz nie zjem jakiejś czekolady to coś mi się stanie.
Bebetto mi sie podoba i jest lekki i rzeczywiście ostatnio o tym gadałam, że jako nieliczny ma torbe zamykaną na dole. Ja mam takie same amortyzatory jak w Bebetto może ten sam producent je robi i wszystko mam tak samo tylko materiał troche inny i na dole duża torbe, ale nie zamykaną.

11 lata 11 miesiąc temu #669275 przez kaska1982
lacrijka ja mamsposób na prasowanie :) obniżyłam sobie deskę na najniższy poziom i prasuje siedząc na krześle :) kręgosłup tak nie boli no i rece niżej, wiec jest wygodniej :) a pieluchy też mi najwiecej czasu zajęły, dlatego prasowałam z parą i jakos poszło.

Ja dzis kupiłam całą resztę co mi jeszcze brakowalo i wyprawka zakończona w 99,9% bo zapomniałam o nożyczkach :) ale to jeszcze zawsze zdąże :)

Przepraszama że nie odniosę sie do reszty wpisów, ale wpadłam tylko na momencik bo czekam na gośći :) a po zakupach byłam tak padnięta że spałam dwie godziny :)

Miłego popołudnia :) u nas burzowo niestety :(

Kocham Cię syneczku!!!

11 lata 11 miesiąc temu #669276 przez alba77
dziubasek no mam nadzieje że nie :) muszę jeszcze wybrać się do ikei po szafę i
różne duperele do pokoiku żebym miała gdzie ułożyć ciuszki dla mojej lali bo komodę zajmują rzeczy Ninki nooo i strasznie chciałabym żeby poród rozpoczął się sam naturalnie w domu ale z tego co mi sugerowano to marne szanse i pewnie będę miała wywoływany wcześniej ale nadzieje mam puki co

Kamilka śliczna kołyska

11 lata 11 miesiąc temu #669278 przez Kamilka22
No właśnie fajne ma te amortyzatory i można regulować je. I ten materiał jest taki inny jak by jakiś len czy coś.

Lacrijka ale deserek mniami:) zjadłabymmm...hmmmm

11 lata 11 miesiąc temu #669287 przez Kamilka22
chyba wyciągnę mojego G. na miasto na jakiś taki deserek hehe;p

11 lata 11 miesiąc temu #669288 przez emi87
powlekłam pościel małej bo sie nie mogłam powstrzymac :cheer: i własnie sterylizuje smoka , nakładki i szczoteczke - niech juz leżą gotowe w torbie :)

joanna jaki misiek hehe już widze jakbym na tym zdechlaczku orła wywineła lecąc do małej hihi

11 lata 11 miesiąc temu #669292 przez Lacrijka
Ja tez tak prasuje, na siedząco..Bo mi niestety nogi siadają i nie ustoje dluzej jak 5 min..Przejde 300m i juz patrze gdzie mozna usiąsc, jak kobieta lat 80 :dry:
Ale kurka, że ja o parze nie pomyslałam.. Ja pitole jakie zacmienie B) Ale mam jeszcze 10 to moze nie zapomne..Ciekawe jak mi flanelkowe pójda, bo te to z pralki wyjełam jak krowie z gardła :side:

Cos miałam Wam napisac i zeżarlam z tego wszystkiego..Moze mi sie później przypomni :)

Dorcia - nie jedz kuczelad, nie dobre sa :laugh:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka