BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

12 lata 2 miesiąc temu #563130 przez MlecznaMama
Qultorka Słońce nie olałabym Cię... wydawało mi się że pytałaś betki555 ... a nie mnie. Ale może nie zauważyłam. termin mam na 19 lipca :) a Syn najprawdopodobniej będzie Robert :) dzięki za umieszczenie mnie w tabelce Lipcóweczek. Ciekawe czy wstrzelimy się w swoje terminy

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #563135 przez MlecznaMama
haha Qultoorka świetny występ Młodych Panów... nie widziałam tego. Masz rację w święta się najgorzej pracuje, ponieważ jest najwięcej klientów są niegrzeczni a zamiast paliwa tankują alkohol.

12 lata 2 miesiąc temu #563139 przez Qltoorka
MlecznaMama, faktycznie, napisałam pytanie do betki, a chodziło mi o Ciebie :P Bo betkę już w tabelce mam, tylko mi Ciebie brak ;) Mój błąd, przepraszam ;)

12 lata 2 miesiąc temu #563141 przez MlecznaMama
hehe dużo już nas jest trudno się nie machnąć i ogarnąć nas wszystkie :)

12 lata 2 miesiąc temu #563144 przez Qltoorka
No to mamy na chwilę obecną 11:4 :)

12 lata 2 miesiąc temu #563147 przez emi87
MlecznaMama tak jak Qltoorka napisała - swoja działalnosc ma plusy i minusy zwłaszcza w usługach - salon stylizacji paznokci :) jak byłam sama to lipa bo chora, źle sie czułam nie zawsze mogłam odwołac klientki i sie człowiek musiał meczyc...ale teraz z pracownikiem moge sobie wiecej luzu dac i wrazie co jak potrzeba zrobic wolne. no i w moim przypadku nie pracuje= nie zarabiam a rachunki cholercia na urlop nie chca isc hihi :P ale kocham moje klientki i ten swoisty "związek" z nimi - to jest bezcenne :) no i przy okazji sie komus robi dobrze hahaha :P :laugh:
jak kazda robota ma plusy i minusy :) grunt to ja lubic ;)

Qltoorka a noooo udało sie :D kamień z serca hihi mam pomocna dłon (a nawet dwie), chętna do pracy, z pasją i przesympatyczna :) z reszta znamy sie od ok 3 lat no i tak fajnie sie zlozyło :) moge spokojnie sapac na porodówce nie myslac co u moich klientek hihi :P

12 lata 2 miesiąc temu #563152 przez MlecznaMama
Własna działalność to też duża odpowiedzialność i sprawdzian z dojrzałości. Czasem trzeba sobie odmówić wielu rzeczy ponieważ biznes się musi kręcić. To wspaniale,że masz coś takiego i potrafisz się w tym odnaleźć. Trzeba mieć głowę na karku i pasjonować się tym na swój sposób. Podziwiam ludzi,którzy robią coś swojego wychodzą z tłumu by zrobić coś dla siebie i innych. Też bym kiedyś chciała coś takiego ale do tego trzeba mi jeszcze trochę czasu.

12 lata 2 miesiąc temu #563162 przez magdalenagal
Organizm się już raczej przyzwyczaił do leku- jeszcze sporadycznie mnie trzepie. A do tego łapię mega w.kurwienia- a wtedy może dostać każdy i za wszystko ;-)

Lekarz powiedział że może się tak dziać, bo macica się przyzwyczaja do Dziecka i podobno może się przygotowywać faktycznie do porodu w przyszłości.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #563165 przez Lacrijka
Qltoorka - a jak będę miała parkę to jak mnie pomalujesz ?? :P :P

Kurcze, chciałam zamówic dzis wózek i juz prawie klikalam kup teraz ale tak przeczytałam ta aukcje jeszcze raz i rzucilo mi sie w oczy ze okres gwarancji to 12 miesiecy więc jakby nie bylo, pół gwarancji by wózek przestał jako kurzozbieracz.. Poczekam chyba z tym do maja..Gorzej jak nam ten wózek nie podpasi i będe musiala szukac na gwałt..Ze tez nie ma tych wózków w sklepie normalnie :angry:

A czy któraś z Was, zapisała moze tego linka co Dorcia podawała do tego gości co robiła u niego zakupy ??

12 lata 2 miesiąc temu #563174 przez dorkiszon
Yo czy dziś leci może X Factor ? :)

12 lata 2 miesiąc temu #563175 przez Lacrijka
dorkiszon napisał:

Yo czy dziś leci może X Factor ? :)

Za tydzień :)

Dorcia, daj linka do zakupów :)

12 lata 2 miesiąc temu #563191 przez emi87
Lacrusia na fiuletowo hihi :P
a on nie był wasal85 czy jakos tak??

magdalenagal ale juz dobrze sie czujesz?? i lek do konca ciazy musisz brac? musiałas sie stracha najesc....

Mleczna dzieki ;) i trzymam kciuki żeby twoje marzenia w postaci własnego interesu sie spełniły :)

12 lata 2 miesiąc temu #563197 przez magdalenagal
Tak- do końca ciąży :-) biedna moja rodzina... ;-)
Myślałam że mam meeega szczęście bo w 17 tygodniu Michaś tak mocno kopie... ale zorientowałam się że coś jest nie tak jak całe podbrzusze miałam twarde i dość wysoko podniesione.

12 lata 2 miesiąc temu #563198 przez dorkiszon

12 lata 2 miesiąc temu #563205 przez dorkiszon
www.wielkiezarcie.com/recipe10786.html
najlepsze ciasto na pizze jakie jadłam robie juz je od wieków polecam jakby ktos miał pytania to służe pomoca :)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka