BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

12 lata 1 miesiąc temu #594456 przez siwa342
Joanna89 fajny ten kosz ja niestety na razie nie mam miejsca na kosze itp :(

Ja używam kremu na rozstepy z Oriflame-jestem konsultantką więc mam jeszcze taniej a wiem że są dobre :)oraz oliwki czy balsamu,jak na razie nie mam ani na brzuchu ani piersiach.

Jamajkaja mam taki otulaczek i fajna rzecz mam nadzieje ze sie sprawdzi
No i super sesja :)

karolinkanice16 fajne zielone fotki :)

MAJA

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #594459 przez karolinap
Mamusie, gdzie kupujecie takie staniczki sportowe? To w sportowym szukać czy z bielizna?

Udało mi się właśnie nagrać jak widać na brzuchu jak się Pola rusza :) Kolejna pamiatka :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #594493 przez Patrizia
emi brzusio okraglutki :)

karolinap ja mam taki topik ktory kupowalam w sportowym sklepie ale ostatnio zauwazylam ze w sklepach z bielizna tez sa :) super pamiatka takie ruchy :)

Ksawerek(*)

12 lata 1 miesiąc temu #594508 przez karolinap
Patrizia Dzięki :) jutro jadę na małe zakupki i bede wiedziała ze szukać moge tu i tu ;) wydaje mi się ze w takim staniczku bedzie wygodniej :)
No fajna pamiatka - zrobiłam soczek z wyciśniętych pamaranczy, wypilam ta bombe witaminowa i zaczęła szaleć ;)

12 lata 1 miesiąc temu #594560 przez Jamajka
Carmelove, Kasik88, Goldi Dziękuję bardzo ;-)

Goldi tu link do naszego fotografa www.fafrowicz.com/ chociaż on jest fotografem ślubnym, więc w galerii brzuchatek nie ma :)

Patrizia kopytka chodzą za mną już dobrą chwilę, chyba się wścieknę jak nie zjem w przyszłym tygodniu ;-)

Emi śliczne łóżeczko i brzuch meega ciążowy, super!! :D

Qltoorka i Siwa dzięki za opinię o otulaczku.. końcem miesiąca jak wypłata wpłynie to zamówię, bo właśnie ponoć jest cieniutki to na lato jak znalazł ;-) Mam nadzieję, że będę potrafiła spętać Mikołaja w to cudo :D

Karolinap wrzucaj filmik z tańców brzusznych Poli :D

12 lata 1 miesiąc temu #594577 przez Joanna89
Dobry wieczór :)
Ja już w koncu w łóżku :) mąż zrobił mi cudowny masaż :D malutka szaleje w brzuchu to jej godziny:)
Staników ani bluzek sportowych nie noszę , bolą mnie po nich piersi, czasem na siłownie ubierałam ale jakoś mi nie służą... cały czas miałam 70B teraz mam 75C a poszłam z ciekawości do sklepu gdzie dobierają staniki i okazało się że mam 65F... teraz mój biust jest super ułożony a stanik troszkę drogi bo 119zł ale jest świetny , skóra oddycha i wogóle biust ładnie się układa:)mykam spać bo na 8 umówiłam się na basen :)
dobrej nocy!

12 lata 1 miesiąc temu #594610 przez emi87
Witam z rana brzuchatki :)
ja juz od 6 nie spie hihi zegar mi sie całkiem przestawił :) o 9 do pracy a na 17 do lekarza na wizyte-zobaczymy jak tam moje wyniki no i podejrzę Milę :)będe miała też foteczki to sie pochwale niuńka :) własnie zjadłam sniadanie i mała budzi sie do życia :cheer:
teraz popijam zbożóweczke mniam
dziekuje w imieniu swoim i brzuszka hihi ukryć to już go na pewno nie ukryje (az dziw że tam tylko 1 szt pomieszkuje hehe) a poza tym po co ukrywać!! wypinamy brzuchy i chodzimy dumne jak paw!! a co :P ja kocham ten mój brzuszek i jak wczoraj oglądałam z mężem zdj sprzed ciąży to tak dziwnie bez tego brzucha wyglądałam hehe

karolinap to super pamiątka! :) coraz mocniej i częściej czuć :)
Joanna 120 zł za dobry stanik to nie tragedia - grunt co by cycuchom było wygodnie :)

Miłego dnia :)

12 lata 1 miesiąc temu #594613 przez Kasik88
Dzień dobry :)
emi 6 rano to nie tragedia ;) przy zmianach czasu w pierwszym roku życia nasz synek tak się poprzestawiał, że chodził spać 17-18 a wstawał o 3 rano i dawał czadu ;) a teraz wstaje tak między 4:30 a 6:30 :P więc źle nie jest. Trzymam kciuki, żeby wyniki były dobre :) albo nawet i bardzo dobre, a co :D No i czekam na relację jak tam Mila się chowa w brzuszku :)
Co do wypinania brzuszków masz w 100% rację :) Dziewczyny brzuchy do przodu :):)
Może jak uda mi się wywołać zdjęcia ze spacerku sobotniego i wczorajszego to wrzucę, a jak nie dam rady to będę musiała zaczekać na męża jak z pracy wróci i to zrobi :P
A jutro o 17 moja chwila prawdy, ale dziś też jeszcze któraś idzie na wizytę z tego co kojarzę.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #594625 przez karolinap
Dzień dobry Lipcoweczki! :*
Jamaica No chciałam wrzucić ale nagrywalam telefonem a ze nie mam jak go podłączyć do laptopa to nie dam rady. Bo z tel nie wrzucę na forum bo się nie da. Próbowałam przed chwilka na fb ale też nie dało rady.
Kolejny nagram aparatem to wtedy się Wam pochwale ;)

Joanna Mi właśnie chodzi o taki który masz na swoich zdjęciach, chyba ze to koszulka i do zdjecia odslaniasz brzuch ze wygląda jak sportowy staniczek ;)

No i brzuchy do przodu! Jestem ZA! :lol:

A, i od trzech dni a raczej nocy sni mi się Pola :) Też Wam się snia Wasze maluszki?
wczoraj się stroilysmy na jakiś mecz i w tej stercie ciuszków jaka mam szukałam koniecznie rzeczy w kolorkach drużyny a ona grzecznie czekała :)
Dzis mi się snilo ze ja przebieralam i zauważyłam dosyć duże odparzenie ale ładnie umylam, posmarowalam Sudocremem i nikomu nie powiedziałam bo się bałam ze będą mówić ze nie umiem się zająć dzieckiem ;) ale ładnie się wygoilo :)
Boże, ja mam chyba jakieś schizy czy sobie poradzę i mi się juz pewne sytuacje po nocach snia ;)
A gdzie tu do lipca :cheer:

12 lata 1 miesiąc temu #594657 przez Kasik88
karolinap mnie się śni raz że dziewczynka a raz że chłopiec ... i już zaczynam wariować bo tu 98% mamuś już zna lokatorów a ja jeszcze nie i świruję ;/ także z niecierpliwośćią czekam do jutra, a nóż może się dzidzia pokaże:)

12 lata 1 miesiąc temu #594672 przez karolinap
Kasik, będziemy trzymać kciuki zeby pokazało :*

12 lata 1 miesiąc temu #594674 przez Kasik88
Dzięki :*

12 lata 1 miesiąc temu #594677 przez magdalenagal
Cześć Dziewczyny, ja dziś idę do lekarza- tradycyjna wizyta kontrolna. Muszę powiedzieć lekarzowi o tych dziwnych twardnieniach brzucha. I w nocy mam takie jakieś skurcze obustronne albo jak się zacznę śmiać ( a śmieję się na prawdę sporo ;-) )

A potem dentysta, bo mimo że ząb jako-tako przestał boleć nie popuszczę.

Miłego dzionka :-)

12 lata 1 miesiąc temu #594704 przez Qltoorka
I nowy tydzień czas zacząć :lol: :lol: :lol:

Dziś szanse na bliższe poznanie swoich lokatorów mają bea2a i Satynka, która ostatnio do nas dołączyła :)

Lacrijka, w końcu pokazałaś więcej Mamy naszych kochanych cinek :) Ja już wcześniej podejrzewałam, że śliczna z Ciebie kobitka :P

Jamajka, ta Twoja sesyjka jest cudna... Ale... ładnemu NA :silly: wszystkim ładnie ;)

Ja już po rannym pobraniu krwi i teraz jadę na śniadanie z mężem do ...Ikei :laugh: Po śniadanku zakupy w ciszy i spokoju (może jakaś drzemeczka na którymś z łóżek :P ). Wczorajszy dzień spędziłam na szukaniu inspiracji wnętrz w necie a dziś zakupy. W końcu dopieszczanie mojego mini mieszkanka staje się realne... :) A Ikeę lubię ze względu na ich pomysły jak zagospodarować każdą przestrzeń ;) W weekend tam człowiek na człowieku to teraz w poniedziałkowy ranek na pewno będzie pusto :)

Miłego dzionka Mamuśki :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu #594705 przez kasiak
Witam, kobitki :laugh:
Spałam dłuuugo :) praktycznie przespałam całą podróż, w domu też 4godz i wcześnie poszłam spać :)
Wczorajsze popołudnie minęło szybciutko, rozpakowałam się i poupychałam co i gdzie się dało, tak, żeby salon w miarę wyglądał bo właściciel mieszkania miał nas odwiedzić...oczywiście burak nie przyszedł, a ja nawet obrusy nowe dałam :angry: na szczęście mąż nie zapuścił bardzo mieszkania bo bym ze śmieci nie wyszła...
A dzisiaj pierzemy intensywnie. Zebrało się dużo ciuchów, serwetki, obrusy i firanki... Muszę też wypucować łazienkę i poukładać na półkach z ubraniami. A jak ślubny z roboty wróci pomoże mi zmienić pościel, bo mamy wielką kołdrę i nie chce się samej z nią naciągać...

Znowu mi "nogi do dupy wejdą" jak wczoraj...ale już będzie z grubsza ogarnięte przed swietami :) no i muszę Wam powiedzieć, że ten krem z Bielendy na opuchnięte i zmęczone nogi to rewelacja! Pięknie pachnie, szybko się wchłania i od razu poczułam różnicę, nogi zrobiły się lżejsze i juz mnie tak nie bolały. 10 godz w drodze i sprzątanie po powrocie dało mi w kość, ale krem pomógł, wiec polecam :blink:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka