BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

13 lata 1 tydzień temu #686537 przez papi88
widze ze nie tylko ja nie mam wybranego imienia jeszcze.mi sie kacper tez podoba imie ale ja tak nie nazwe bo moj rodzony brat sie tak nazywa :) a pozatym wszystkie moje kolezanki tak daja na imie chlopca dlatego moze jest mi trudno wybrac imie dla synka bo nie chcialabym aby bylo az tak popularne a te popularne najbardziej mi sie podobaja :)
mnie pobolewa brzuchol i twardnieje oj macica zaczyna ostro cwiczyc

ps. ale mi sie chce czekolady

PAULINA

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 tydzień temu #686542 przez akina_zet
Iva,no to rozumiem skąd ta cesarka... ja nie wiem czy też bym nie wolała tak jak Ty.

Nic zacznę od następnej wizyty gadać z doktorkiem na temat porodu,zobaczymy co powie :blink:

Monika Z.

13 lata 1 tydzień temu #686553 przez karolcia1919
wiec tak porod mam za az albo tylko ....92dni.

wiecie co ze mam juz 350pamersow ;) hehe
zapasik ;D

wykapalam sie ...teraz leze przy wiatraczku.
okropnie goraco ...

13 lata 1 tydzień temu #686561 przez nike84
mery75 napisał:

Nike ja to dodatkowo myśle że może w końcu na 100% dowiem się czy to dziewczynka :woohoo: oby się pięknie ułożyło bo ostatnio wypina się tyłkiem na świat :silly: ja też uwielbiam oglądać takie foty a potem człowiek pokaże maluchowi

No ja zbieram wszystkie i będe album zakładać, żeby mieć pamiątkę :)
Trzymam kciuki, żeby sie już nie ukrywało i ładnie było widać co tam ma :cheer: U nas tego problemu nie było bo już od 13 tygodnia pokazywał siusiaka i nie miał żadnych oporów przed obnażaniem się :P Wszyscy się śmiali,że mały ekshibicjonista rośnie :D

13 lata 1 tydzień temu #686568 przez karolcia1919
a ja ten komputer przez okno zaraz wyj********* .na facebooka moge normalnie wrzucic zdjecia a tu za diably !!!;(

13 lata 1 tydzień temu #686576 przez mery75
Nike u mnie na prenatalnych mówiła że chyba dziewczynka w 12 tygodniu ale nikt na 100 niepotwierdził :dry: ale mój się nakręcił już na córeczke :blink: co do porodu to moja doktorowa stawia na naturalny zobaczymy

13 lata 1 tydzień temu #686577 przez mery75
Karolcia to rozumiem że my jednakowo rodzimy ja mam na 20.09 :blink:

13 lata 1 tydzień temu #686581 przez karolcia1919
tak Mery ja tez mam z miesiaczki na 20.09....a z Usg raz ze na 14 raz na 17 ...ale stawiam na 20....choc wiem kiedy dokladnie zaszlam w ciaze....i od tej daty jakbym liczyla bylabym w 25tyg..no ale jak licza tak to niech im bedzie.

92dni....3msc rowne...troche sie boje porodu...moze wiecej niz troche....opieki nad dzieckiem az tak nie bo praktycznie wychowalam swoja o 14lat mlodsza siostre...

13 lata 1 tydzień temu #686584 przez mery75
Karolcia ja porodu jako takiego to się nieboje najważniejsze żeby niebyło żadnych komplikacji :ohmy: a co do wyliczeń to prawie za każdym razem z usg wychodzi inaczej i moja doktórka też liczy inaczej zobaczymy jutro po usg co mi wyjdzie :woohoo:

13 lata 1 tydzień temu #686587 przez mery75
Nike a propo zbieractwa to ja nawet zostawiłam sobie 2 testy które zrobiłam będą na pamiątke oprócz tego mam 4 zdjęcia usg począwszy od 7 tygodnia i jutro dojdzie kolejny suuuper :woohoo:

13 lata 1 tydzień temu #686589 przez karolcia1919
no ja tescik zdjecia usg wyniki zdjecia brzuszka tez mam ;)
to chyba jak kazda...

13 lata 1 tydzień temu #686593 przez iwonta_kg
Iva byłam w biedzie. Kupiłam mleko no i mowisz masz :lol:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
Załączniki:

13 lata 1 tydzień temu #686594 przez nefeli
Dianka witaj ,a pod jakim nikiem bylas jesli mozna zapytac ?
dziewczynki u mnie ze 40', Kinia ja tez w domu spie ile sie uda i jak sie uda:( lubie lato i smazenie na plazy a najlepiej w morzu :) ,ale teraz to wrecz nie wskazane,a w domu mam wrazenie ze zaraz sie udusze,w dzien wszystko zamykam,na noc otwieram ale i tak nago siedze,tzn w samej bieliznie (inaczej sie nie da)
Karolcia musisz fotki pozmniejszac nawet kilka razy zalezy jak zmniejszasz,pamietam bo tez mialam problem i do fotki jakis tekst dodac.
Villemo Kochanie gdzie jestes juz wczoraj mialam pytac i z tego upalu malo co sie udzielam na kompie bo sie nagrzewa i nie daje rady obok siedziec :(
A i wiecie co wczoraj do 3 czekalam az sie mala ruszy,dzis rano tez mialam stresa,zawsze taka ruchliwa a teraz jakos nie bardzo,jakby sie przekrecila do srodka i jak juz kopnie to slabo i tak od srodka czuje,chyba ten upal tez jej nie sluzy i mam obawy czy wody sie nie sacza bo ciagle mam wkladke mokra :( nie wiem czy to wody czy sluz ciazowy???

13 lata 1 tydzień temu #686596 przez nike84
mery75 ja teścik też zostawiłam, do tego zdjęcia i filmiki na płycie. Mały już dostał od swojej ciotki album "Moje pierwsze pięć lat" wiec tam też coś wrzucę :)

13 lata 1 tydzień temu #686599 przez mery75
Nefeli kochana nie martw się moje kochane miało 2 dni taki spokój że też bylam przerażona wręcz się popłakałam a teraz Bogu dzięki jej przeszło i wariuje dzieci też są podobno meteopatami może twojemu upał nie służy a co do wkładki to mam takie dni jakbym się normalnie zesikała choć nie powiem bo mam bardzo słaby zawór w ciąży :blush:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka