BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 10 miesiąc temu #691239 przez pyzaura
Nefeli ja jestem w 27 tyg :) mowil ze waga ok . I przy nastepnej wizycie nie bedzie usg jak teraz robilam :)

Ania

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #691241 przez papi88
kurcze czasami chwila nieuwagi i po człowieku w tamtym roku nasz daleki znajomy ktory pracowal w mpo zginol bo smieciara cofała i go nie zauwazyla a sa przypadki ze czlowiek powinien umrzec bo np ma jakis powazny wypadek a wychodzi z niego bez szwanku chyba jednak kazdy ma zapisany jakis los

karolcia my chyba nie wybierzemy tego imienia :( juz jestem zla i rozpaczona :( powiem wam jakie były opcje moje: adaś,maksymilian,leon,hubert,alan,ksawery a mojego R :
nr 1 patryk,sebastian,wiktor i jak tu wybrac sposrod tylu imion???na dodatek w tych imionach nie ma takiego aby i jemu i mi sie podobało a pozatym co rusz jak sie zaczynam nakrecac juz na jakies imie to ktos skomentuje i juz nie jestem pewna.nie wiedzialam ze to bedzie takie trudne
a co najgorsze ja nie umiem jakos wybrac sama lubie znac opinie innych bo nie chce zeby sie jakos smiali(przezywali) dziecko pozniej bo jakies imie nie bardzo wybralam

PAULINA

11 lata 10 miesiąc temu #691249 przez papi88
i do kazdego imienia moge sie przyczepic patryk mi sie nie podoba bo pochodzi od patrycji sebastian za dlugie wiktor troche powazne leon-gumoleum(slowa tesciowej)alan i ksawery toche nowoczesne? adas pospolite a maksymilian-maks tak sasiadow pies sie nazywa no zostaje jeszcze hubert ale w rodzinie juz mamy i to dosc bliskiej wiec ja chyba zwariuje!a chcialabym juz po imieniu mowic do małego

PAULINA

11 lata 10 miesiąc temu #691250 przez karolcia1919
Postaw na swoim powiedz ze ty wybierzesz dla synka a On jak będziecie mieć dziewczynkę;)
lub Ty wybierz jedno i on jedno i wylosujcie bo tak to nie wybierzecie...

11 lata 10 miesiąc temu #691254 przez niagara
papi88 napisał:

kurcze czasami chwila nieuwagi i po człowieku w tamtym roku nasz daleki znajomy ktory pracowal w mpo zginol bo smieciara cofała i go nie zauwazyla a sa przypadki ze czlowiek powinien umrzec bo np ma jakis powazny wypadek a wychodzi z niego bez szwanku chyba jednak kazdy ma zapisany jakis los

karolcia my chyba nie wybierzemy tego imienia :( juz jestem zla i rozpaczona :( powiem wam jakie były opcje moje: adaś,maksymilian,leon,hubert,alan,ksawery a mojego R :
nr 1 patryk,sebastian,wiktor i jak tu wybrac sposrod tylu imion???na dodatek w tych imionach nie ma takiego aby i jemu i mi sie podobało a pozatym co rusz jak sie zaczynam nakrecac juz na jakies imie to ktos skomentuje i juz nie jestem pewna.nie wiedzialam ze to bedzie takie trudne

Z tych wszystkich, które wymieniłaś najbardziej podoba mi się Wiktorek :)

11 lata 10 miesiąc temu #691258 przez karolcia1919

11 lata 10 miesiąc temu #691261 przez pyzaura
normalnie nie moge nadrobic was gaduly :P

Wszystkie macie takie piekne brzuszki :P ja od wczoraj mam nowy tel jak ogarne go tez wstawie swoj :P ale to pewnie troszke potrwa :D

Papi A co z imieniem Alan ?? :)

Ania

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #691265 przez Alivva
Mi się podoba Adaś i Leon :) I nadal nie wiem co ma gumoleum z Leonem??????
Chyba faktycznie wybierzcie po jednym czy po dwa typy i losujcie ;)
Ja miałlam podobny problemz imieniem dla młodego....tyle sie nam imion podobało ale nie takie,żeby podobało się i mi i mojemu ex.... W końcu dogadaliśmy sie chyba do 3 imion i wybralismy Filipa....i w dupie miałam to,że nie podobało sie mojej mamie,tesciowa mowila,że jak Filip z konopii....pfffffffffff i tak postawilismy na swoim :)

Niagara...jak będziesz majstrowac przy naszej tabelce to popraw mi mój wiek z 33 na 34 :) Nie ma się co czarować-cyfra przeskoczyła :lol:

11 lata 10 miesiąc temu #691275 przez karolcia1919
najgorsze jest jak inni się wtrącają do imion bo to nie bo np stare albo wymyślają rożne przysłowia.to wnerwia jak nic.

Rodzice mają wybrać i tyle a nie .

11 lata 10 miesiąc temu #691277 przez nike84
No właśnie nie wiem o co chodzi z tym Leon - gumoleum, nawet się nie rymuje. Wiktor też śliczne imię - mały Wiktorek i później dorosły Wiktor. Ale wybierz to co tobie sie podoba i nie sugeruj się co ludzie czy teściowa mówią. Nam też odradzano imię Kacper, bo to teraz bardzo popularne imię i połowa chłopców ma tak na imię, ale nam z mężem się podobało, więc nam to przestało przeszkadzać ;)

11 lata 10 miesiąc temu #691284 przez MyMelange
Madreeeeeeeeeee kobity, ale z Was gaduly. Wyjechalam na sesje parogodzinna, a tu z 10 stron!

Pieeeekne macie brzuchole!
Nefeli, Skarbie, nie zamartwiaj sie tak... Musi byc dobrze, musi :)

Ja wczoraj zakonczylam szkole rodzenia :) Uczylysmy sie oddychac, polozna pokazala pozycje do porodu i wszystko wytlumaczyla :)

Ała! Pierwszy raz dostalam po zebrach! Choroba, maly rosnie, bo do tej pory nie odczuwalam bolu...

My jutro zaczynamy 28 tydzien :) Juuupi!

Oczywiscie bedac w miescie nie ominelam H&M i KappAhla tralalalalala i kolejne ciuszki do kolekcji zakupione. Musze porozgladac sie za skarpetkami, bo mam tylko 3 pary.

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 10 miesiąc temu #691286 przez akina_zet
Strasznie mi przykro z powodu tego wypadku Aniu :(

Wy o tym cellulicie piszecie,ja odkąd pamiętam to to obrzydlistwo jest ze mną :dry: Już chyba wszystkiego próbowałam :angry:

Monika Z.

11 lata 10 miesiąc temu #691287 przez karolcia1919

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #691288 przez Alivva
Moj brzucholek :-)
Kiepska jakosc troche....ale na lepsze foty musze miec czas i fotografa ;-)
I profil domku ;-)
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #691289 przez Ania31
karolcia1919 napisał:

ja bym wybrała Adasia jak bym miała wybierać z Twoich:)

Adam tez mi sie podobało jak bym miala chlopca to tak mial miec miec na imie jescze kiedys tak sobie myslalam ale wyobrazcie sobie ze moja tesciowa nazwala swojego psa jamnika Adaś, dlatego pozniej wymyslelismy Kacperek ale okazalo sie ze jednak bedzie corcia

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka