BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 10 miesiąc temu #693809 przez iwonta_kg
Natka mi też sie piwa chce!!! ;P

A siostra kupowała ciuszki i buciki w Cocodrillo jakby co :P :)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #693817 przez Nubi
Piwo, takie pszeniczne ...mmmmmmm :kiss: :woohoo: :lol: czekam z utesknieniem do przyszlego goracego lata i takiego pysznego pszenka w odp temperaturze...mmmm ale sie rozmarzylam przez Was :silly: (teraz nie dotykam alko, wyjatek zrobilam w kwietniu, lyk szampana za 90 letnia babcie)

Natalia odpoczywaj, a jutro na weselu wyszalej sie za mnie i Zoche, teraz pokrecilam troche tylkiem scierajac kurze ;)

Co do odwiedzin porodowki przylaczam sie do Sloneczka, naprawde warto odwiedzic i obejrzec, teraz zreszta porod wydaje mi sie mniej straszny"? Jakos czuje sie lepiej na to przygotowana... :) szkoda ze nie mozemy sie zebrac do kupy ... Mi osobiscie to spotkanie dzisiejsze z dziewczynami w jakis sposob pomoglo hmmm jak to ujac-uwierzyc ze jestem w tej ciazy, Dagmara tak naprawde ja nie zwrocilam uwagi czy bylysmy sensacją" ale na poczatku z dwoma brzuszkami obok czulam sie ... Uroczo :P Iva jestem za spotkanie miedzymiastowo-wsiowym :) (ja oryginalnie tez wiesniara) z dzieciaczkami jak troszke podrosna... To by bylo dopiero ;)

Nike super ze badanie wyszlo dobrze, meza juz masz przy sobie? :blink:

Papi biore z Ciebie przyklad i jutro jak moj P przyjedzie to tez zobaczy liste... Eh mam nadzieje ze jakos to przyjmie i w koncu tez pojezdzimy po sklepach z wozkami... Bo to narazie jest najwiekszym pro jak dla mnie...

A propo kilogramow ja tak jak Daga, zawsze problem z przytyciem, anemiczny organizm i dzis u poloznej z usmiechem przekroczylam 60 kg! :lol: +8kg dla Zosieńki :blush: pocieszajac siebie i innych licze jak Agamo ze urodze z 8 zostajac z 4+ kg

Zaraz wchodze na fb i zobacze filmy ...aha Agamo, Ty pisalas o tej nozce dzisiaj? Niesamowite, tez czekam na moment ala alien :side:

Jestem mamAsią

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #693830 przez kalina
mi tez to dzisiejsze spotkanko bardzo sie podobalo. sloneczko i nubi super dziewczyny:-) i fajnie tak sobie pogadac i sie pokazac z innymi ciezaroweczkami.. i to jeszcze na takim samym poziomie wtajemniczenia:-D
jestem ZA zeby nastepnym razem sie spotkac i to w wiekszym gronie:-)
tez sie dzis utwierdzilam w przekonaniu ze zeromski to bedzie dobry wybor. sala pewnie bedzie mi sie snila i jednak wole o tym nie myslec ale babka super tlumaczyla i taka cierpliwa ze uwierzylam ze bedzie dobrze i bede pod dobra opieka przy porodzie:-)

jeszcze dzis jadac na spotkanie pierwszy raz mi w autobusie miejsce zrobili. ale sie fajnie poczulam. choc w pierwszym momencie sie rozgladam o kogo chodzi:-)

nefeli jestem aska. te dzinsy sa fajne bo straszliwie rozciagliwe. i to jedyne dzinsy w ktore sie mieszcze z przed ciazy:-)
jutro mam nadzieje ze juz nic nie przeszkodzi ci w wizycie i dawaj od razu znac co i jak.

nike fajnie ze wszystko w porzadku. przyjemnego weekendu:-)

natalia udanej zabawy

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 10 miesiąc temu #693831 przez akina_zet
Dziewczyny paskudnie się czuje,słabo mi i wymiotować mi się chce :( Idę pod prysznic i spać.

Dobranoc.

Monika Z.

11 lata 10 miesiąc temu #693832 przez nike84
nubi tak mąż już przyjechał. był ze mną na usg i oglądał synka :) teraz siedzimy i dalej wybieramy wózki. Następnym razem spotkanie proszę w tygodniu żebym też mogła się wami zobaczyć :)

11 lata 10 miesiąc temu #693852 przez pyzaura
Hej laseczki

A ja spac nie moge taka glodna bylam ze musialam wstać cos przegrysc. :laugh:
Akina jak bedziesz dawaj znac jak sie czujesz zmartwilas mnie :( oby lepiej dzis :kiss:
Fajnie laski ze sie spotkalyscie szkoda ze nie mozemy wszystkie :laugh: :laugh: to by bylo cos.
Natka udanego weselicha :woohoo:
Co do piwka tez sie powstrzymuje chodz juz z dwa razy pol szklani karmi wypilam. Niestety musimy wytrzymac :laugh:

Ania

11 lata 10 miesiąc temu #693879 przez Monika23083
Dzień dobry!!

Zapowiada się piękny, słoneczny dzień:) A ja obudziłam się z mega ochotą na parówki i jajecznicę :laugh:

nike wizyta udana, dzieciątko rośnie, super!! :)

Iwonka piękne te ciuszki dostałaś :)

Monia jak się dzisiaj czujesz? mam nadzieję, że przeszło przez noc.

Natalia udanej zabawy! jak sobie pomyślę o tych zastawianych stołach....mniam

czekałam wczoraj na tą emisję programu z naszą szkołą rodzenia i nic:) chyba się Pani dziennikarka nie wyrobiła, więc będzie w niedzielę :)

uwielbiam te niepasteryzowane piwka z małych browarów...no i na guinessa mam ochotę no ale wiadomo. Piotr mi mówił, że w Irlandii ( gdzie mieszkał 7 lat) kobiety w ciąży troszkę tego guinessa piją bo ma bardzo dużo żelaza. No i rzeczywiście takie info wyszukałam w necie. No ale ja jednak żelaza poszukam gdzie indziej... :laugh: jakoś źle bym się czuła sącząc tak mocne piwo w ciąży...

za to większą ochotę mam na drinka z dużą ilością wódki, za która normalnie nie przepadam i pijam tylko na weselach...a od jakiegoś 4 miesiąca marzy mi się extra mocny drin z miętą!! :laugh:

nic...pozostaje tylko czekać i na Jasia i na drinka później :laugh:

Miłego dnia!!!!

11 lata 10 miesiąc temu #693881 przez Monika23083
W strefie okazji na allegro znalazłam za 9 zł naklejki kubusiowe na ścianę:) Od razu mi się przypomniały kubusiowe ciuszki Iwonki:)

Szkoda, że dla Jasia nie mamy pokoiku..

allegro.pl/show_item.php?item=3340072165...4&utm_offer_id=79271

11 lata 10 miesiąc temu #693884 przez niagara
Dzień dobry :)
U mnie też słoneczny dzień :)
Wpadłam tylko się przywitać i uciekam, bo trzeba się trochę ogarnąć, żeby jakoś wyglądać :blink:

11 lata 10 miesiąc temu #693904 przez Nubi
Mi sie nie chce rolet odsuwac... Slonca nie ma dzis w Krakowie...
Parowki i jajo... Zjadlabym ale parowek nie mam wiec zrobie omleta ze szpinakiem :blink:
Akina pisz jak sie czujesz :kiss:
Monika jak bedzie ta emisja to daj znac moZe w sieci gdzies sie zlapie ;) np. Na stronie Twojej szkoły rodzenia :)

Dzien dobry :laugh:

Jestem mamAsią

11 lata 10 miesiąc temu #693911 przez Villemo
Dzień dobry,

Nefeli dziękuję. W moczu wyszły mi nieliczne bakterie no ale analizę miałam robioną w czwartek. Na szczęście się już uporałam z problemem. Wczoraj wypiłam z półtora litra wody mineralnej mocno zakwaszonej cytryną i dziś już nie czuję, żadnego dyskomfortu.

Niagara miłej zabawy :D Czekam na fotę!

11 lata 10 miesiąc temu #693913 przez akina_zet
Cześć Kochane.

Mdłości wstały razem ze mną i to odbijanie od żołądka :( Boję się,że wróci męczarnia z I trymestru,wymiotowałam bite 3 miesiące :(
Czy mdłości mogą od tak sobie wrócić?

Monika Z.

11 lata 10 miesiąc temu #693916 przez Villemo
akina_zet napisał:

Cześć Kochane.

Mdłości wstały razem ze mną i to odbijanie od żołądka :( Boję się,że wróci męczarnia z I trymestru,wymiotowałam bite 3 miesiące :(
Czy mdłości mogą od tak sobie wrócić?

Obawiam się, że mogą w końcu wszystko jest ściśnięte z żołądkiem na czele :(

11 lata 10 miesiąc temu #693918 przez karolcia1919
witam;)
akina_zet- ja wymiotowalam codziennie od 7tyg do 16...i od trzech dni znow sie mecze.w naszym stanie to mozliwe...choc ja schudlam 8kg...a narazie przybralam 3kg a 5 mi ubylo..wiec na plusie wg nie jestem.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #693922 przez Nubi
O kurcze, dziewczyny wspolczuje, kibicuje zeby to byla tylko kilkudniowa przypadlosc :huh:

Jestem mamAsią

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka