BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 10 miesiąc temu #696203 przez Nubi
papi88 napisał:

nubi no wlasnie przeczytałam ze mozna odstapic od umowy tylko nie wiem na jakiej zasadzie jak towar nie przyjechal jeszcze do mnie i czy nie kaza mi zaplacic podwojnie za przesyłke tzn prawie 170 zl place za to ze za pobraniem i jak bym miala znow 170 zl zaplacic ze to zabiora to spowrotem to sie nie oplaca

iwonka podoba mi sie najbardziej ten z samochodzikiem ładny jest ten roznokolorowy i ten w serduszku tylko mam prosbe jakbys teraz podala mi link do tego z samochodem a w wolnej chwili przerobila to z serduszkiem aby nie było rozowe tylko jakis chlopiecy kolor :)

Sprawdz jaki okres maja na dostarczenie, jak za dlugo im to zeszlo to nie przyjmuj i napisz ze czas realizacji za dlugi i to powod od odstapienia od umowy zakupu, a skoro za pobraniem to mozesz wcale nie odbierac tylko to troche nie wporzadku. :dry:

Jestem mamAsią

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #696209 przez Alivva
hej :)

Byłam dziś na tej mojej kontrolnej wizycie. Mała fikała,serduszka słuchaliśmy i wszysko ok.
Mam zapelenie pochwy :ohmy: i zapisał mi jakies globulki....skromne 50zł :angry:
Moja waga...nadal uparcie stoi w miejscu,ani grama więcej od 7 tygodni :lol:

Kolejna wizyte mam 23.07 bo poza tym zapaleniem wszystko jest ok. O ktg nic nie mówił dzis ale juz na ostatniej wizycie wspomniał,że jakbym miała jakieś watpliwości to mam sobie podejść czy podjechac do szpitala na oddział to w kazdej chwili mi ktg zrobia ;)

Dziś w naszej malej poczekalni pod gabinetem na 10 kobietek było az 7 ciężarówek :) W takich już widocznych ciążach :D

Aga...no witaj w naszym wirtualnym gronie ;) Nareszcie ;) ;) ;)

11 lata 10 miesiąc temu #696212 przez pyzaura
Iva bardzo dobre wiadomosci na ten pochmurny dzien u mnie :D super ze z Alicja wszystko ok :)
co do tej poczekalni moj mowi ze to chyba rok ciaz bo tez co chwile mijamy jakies ciezarowki :D wysyp malych dzieciaczkow w tym roku :D

Ania

11 lata 10 miesiąc temu #696248 przez Alivva
U lipcówek już 13 dzieciaków :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
8 dzieci z czerwca,4 majowe i jedno z dzisiaj :D

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #696267 przez Villemo
Alivva napisał:

U lipcówek już 13 dzieciaków :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
8 dzieci z czerwca,4 majowe i jedno z dzisiaj :D

hhihii no to szybko się odrabiają lipcówki 2011 rozpakowywały się prawie wszystkie po terminie ;Dm Pomyśleć, że jakby mi się udało tak jak z Klaudiuszkiem za pierwszym podejściem to już bym się szykowała na porodówkę :dry:

11 lata 10 miesiąc temu #696268 przez papi88
nubi no wlasnie nie moglam sie dodzwonic do tej firmy wiec telefonicznie odwolalam kuriera (z lekka sie wkur..) a im napisalam emaila i oddzwonili nie dawno i teraz mam czekac na emaila co postanowili w zwiazku z moja sprawa.wiem ze to troche nie bardzo z mojej strony pierwszy raz mi sie zdarza kogos tak wystawic ale jak mam wydac teraz ponad 1000 zl na lozko ktore nie jest na chwile obecna mi potrzebne to bez sensu a na dodatek musialabym jeszcze kupic do niego materac a to kolejny minimum tysiak,szkoda tylko ze wczesniej sie nie obudzilam za nim wyslali juz kuriera ale zwalilam na ciaze :)bede zalowac tylko bo jakbym chciala znow u nich cos zamowic to tym razem oni moga mnie tak potraktowac.ciekawe jak mnie teraz potraktuja bo w sumie co mi moga zrobic dac mega negatyw na allegro tylko w razie co bo do sadu mnie nie podadza przeciez.

dziewczyny nie martwcie sie moj synek tez mało ruchliwy moze ze jednak sie troche co rusz czyms stresuje albo czuje ze ida upały albo poprostu juz jest kawał chłopa i nie ma miejsca na takie wygibasy bo kopniaków to szczerze mało czuje tylko brzuch przybiera mi rozne kształty wiec mały zmienia pozycje.choc w tamtym tyg jeszcze czułam kopniaczki np koło pępka tak jakby wypychał piętke mogłam to chwycic ręka ale zaraz sie chowało super to wygląda

do tej pory myślałam ze ja mam nie za duzy brzuchol ale jak patrze na zdjecia niektorych z was to jestem przy was gruba.

musze wziasc sie za aktualizacje nawigacji a za chiny nie wiem jak to sie robi juz kiedys probowalam i sie poddalam ale musze to jakos ogarnac aby mojego w pole nie wyprowadzila bo jak jechalismy w tamtym roku do władka to nawigacja pokazywała ze jedziemy polem bo drogi nie było

jak patrze na lozeczko ktore juz stoi w naszej sypialni to nie moge uwierzyc ze w przyszłym miesiacu bedzie juz w nim lezalo nasze maleństwo :woohoo:

PAULINA

11 lata 10 miesiąc temu #696279 przez zuzuzanta
pyzaura - babyactiv jak dla mnie prowadzi się bardzo ok. Z tym, że jeździłam nim tylko po sklepie i po domu. Nie mam pojęcia jak zachowa się na chodniku.

Co do lipcówek, to uwielbiam je podczytywać i zaraz sobie wyobrażam, jak to my będziemy pisały o tym, że właśnie zaczynamy rodzić.

Kasia

11 lata 10 miesiąc temu #696280 przez zuzuzanta
Aliwa, świetnie, że świetnie na wizycie:)

Kasia

11 lata 10 miesiąc temu #696296 przez karolcia1919
ale u mnie burza i leje :( a ja do 16 w pracy a potem nie wiem jak dojde na autobus :(

11 lata 10 miesiąc temu #696299 przez pyzaura
karolcia ile Ci laska zostaje jeszcze tej pracy?? Zamiast odpoczywac Ty biedulko musisz pracowac :)

Ania

11 lata 10 miesiąc temu #696304 przez karolcia1919
pyzaura napisał:

karolcia ile Ci laska zostaje jeszcze tej pracy?? Zamiast odpoczywac Ty biedulko musisz pracowac :)

wiec tak do końca lipca ..ale w tym urlop jeszcze 7 dni :)

11 lata 10 miesiąc temu #696312 przez papi88
iwa to sie zestresowałam tymi lipcowkami skoro nie ktore rodziły juz w maju a duza ilosc w czerwcu kurcze to ja moge zostac mama nawet w tym miesiacu :whistle: :pinch: a z drugiej strony małemu moze sie nie spieszyc i we wrzesniu sie wykluje dopiero szczerze to szkoda ze nie mozna sobie zaplanowac porodu to wtedy bym poprosiła tak na połowe sierpnia :)

czy ktoras z was wyjezdzała gdzies z biura almatur?bo moja siostra wyjezdza i kurcze troche sie martwie tutaj wszystko załatwia sie internetowo a tyle sie słyszy o tych oszustwach i upadłosciach dodam ze ja nie wyjezdzalam zbytnio nigdzie za granice (tyle co do niemiec lub na slowacje samochodem) a jej to tez pierwszy taki daleki wyjazd (ma ona 16 lat) i sie troche martwie

PAULINA

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #696313 przez SerekWaniliowy
Paulinka jaka ładna z Ciebie mamusia i jaka uśmiechnięta, że nie pomyślałabym nigdy, że wciąż leżysz ;)

Dzięki Kalinka, ja wiem, że upierdliwa jestem, wiem :silly:

Iva a jak Ty nie przybierasz a Lusia rośnie to znaczy że ogólnie chudniesz ;P

Monika
ja dziś byłam na pierwszej lekcji :lol: i mówiła położna właśnie jak rozróżnić skurcze treningowe a jak te niebezpieczne, te co bolą na dole jak na okres to mówiła że natychmiast do lekarza dzwonić lub jechać a jak takie że brzuszek twardnieje i nie są związane z bólem to raczej są niegroźne treningowe lub z przemęczenia..

Ogólnie rzecz biorąc ta położna bardzo sympatyczna i wydaje się rzeczowa kobieta, tylko modlić się by była przy rozwiązaniu, dziewczyny zresztą też miłe i takie normalne, bo ich to się bałam najbardziej ;P a było nas tylko 7 :)

A od pół godziny nie mogę dodzwonić się do położnej by na poniedziałek na wizytę się zapisać :/

Dziewczyny mam sporo naczynek popękanych na brzuchu i okolicach, chyba za szybko rośniemy i zapowiadają się rychłe rozstępy co?

Tak czytam, że tydzień temu dyskutowałyście na temat imienia Brajan - też mnie trzęsło jak usłyszałam, że koleżanka tak dała synkowi, ale wyjaśniła, że jak poznała swojego męża to On od razu powiedział, że Jego syn tak będzie miał na imię a to za sprawa chłopca który ileś lat temu uratował rodzinę z pożaru a sam w nim zginął no i jakoś wstręt mi przeszedł, czasami nie wiemy skąd biorą się pomysły ludzi.

Aga

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #696326 przez kalina
serku popekane naczynka to ja mam na nogach i pod cycami a ani tu ani tu nie rosne:-(

iva fajnie ze z mala ok. oby tobie szybciutko przeszlo.

zuzuzanta a stelaz w wozku wyglada solidnie? bo kurcze fajny lekki ale sie boje ze moze sie rozleciec bo malo wazy. a ten drugi co patrzylam tez aluminium ale juz duzo ciezszy. dlatego mam myslenice czy ten nie ma za cienkich rurek. a nie mam gdzie tego wozeczka obejrzec :-\

papi niestety nigdy z biura nie wyjezdzalam wiec nie wiem

a dziewczyny co juz pierzecie. wybralyscie proszek czy plyn do prania? i czy plyn do plukania tez uzywacie czy tylko woda pluka? bo chcialam dzis kupic lovele ale zglupialam co lepsze:-)

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #696328 przez iwonta_kg
Paulinka śliczny brzuszek!

Papi ok coś się postaram wymyślić tylko musze miec kompa :)

Karolcia jak dorwę Lapka to cos stworze :) dziś popołudniu napewno :)

Ja wiem że pewnie nudna już jestem i męcze was już tym wszystkim ale muszę, normalnie muszę się pochwalić nową zdobyczą dla Kacperka :lol: tym bardziej cieszy mnie fakt że te rzeczy są bardzo dobrej firmy i w świetnym stanie a kosztowały mnie jedynie 6 zł :lol:

I mój brzusio z dzisiaj:)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
Załączniki:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka