- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
nubi no wlasnie przeczytałam ze mozna odstapic od umowy tylko nie wiem na jakiej zasadzie jak towar nie przyjechal jeszcze do mnie i czy nie kaza mi zaplacic podwojnie za przesyłke tzn prawie 170 zl place za to ze za pobraniem i jak bym miala znow 170 zl zaplacic ze to zabiora to spowrotem to sie nie oplaca
iwonka podoba mi sie najbardziej ten z samochodzikiem ładny jest ten roznokolorowy i ten w serduszku tylko mam prosbe jakbys teraz podala mi link do tego z samochodem a w wolnej chwili przerobila to z serduszkiem aby nie było rozowe tylko jakis chlopiecy kolor
Sprawdz jaki okres maja na dostarczenie, jak za dlugo im to zeszlo to nie przyjmuj i napisz ze czas realizacji za dlugi i to powod od odstapienia od umowy zakupu, a skoro za pobraniem to mozesz wcale nie odbierac tylko to troche nie wporzadku.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013

Byłam dziś na tej mojej kontrolnej wizycie. Mała fikała,serduszka słuchaliśmy i wszysko ok.
Mam zapelenie pochwy

Moja waga...nadal uparcie stoi w miejscu,ani grama więcej od 7 tygodni

Kolejna wizyte mam 23.07 bo poza tym zapaleniem wszystko jest ok. O ktg nic nie mówił dzis ale juz na ostatniej wizycie wspomniał,że jakbym miała jakieś watpliwości to mam sobie podejść czy podjechac do szpitala na oddział to w kazdej chwili mi ktg zrobia

Dziś w naszej malej poczekalni pod gabinetem na 10 kobietek było az 7 ciężarówek

Aga...no witaj w naszym wirtualnym gronie

- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)

co do tej poczekalni moj mowi ze to chyba rok ciaz bo tez co chwile mijamy jakies ciezarowki

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
- Villemo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
U lipcówek już 13 dzieciaków
![]()
![]()
![]()
8 dzieci z czerwca,4 majowe i jedno z dzisiaj
hhihii no to szybko się odrabiają lipcówki 2011 rozpakowywały się prawie wszystkie po terminie ;Dm Pomyśleć, że jakby mi się udało tak jak z Klaudiuszkiem za pierwszym podejściem to już bym się szykowała na porodówkę

- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
dziewczyny nie martwcie sie moj synek tez mało ruchliwy moze ze jednak sie troche co rusz czyms stresuje albo czuje ze ida upały albo poprostu juz jest kawał chłopa i nie ma miejsca na takie wygibasy bo kopniaków to szczerze mało czuje tylko brzuch przybiera mi rozne kształty wiec mały zmienia pozycje.choc w tamtym tyg jeszcze czułam kopniaczki np koło pępka tak jakby wypychał piętke mogłam to chwycic ręka ale zaraz sie chowało super to wygląda
do tej pory myślałam ze ja mam nie za duzy brzuchol ale jak patrze na zdjecia niektorych z was to jestem przy was gruba.
musze wziasc sie za aktualizacje nawigacji a za chiny nie wiem jak to sie robi juz kiedys probowalam i sie poddalam ale musze to jakos ogarnac aby mojego w pole nie wyprowadzila bo jak jechalismy w tamtym roku do władka to nawigacja pokazywała ze jedziemy polem bo drogi nie było
jak patrze na lozeczko ktore juz stoi w naszej sypialni to nie moge uwierzyc ze w przyszłym miesiacu bedzie juz w nim lezalo nasze maleństwo

- zuzuzanta
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Co do lipcówek, to uwielbiam je podczytywać i zaraz sobie wyobrażam, jak to my będziemy pisały o tym, że właśnie zaczynamy rodzić.
- zuzuzanta
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę

- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)

- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę
karolcia ile Ci laska zostaje jeszcze tej pracy?? Zamiast odpoczywac Ty biedulko musisz pracowac
wiec tak do końca lipca ..ale w tym urlop jeszcze 7 dni

- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

czy ktoras z was wyjezdzała gdzies z biura almatur?bo moja siostra wyjezdza i kurcze troche sie martwie tutaj wszystko załatwia sie internetowo a tyle sie słyszy o tych oszustwach i upadłosciach dodam ze ja nie wyjezdzalam zbytnio nigdzie za granice (tyle co do niemiec lub na slowacje samochodem) a jej to tez pierwszy taki daleki wyjazd (ma ona 16 lat) i sie troche martwie
- SerekWaniliowy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Dzięki Kalinka, ja wiem, że upierdliwa jestem, wiem

Iva a jak Ty nie przybierasz a Lusia rośnie to znaczy że ogólnie chudniesz ;P
Monika ja dziś byłam na pierwszej lekcji

Ogólnie rzecz biorąc ta położna bardzo sympatyczna i wydaje się rzeczowa kobieta, tylko modlić się by była przy rozwiązaniu, dziewczyny zresztą też miłe i takie normalne, bo ich to się bałam najbardziej ;P a było nas tylko 7

A od pół godziny nie mogę dodzwonić się do położnej by na poniedziałek na wizytę się zapisać :/
Dziewczyny mam sporo naczynek popękanych na brzuchu i okolicach, chyba za szybko rośniemy i zapowiadają się rychłe rozstępy co?
Tak czytam, że tydzień temu dyskutowałyście na temat imienia Brajan - też mnie trzęsło jak usłyszałam, że koleżanka tak dała synkowi, ale wyjaśniła, że jak poznała swojego męża to On od razu powiedział, że Jego syn tak będzie miał na imię a to za sprawa chłopca który ileś lat temu uratował rodzinę z pożaru a sam w nim zginął no i jakoś wstręt mi przeszedł, czasami nie wiemy skąd biorą się pomysły ludzi.
- kalina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
iva fajnie ze z mala ok. oby tobie szybciutko przeszlo.
zuzuzanta a stelaz w wozku wyglada solidnie? bo kurcze fajny lekki ale sie boje ze moze sie rozleciec bo malo wazy. a ten drugi co patrzylam tez aluminium ale juz duzo ciezszy. dlatego mam myslenice czy ten nie ma za cienkich rurek. a nie mam gdzie tego wozeczka obejrzec :-\
papi niestety nigdy z biura nie wyjezdzalam wiec nie wiem
a dziewczyny co juz pierzecie. wybralyscie proszek czy plyn do prania? i czy plyn do plukania tez uzywacie czy tylko woda pluka? bo chcialam dzis kupic lovele ale zglupialam co lepsze:-)
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Papi ok coś się postaram wymyślić tylko musze miec kompa

Karolcia jak dorwę Lapka to cos stworze

Ja wiem że pewnie nudna już jestem i męcze was już tym wszystkim ale muszę, normalnie muszę się pochwalić nową zdobyczą dla Kacperka

I mój brzusio z dzisiaj:)