BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu #704230 przez iwonta_kg
kalina napisał:

a to juz kilka prezencikow:)

Słodziutkie te buciki!!!!!!!! uwielbiam takie maleńskie obuwie :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

o jaaaa zjadłam chyba z kilogram tych frytków :laugh: :laugh: :laugh:

ale zła jestem :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: nie udało mi się nic wygrać w konkursie na brzuszek :( :( :( :( :( :( :( dziękuje za wasze głosy ale niestety nie wybrali mojego :( :( :( :(

a łososia wogóle jadłam pierwszy raz w życiu :blush: ale pyyyyychotka :lol:

jeśli chodzi o rodzinne porody u mnie w mieście to... lepiej nie komentować ale darmowe nie są napewno :dry: :dry: :dry:

o słonko to by pewnie wygrała coś w konkursie na brzuszek!! śliczna piłeczka :laugh:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #704246 przez zuzuzanta
Nie przejmuj się Iwonka. Nie ten konkurs, to inny.

Kasia

11 lata 9 miesiąc temu #704248 przez donata
Ania31 napisał:

ja dziewczyny byłam u rodziców i niedawno wróciłamale a wy sie rozgadalyscie, zaraz bede czytac.

Słonko śliczna,zgrabna mamusia z Ciebie i jaki fajny piesek :)

Dzisiaj zaczepiła mnie taka inna sasiadka i pyta ile mi jeszcze zostało a ja mowie ze do wrzesnia a kazdy mysli ze juz niedługo powinnam rodzic bo mam wielki brzuch a ona na to ze jaki wielki brzuch ze wcale nie :) I pyta sie co bedzie a ja ze dziewczynka a ona ze dziwne to ja pytam dlaczego? a ona odpowiada bo dziewczynki zabieraja urode a ze ja tak bardzo ładnie wygladam i odrazu zrobiło mi sie milo. Az sie troche podbudowałam pare milych słow a jak ciesza :)

Jak mnie denerwują te teksty, że jak dziewczynka to zabiera urodę, a jak chłopak to nie. Ludzie wierzą w takie zabobony, że szok. To się w ogóle nie sprawdza. Pamiętam jak moja koleżanka zamieściła zdjęcie na fb i spodziewała się chłopaka. I taka dziewczyna dała jej komentarz: O, chyba będzie córeczka, bo zabrała Ci urodę! No, masakra jakaś. Ludzie tępi, że szok.

Słonko, Akina pięknie wyglądacie :) Akina, też nie wierzę w to lusterko pomniejszające :P hehe Po prostu nam się chyba wydaje, że jesteśmy grubsze. Ciężko się przyzwyczaić do tych dodatkowych kilogramów :)

11 lata 9 miesiąc temu #704255 przez Alivva
donata napisał:

Ania31 napisał:

ja dziewczyny byłam u rodziców i niedawno wróciłamale a wy sie rozgadalyscie, zaraz bede czytac.

Dzisiaj zaczepiła mnie taka inna sasiadka i pyta ile mi jeszcze zostało a ja mowie ze do wrzesnia a kazdy mysli ze juz niedługo powinnam rodzic bo mam wielki brzuch a ona na to ze jaki wielki brzuch ze wcale nie :) I pyta sie co bedzie a ja ze dziewczynka a ona ze dziwne to ja pytam dlaczego? a ona odpowiada bo dziewczynki zabieraja urode a ze ja tak bardzo ładnie wygladam i odrazu zrobiło mi sie milo. Az sie troche podbudowałam pare milych słow a jak ciesza :)

Jak mnie denerwują te teksty, że jak dziewczynka to zabiera urodę, a jak chłopak to nie. Ludzie wierzą w takie zabobony, że szok. To się w ogóle nie sprawdza. Pamiętam jak moja koleżanka zamieściła zdjęcie na fb i spodziewała się chłopaka. I taka dziewczyna dała jej komentarz: O, chyba będzie córeczka, bo zabrała Ci urodę! No, masakra jakaś. Ludzie tępi, że szok.

Tak jak mi teraz na fb kuzynka napisała,że brzuszek wygląda na "chłopca" :P

11 lata 9 miesiąc temu #704268 przez zuzuzanta
nefeli jak po wizycie?

Kasia

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #704270 przez Alivva
Mój dzisiejszy "chłopięcy" :P brzusio w moim magicznym lustrze :lol:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #704272 przez zuzuzanta
Iva super figura

Kasia

11 lata 9 miesiąc temu #704276 przez Alivva
fotoshop hahaha albo tez mam wyszczuplające lustro :)

11 lata 9 miesiąc temu #704281 przez Ania31
donata napisał:

Ania31 napisał:

Słonko, Akina pięknie wyglądacie :) Akina, też nie wierzę w to lusterko pomniejszające :P hehe Po prostu nam się chyba wydaje, że jesteśmy grubsze. Ciężko się przyzwyczaić do tych dodatkowych kilogramów :)

Ja tez nie wierze w takie cos ze jak dziewczynka to urode zabiera a jak chłopak to nie, przecież to bzdura tylko ze sie milo mi zrobilo ze wogole ktos powiedział ze ładnie wygladam ale przeciez to niezalezy od tego czy spodziewamy sie synusia czy córci

Iwona szkoda ze sie nie udałoa ale brzusio i tak masz ładny
a łososia to ja uwielbiam pod kazda postacia przepyszny jset, a tak wogole to ty mozesz jesc bo szczuplutka jestes i te kilo frytek napewno Ci nie zaszkodzi

11 lata 9 miesiąc temu #704284 przez Ania31
iva super figura, normalnie Ci zazdroszcze :P

11 lata 9 miesiąc temu #704299 przez iwonta_kg
super figura! gdzie ta ciąża IVA?????

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 9 miesiąc temu #704305 przez nike84
akina słonko jakie piękne mamusie. Akina nie ściemniaj z tym lustrem wyszczuplającym, bo jesteś kolejna laska na tym forum ;) słonko jaki piękny brzuszek :cheer:
Ja ostatnio się tak opychałam czereśniami i dopiero na sam końec zauważyłam, że miały robaki :X no i narazie sie przerzuciłam na malinki :S
A wy widzę nadal szalejecie z zakupami :) ja narazie muszę przystopować z zakupami przez ten remont. A jeszcze mój mąż oczywiście z niczym się nie śpieszy. Totalny luz, bo przecież "mamy czas" i gdzie mi się śpieszy. A ja ani prania nie mogę zrobić, ani łóżeczka zamówić. Dziś mu powiedziałam, że jak się nie pośpieszy i mały się wcześniej urodzi, to ja z synkiem będziemy spać w sypialni a on w tym obdrapanym pokoju na podłodze :angry:
iva pozazdrościć takiej figury i to w drugiej ciąży :ohmy:

11 lata 9 miesiąc temu #704314 przez słonko
Dziękuję dziewczynki za komplementy :)

Kocham_cie
sama się zastanawiam, jak ja tak naprawdę wyglądam, bo wystarczy uczesanie inne czy makijaż (a nawet samopoczucie!), a już dla samej siebie bardzo się zmieniam :lol: Pod tym względem nadawałabym się na aktorkę ;)

Iwonta, a ja bym obstawiała, że Twój brzuszek "najidealniejszy" - jako że najbardziej przypomina półkulę! Mój tak ładnie wyszedł na zdjęciu, bo go dobrze uchwyciłam! Tak naprawdę jest spłaszczony od góry po bokach - tak, że przy żebrach robią się już dołki. Z kolei na wysokości pępka przechodzi w oponę po bokach - oto dlaczego nie fotografuję go z przodu :P

Alivva, a Twoja Alicja to chyba sobie leży rozciągnięta w pionie :) Brzuszek mało wystający, za to taki wysoki na całą długość od biustu po biodra :) Prześliczny :)

Łososia ostatnio wcinam prawie codziennie (pisałam już to chyba parę dni temu). Mam na niego ogromną ochotę! Zawsze uwielbiałam tłuste ryby (karpika Ivy też bym zjadła, mniam :silly:), ale teraz tylko one dla mnie istnieją. Chude - nie, dziękuję :lol: Na szczęście rybi tłuszcz jest b. zdrowy :lol:

Paulina i Piotruś

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #704318 przez kalina
monika no ja tez kazdy wozek jaki mi w oko wpadnie to musze na dziesiata strone przekopac informacje i na kazdy cos znajde. wiec dzis maz sie wkurzyl i jak znalezlismy i chcialam posprawdzac opinie to mowi ze nie bo ja szukam dziury w calym i albo kupujemy albo on juz ze mna nigdzie nie idzie i niczego nie szuka. wiec skonczylo sie na tym ze wzielismy. a moja gondolka ma 79cm ale musialam miec wozek na 90cm dlugosc zeby wszedl do windy to i tak wzystkie mniejsze wozki maja mniejsze gondolki wiec nie mialam wyjscia. wiec dzis spacer z metrem krawieckim i dokladne wymierzanie czy rozmiar jak trzeba:) a i tak dzis cwicze jego cierpliwosc bo przy zamowieniu trzeba polowe kwoty wplacic a ja sie zorientowalam ze nie mam karty przy sobie.. a zawsze nosze w torebce i zapomnialam ze wczoraj przekladalam. a ze do sklepu zrobilismy sobie spacerek i to niecale pol godz drogi w jedna strone to trzeba bylo zasuwac do domku:)

iza mi sie wydaje ze jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego. ciut malo kosztuje jak na tyle funkcji i nie wydaje mi sie zeby byl wiarygodny ten termometr. ale moge sie mylic bo jak ktos ma szczescie to z najwiekszego dziadostwa mu sie trafi sztuka ktora bedzie super dzialac. a drugi wyda duzo i ma pecha sie zepsuje. jakbys to kupila to od razu posprawdzaj ze zwyklym sprawdzonym termometrem. zebys miala porownanie

sloneczko no super wygladasz. a piesio przekochany. i to jedno inne ucho super wyglada:)

iva no no jaka zgrabniutka:) oj wychodzi komu sie cwiczyc chcialo.. a kocyk z prosiaczkiem przeslodki:)

iwonka bo buciki i skarpeteczki sa zawsze takie slodziutkie bo sa male i najbardziej nam uzmyslawiaja ze bedziemy miec do czynienia z mala kruszynka:)
szkoda ze sie nie udalo w konkursie. za malo nas bylo:(

czeresni to sobie kupuje po pol kilo bo tak to by od razu zniknely:) ale nie zagladam do srodka czy maja robaki. o zebach mi sie nic nie placze to licze ze nie :P

a nam samym brzuszki wydaja sie wieksze bo pewnie od gory maja najmniej korzystny wyglad?

nike masz racje- trzeba jakos motywowac:) moj tez zawsze ma czas ale juz zdazyl sobie uswiadomic ze nieduzo czasu zostalo. a ma kolege ktorego zona urodzila w 7 miesiacu i tez bylo zaskoczenie niezle:) wiec teraz dzialamy szukamy i to ostro. ale teraz problem ma ja bo nawet na najdrobniejsze pierdoly musze duzo czasu poswiecic bo sie nie moge zdecydowac :side:

a dziewczyny tez dzis sie potknelam na chodniku i tak brzuchem szarpnelo bardzo. cos sie robimy coraz mniej zgrabne a tu jeszcze prawie 2 mies. zebysmy sie nie pozabijaly do tego czasu :ohmy:

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 9 miesiąc temu #704320 przez pyzaura
Slonko :D boskooooo :D rewelacja
Iva z idealna figurka :) kurde az ci zazdroszcze :D

Ania

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka