- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
a to juz kilka prezencikow:)
Słodziutkie te buciki!!!!!!!! uwielbiam takie maleńskie obuwie

o jaaaa zjadłam chyba z kilogram tych frytków

ale zła jestem

a łososia wogóle jadłam pierwszy raz w życiu

jeśli chodzi o rodzinne porody u mnie w mieście to... lepiej nie komentować ale darmowe nie są napewno

o słonko to by pewnie wygrała coś w konkursie na brzuszek!! śliczna piłeczka

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- zuzuzanta
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- donata
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
ja dziewczyny byłam u rodziców i niedawno wróciłamale a wy sie rozgadalyscie, zaraz bede czytac.
Słonko śliczna,zgrabna mamusia z Ciebie i jaki fajny piesek
Dzisiaj zaczepiła mnie taka inna sasiadka i pyta ile mi jeszcze zostało a ja mowie ze do wrzesnia a kazdy mysli ze juz niedługo powinnam rodzic bo mam wielki brzuch a ona na to ze jaki wielki brzuch ze wcale nieI pyta sie co bedzie a ja ze dziewczynka a ona ze dziwne to ja pytam dlaczego? a ona odpowiada bo dziewczynki zabieraja urode a ze ja tak bardzo ładnie wygladam i odrazu zrobiło mi sie milo. Az sie troche podbudowałam pare milych słow a jak ciesza
Jak mnie denerwują te teksty, że jak dziewczynka to zabiera urodę, a jak chłopak to nie. Ludzie wierzą w takie zabobony, że szok. To się w ogóle nie sprawdza. Pamiętam jak moja koleżanka zamieściła zdjęcie na fb i spodziewała się chłopaka. I taka dziewczyna dała jej komentarz: O, chyba będzie córeczka, bo zabrała Ci urodę! No, masakra jakaś. Ludzie tępi, że szok.
Słonko, Akina pięknie wyglądacie

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Ania31 napisał:
ja dziewczyny byłam u rodziców i niedawno wróciłamale a wy sie rozgadalyscie, zaraz bede czytac.
Dzisiaj zaczepiła mnie taka inna sasiadka i pyta ile mi jeszcze zostało a ja mowie ze do wrzesnia a kazdy mysli ze juz niedługo powinnam rodzic bo mam wielki brzuch a ona na to ze jaki wielki brzuch ze wcale nieI pyta sie co bedzie a ja ze dziewczynka a ona ze dziwne to ja pytam dlaczego? a ona odpowiada bo dziewczynki zabieraja urode a ze ja tak bardzo ładnie wygladam i odrazu zrobiło mi sie milo. Az sie troche podbudowałam pare milych słow a jak ciesza
Jak mnie denerwują te teksty, że jak dziewczynka to zabiera urodę, a jak chłopak to nie. Ludzie wierzą w takie zabobony, że szok. To się w ogóle nie sprawdza. Pamiętam jak moja koleżanka zamieściła zdjęcie na fb i spodziewała się chłopaka. I taka dziewczyna dała jej komentarz: O, chyba będzie córeczka, bo zabrała Ci urodę! No, masakra jakaś. Ludzie tępi, że szok.
Tak jak mi teraz na fb kuzynka napisała,że brzuszek wygląda na "chłopca"

- zuzuzanta
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- zuzuzanta
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ania31
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ania31 napisał:
Słonko, Akina pięknie wyglądacieAkina, też nie wierzę w to lusterko pomniejszające
hehe Po prostu nam się chyba wydaje, że jesteśmy grubsze. Ciężko się przyzwyczaić do tych dodatkowych kilogramów
Ja tez nie wierze w takie cos ze jak dziewczynka to urode zabiera a jak chłopak to nie, przecież to bzdura tylko ze sie milo mi zrobilo ze wogole ktos powiedział ze ładnie wygladam ale przeciez to niezalezy od tego czy spodziewamy sie synusia czy córci
Iwona szkoda ze sie nie udałoa ale brzusio i tak masz ładny
a łososia to ja uwielbiam pod kazda postacia przepyszny jset, a tak wogole to ty mozesz jesc bo szczuplutka jestes i te kilo frytek napewno Ci nie zaszkodzi
- Ania31
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Ja ostatnio się tak opychałam czereśniami i dopiero na sam końec zauważyłam, że miały robaki

A wy widzę nadal szalejecie z zakupami

iva pozazdrościć takiej figury i to w drugiej ciąży

- słonko
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Kocham_cie sama się zastanawiam, jak ja tak naprawdę wyglądam, bo wystarczy uczesanie inne czy makijaż (a nawet samopoczucie!), a już dla samej siebie bardzo się zmieniam

Iwonta, a ja bym obstawiała, że Twój brzuszek "najidealniejszy" - jako że najbardziej przypomina półkulę! Mój tak ładnie wyszedł na zdjęciu, bo go dobrze uchwyciłam! Tak naprawdę jest spłaszczony od góry po bokach - tak, że przy żebrach robią się już dołki. Z kolei na wysokości pępka przechodzi w oponę po bokach - oto dlaczego nie fotografuję go z przodu

Alivva, a Twoja Alicja to chyba sobie leży rozciągnięta w pionie

Łososia ostatnio wcinam prawie codziennie (pisałam już to chyba parę dni temu). Mam na niego ogromną ochotę! Zawsze uwielbiałam tłuste ryby (karpika Ivy też bym zjadła, mniam

- kalina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
iza mi sie wydaje ze jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego. ciut malo kosztuje jak na tyle funkcji i nie wydaje mi sie zeby byl wiarygodny ten termometr. ale moge sie mylic bo jak ktos ma szczescie to z najwiekszego dziadostwa mu sie trafi sztuka ktora bedzie super dzialac. a drugi wyda duzo i ma pecha sie zepsuje. jakbys to kupila to od razu posprawdzaj ze zwyklym sprawdzonym termometrem. zebys miala porownanie
sloneczko no super wygladasz. a piesio przekochany. i to jedno inne ucho super wyglada:)
iva no no jaka zgrabniutka:) oj wychodzi komu sie cwiczyc chcialo.. a kocyk z prosiaczkiem przeslodki:)
iwonka bo buciki i skarpeteczki sa zawsze takie slodziutkie bo sa male i najbardziej nam uzmyslawiaja ze bedziemy miec do czynienia z mala kruszynka:)
szkoda ze sie nie udalo w konkursie. za malo nas bylo:(
czeresni to sobie kupuje po pol kilo bo tak to by od razu zniknely:) ale nie zagladam do srodka czy maja robaki. o zebach mi sie nic nie placze to licze ze nie

a nam samym brzuszki wydaja sie wieksze bo pewnie od gory maja najmniej korzystny wyglad?
nike masz racje- trzeba jakos motywowac:) moj tez zawsze ma czas ale juz zdazyl sobie uswiadomic ze nieduzo czasu zostalo. a ma kolege ktorego zona urodzila w 7 miesiacu i tez bylo zaskoczenie niezle:) wiec teraz dzialamy szukamy i to ostro. ale teraz problem ma ja bo nawet na najdrobniejsze pierdoly musze duzo czasu poswiecic bo sie nie moge zdecydowac

a dziewczyny tez dzis sie potknelam na chodniku i tak brzuchem szarpnelo bardzo. cos sie robimy coraz mniej zgrabne a tu jeszcze prawie 2 mies. zebysmy sie nie pozabijaly do tego czasu

- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)