- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Villemo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A co do cięcia cesarskiego to ja bym nie była tak przekonana w 100% że skończy się u Ciebie porodem naturalnym zważywszy na Twoje skoki ciśnienia. W szczególności jak Twoje ciśnienie skacze w chwili stresu to wydaje mi się, że jak dojdzie do akcji porodowej to Ci je wysadzi porządnie bo to są ogromne emocje.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Kinia to gdzie dziś się na imprezę wybieramy żeby potem smacznie pospać... no a jeśli chodzi o miednicę to chyba najwyższa pora

Kasia malutko, zgrabniutko... oj jak ja wam zazdoszczę

Serku no i co, bo nic żeśmy się nie dowiedziały
Monia to ja jeszcze o GBS- kochana po to właśnie robią na wymaz żeby przed porodem podać antybiotyk i uchronić maluszka przez zakażeniem... będzie dobrze
seks drugs... and rock and roll... chyba musimy jeszcze na to poczekać... mój D. po tym jak ostatnim razem z bólu nie dałam rady to jak tylko słyszy że coś zaczynam kombinować to ucieka jak poparzony...no a poza tym... główka, penis... jego syn pierworody... ble ble ble

A własnie i jeszcze jedno pytanko do dziewczyn które śmigają na basen... lekarze wam pzowolili... bo ja po pobraniu wymazu na GBS dostał zakaz na tego typu atrakcje żeby nie zlapać małego pryzyjaciela...
Idę rozmrażać lodówkę, bo przymierzam się do tego od pół roku i do zamrażalki się już dostać bez kilofa nie umiem... dobrze że pingwiny się tam jeszcze nie zadomowiły... a pisało że taka super sama się niby miała rozmrażać... jasne
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Akina - kochanie wszelkie te straszne historie z paciorkowcem to przeważnie dotyczą kobiet które nie wiedziały że są zarażone i lekarze nie zachowali należytej ostrożności. Na pewno lekarze mając świadomość, że masz paciorkowca zrobią co trzeba żeby nie narażać dzidziusia.
A co do cięcia cesarskiego to ja bym nie była tak przekonana w 100% że skończy się u Ciebie porodem naturalnym zważywszy na Twoje skoki ciśnienia. W szczególności jak Twoje ciśnienie skacze w chwili stresu to wydaje mi się, że jak dojdzie do akcji porodowej to Ci je wysadzi porządnie bo to są ogromne emocje.
No Paulinko to moje ciśnienie to jakieś porąbane jest! Wczoraj mierzyły mi w poradni 4x i za każdym razem 160/110! Poszłam do domu,zmierzyłam po godzinie 127/77 puls 81

Madzia wariatko,pingwiny,kilofy hahaha

- ninka333
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

dziś mam wizyte u gin po 4 tyg urlopu wkoncu wróciłą to dowiem się jak łożysko, szyjka i malenka

villemo i karola - nastraszyły was troche maleństwa ale dobrze, że to jednak fałszywe alarmy

akina- z tym GBS to na spokojnie. miałam w pierwszej ciąży i dostałam antybiotyk przy porodzie a rodziłąm sn i na tym się skończył temat gbs. w tej ciąży bez badań wpisali mi że mam dodatni gbs bo tego się nie da wyleczyć i raz wychodzi w badaniech a raz nie. jak ktoś się zgłasza na porodówkę bez tego badania to z automatu jest traktowany jakby miał dodatni gbs i ma podawany antybiotyk. czytanie informacji w necie nie jest najlepszym pomysłem

- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
- paulinka.k22
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Co się dzieje, czyżby połowa wrześniówek chciała się rozpakować jeszcze w sierpniu

Akina-Monia wybiłaś już sobie tego paciorkowca z głowy

Serku i Izulka a co u Was? dajcie znać!!!
Karolcia dobrze,że u Ciebie się uspokoiło bo jeszcze jest czas

A wy tylko o tym seksie, jakieś niewyżyte czy co

- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74

Widzę, że dzisiejsza noc obfitowała w atrakcję

U nas w dalszym ciągu spokój, coś zaczynam wątpić w to rozpakowanie w tym tygodniu...
Aga jak mi robił to badanie, to mówił że sprawdza długość szyjki macicy.
Kasiu śliczna mamcia z Ciebie

No mój lekarz oczywiście mi nic nie powiedział, żeby teraz unikać współżycia i nie chodzić na basen, żeby nie złapać tego paciorkowca, a ja głupia oczywiście na to nie wpadłam

- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8
Ja znow na szybkiego Musialam sprawdzic mamcie bo az mi zal jej wczoraj bylo no ale dzis juz lepiej Mezus kicha prycha i nie chce sie sluchac jak mu wciskalam miod do herbaty eh te chlopy nie chca nie chca a potem jak ich rozlorzy to jecza

Monia Akina nooo raczej na porod ksiazecy to ja nie licze

Kasia slicznie wygladasz i jaki zgrabniutki brzunio Taki nie duzy na fotce wyglada!
No i jak dzis rano przeczytalam o Pauli Vilemo to juz bylam przekonana ze urodzila.
Faktycznie Kinia ja tez jak czytam na forum to jak w thrilerze Trzymaja nas laski w napieciu!
Za to Izula nic nie pisze Cos mi sie wydaje ze sie rozpakowala!Obstawiam ze zostala druga mamusia na wrzesnioweczkach!co myslicie?
Nubi Asia a ty nie lubisz myszki miki?no co ty?

Donata sliczny komplecik Mnie najbardziej podoba sie ten w wozku!
Iwonka czyzby dzis noc przespana?
Daga fakt masz racje zmieniam zdanie ALez ja ci wspolczuje choc taki dwu sekundowy seksik dla meza tez zadna przyjemnosc! no ale jak to mowisz ty nawet nie zauwazysz ze on tam byl

Rozbawilyscie mnie z rana chyba bedzie dobry dzien
Wczoraj mi minal termin z okresu do terminu z usg niecaly tydzien hmmm kiedy moj malenki wylezie Wiem wiem monotematyczna sie robie ale juz nie moge sie doczekac i chce miec to za soba! a i jemu bidulkowi juz napewno niewygodnie bo sie tak rozpycha ze tylko stopy po calym brzuchu lataja!no coz czekania ciag dalszy ...

- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Ledwo forum włączyłam a Wy od samego rana o seksie i alkoholu

No i widzę, ze kolejne chętne się ustawiają do porodu. Villemo mam nadzieję, że juz sie uspokoiło i jeszcze troszkę wytrzymacie. Karolcia dobrze, że u ciebie to tylko fałszywy alarm i że jeszcze jesteście z Kornelkiem (Kornelką?

Akina a ty nie czytaj takich strasznych rzeczy na necie, bo Ciebie to już nie dotyczy, bo lekarze będą wiedzieć że masz tą cholerę wstrętną i odpowiednio się nią zajmą przy porodzie, tak że Twojej Igusi nic sie nie stanie

Kasia śliczna mamusia

Donata śliczne łóżeczko i wózek dla maleństwa

- donata
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Bry
Rozbawilyscie mnie z rana chyba bedzie dobry dzien
Wczoraj mi minal termin z okresu do terminu z usg niecaly tydzien hmmm kiedy moj malenki wylezie Wiem wiem monotematyczna sie robie ale juz nie moge sie doczekac i chce miec to za soba! a i jemu bidulkowi juz napewno niewygodnie bo sie tak rozpycha ze tylko stopy po calym brzuchu lataja!no coz czekania ciag dalszy ...
A jak się czujesz na końcówce? Dzidzia mniej ruchliwa czy Ci brzuszek ,,rozrywa"?

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013

Zaczne od Nubi póki pamiętam co chcę napisać

Pełnia i nasze kobitki nas tu straszą

Aga,Ty się męczyłaś pół godziny i co???? Zniknęło?? Bo ja to sobie sama wykasowałam hahaha
Miałam pootwieranych kilka okien no i oczywiście zamknełam te w którym pisałam posta....BLONDYNKA na 100% hahaha
Kasiek-drobinka wrzuciła foteczkę

Ale się w tematach rozkręciłyście hahaha sex,alkohol hahahah SEX,DRUGS AND ROCK&ROLL

Donia,ślicznie się to wszystko prezentuje

Miałabym ruszyć tyłek i jechac po ten wynik GBS

Kurier własnie przywiózł i naklejki na ścianę i chusteczki w pudełku i gabkę do kąpieli....
Po południu więc chyba będę wyklejać kącik Luśkowy

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Hej!
Co się dzieje, czyżby połowa wrześniówek chciała się rozpakować jeszcze w sierpniu![]()
jak tak dalej pójdzie, to we wrześniu zostanie nas garstka
haha Paulinka chcieć to sobie mogą

Co prawda zostało jeszcze 10 dni sierpnia ale mi się teraz wydaje,że poza planowanymi cc w sierpniu nie pojawi się za wiele "wrześniowych" bąbli

- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2

Donatka łóżeczko jak z katalogu!!! Boskie!!!!!!! I ta pościel z misiem przesłodka!!!

Kasia pstrykaj foty wózka, łóżeczka, ciuszków i wszystkiego co tam jeszcze masz i wrzucaj na forum bo my lubimy oglądać takie foteczki

Monia musisz więcej leżeć żeby nie było Ci słabo!! A może za mało świeżego powietrza miałaś??
Mąż mnie dopadł dziś rano

Słuchajcie ważne pytanie!! czy któraś z was ma umowę w pracy do dnia porodu?????
Agamo wczoraj poszłam spać grubo po północy i wstawałam o 2 a potem o 4 na siku. ale nie miałam siły bawić się telefonem. o 8 S. przyszedł do salonu i wbił mi się pod kołdrę

Nike śliczne zdjątko w awatarku

Jejuuu Kacperek mi zaraz przez pępek wyjdzie!!! Ile to dziecię ma siły

- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)

A wy znowu od wczoraj naskrobalyscie tyle postow ze trzeba was nadrabiac

takze zabieram sie za czytanie i odpisywanie

Akina oby z tym paciorkowcem wszystko ok nie martw sie biedulo wiecznie cos ... ale jeszcze troszke Igunia bedzie z Toba i zaczna sie radosne dni a nie nerwowka

Kalinka hehe mala chce Ci pokazac ze sie nie moze doczekac zobaczyc mamusie

Iwonka

Villemo 3maj sie tam

Nubi Ty jestes artystka ale sie usmialam z tymi tabsami i gwaltem

Madzia wiesz jak sie sypia ciezarne te co maja jeszcze czas by mogly sobie poczekac a te co maja juz wyjsc grzecznie ustepuja im miejsca

Karolcia dobrze ze jeszcze w dwupaku wytrzymasz te 2 tyg ale zwolnij troszke odpoczywaj to teraz dla Ciebie najwazniejsze jak zregenerujesz sily idz na maly spacerek sie przewietrzyc i dalej odpoczywaj

Kasiu sliczna szczuplutka z pieknym domkiem mamusia

Dagusia dla Ciebie leci goracy buziak z polnocy

Donata slicznie misiowato sie zrobilo rewelacja

Ninka 3mam kciuki za wizyte

to chyba narazie na tyle aaaa pamietajcie o jutrzejszych promocjach w LIDLU