BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 10 miesiąc temu #684486 przez Alivva
Ja tez kupilam sudocrem-przy Filipie mi sie sprawdził a teraz....od czegos trzeba zacząć ;)
Witaj Iga ;) Poradzimy sobie-no stress ;) Jak ja sobie dam radę (a wiem,że tak będzie) to Wy wszystkie tutaj też :D

Iwonka....na bogato widzę :D
ja zaraz ide po sałate lodową,kukurydzę,jakąś fetę bo chyba mam chęć na jakąś salatkę ;)

Żar z nieba sie leje w wielkopolsce :D ciut męczące ale juz wolę przesiedziec najgorsze godzinki w domu niż żeby znów było tak zimno brrrrrr....

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #684493 przez Ania31
Same pysznosci kupilas czeresienki i truskawy moje ulubione :)

11 lata 10 miesiąc temu #684499 przez akina_zet
Cześć Iga,wiesz,że moja córeczka będzie nosiła właśnie imię Iga :D

Ja myślę,że wszystkie mamy obawy,ale jestem pewna,że damy radę i nie nawalimy :) Każada z nas da maluchowi całą swoją miłość,a to najważniejsze!

Dobra lecę na wizytę :blink:

Monika Z.

11 lata 10 miesiąc temu #684505 przez iwonta_kg
Przed obiadem wciągnęłam połowę tego i tego i już chyba nie mam miejsca na zupę ;) a gotuje pyszną jarzynową :)

Kacperek sie rozpycha jak tylko moze :) mam wrażenie że jest dwa razy większy niż książkowo na jego tydzień ;-) a zaczęłam dziś 30 :lol: gdzieś widziałam wczesniej ze ktoś pisał o tym ale szybko leciałam po postach i nie wiem która Sorki ;)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #684520 przez MyMelange
Ja najchetniej nie wychylilabym nosa z domu, ale mam szkole rodzenia na 16.00. Mam nadzieje, ze u nich chlodno w pomieszczeniu.

Moze tez szybko ugotuje zupke :) Jeszcze mam skladniki na makaron w sosie smietanowym z boczkiem i groszkiem, ale moze na kolacje przyrzadze.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A tu mamuska w dzisiejszym plazowym wydaniu i pokoik Majkiego po dodaniu baldachimu i ochraniacza.

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 10 miesiąc temu #684549 przez papi88
Wróciłam ze sklepu kupiłam sobie balsam z filtrami oraz bepanthen na sutki bo zauważyłam dziś ranki powiedzcie tylko jaki powinien być bo są 3 rodzaje tego kremu jeden jakiś typowy dla dzieci drugi jakiś plus a dala mi w aptece zwykły bepanthen krem takie niebieskawe opakowanie ma?
Kinga powiem ci ze też chciałam baldachim do łóżeczka wygląda to słodko ale zastanawiam się czy kupować bo niektóre mamy mówią ze tylko roztocza na tym są i słaby przebieg powietrza dziecko ma wiec juz zglupialam i nie wiem czy kupować

PAULINA

11 lata 10 miesiąc temu #684554 przez papi88
Kinga właśnie mojemu pokazałam twój pokoik a on czy koleżanka będzie miała córeczkę mowie ze nie to mówi ze syn będzie zniewieściały bo czy widziałam w jakiejś bajce aby książę miał baldachim a nawet nie zdążyłam mu powiedzieć ze dla naszego chce kupić!ci faceci maja zawsze jakieś swoje teorie...

PAULINA

11 lata 10 miesiąc temu #684559 przez kocham_cie
hej bąble ja już w pracy się rozpływam, dziś chyba się już nie obejdzie bez włączenie klimy. właśnie dostałam maila że od czwartku znowu zmieniają mi stanowisko... fajnie bo znowu się będę musiała uczyć nowej dokumentacji więc czas będzie szybciej leciał no i co najwazniejsze... koniec ze zmianami :lol: będę teraz pracowała tylko od poniedziałku do piątku w godzinach 6-14, a jak mój mężuś będzie miał na rano i będzie zastępował swojego kiero to będę siedziała z nim w jednym biurze :silly: hihih biedak chyba oszaleje

Kinia wyglądasz jak samantha jones z sex in the city :lol:

Iwonka to ja pisałam że zaczynasz 30 tydzień :lol:

iga damy rade... musimy teraz już nie mamy innego wyjścia... ja ciagle myślę tylko o tym czy będzie mnie stać na to aby mój syn skończył dobre studia i czy będę mu w stanie zapewnić wszystko czego będzie potrzebował...natomiast tak ogólnie to chyba nie dociera do mnie fakt że za max 3 miesiące przyjdzie na świat mały człowiek, który będzie mówił do mnie mamo i ode mnie będzie zależało to jakim człowiekiem będzie w przyszłości...

a ja zjadłam na obiadek kasze gryczną z gulaszem i ogórasem kiszonym... a teraz wcinam na deser truskawy mniami :)

Magda M

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #684568 przez kocham_cie

Magda M

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #684580 przez MyMelange
papi88 napisał:

Kinga właśnie mojemu pokazałam twój pokoik a on czy koleżanka będzie miała córeczkę mowie ze nie to mówi ze syn będzie zniewieściały bo czy widziałam w jakiejś bajce aby książę miał baldachim a nawet nie zdążyłam mu powiedzieć ze dla naszego chce kupić!ci faceci maja zawsze jakieś swoje teorie...

Hihihi... ale sie usmilam... Moj M. nie protestowal. Na rajdowki i formule 1 przyjdzie czas pozniej. I tak sie staralam zrobic meski pokoik. :) Spytaj meza, czy juz zapomnial jak biegal w rajtuzach? ;P

11 lata 10 miesiąc temu #684582 przez iwonta_kg
Madzia no właśnie dzieki że zauważyłas bo ja nie zwróciłam uwagi że to już dziś się 30 tydzień zaczyna :)

Kinia wygladasz pięknie! I śliczny ten pokoik :) pokazałam go mężowi to sie zdziwił że masz już wszystko gotowe :) myślał że to juz sie dzieciątko urodziło :)

Podoba mi się baldachim nad łóżeczkiem ale ja osobiście bym nie kupiła ze względu właśnie na to co papi pisze. Roztocza, kurz itd. Jakoś za dużo się o tym naczytalam i zniesmaczyłam.

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #684583 przez MyMelange
U mnie i tak mnostwo roztoczy i kurzu, bo mam zwierzaki i ciagle odkurzam. Jak bedzie mnie wkurzac, to zdejmie ale bardziej myslalam o tym, ze bedzie mi przeszkadzac w kladzeniu i braniu Majkiego). Poza tym firanki tez lapia kurz, a sie ich nie sciaga przy dzidziusiu. No i zawsze moge wyprac :) Jak urodze, to zdecyduje.

Aaaaa, dziekuje za komplementy. Madzia, zebym ja miala chociaz takie libido jak Samantha... ah... a tu duuuuuupa :(

11 lata 10 miesiąc temu #684587 przez nike84
Ja swojemu synkowi też będe zakładać baldachim, bo ładnie wygląda, a poza tym zabezpiecza dzidziusia przed owadami np. muchami. A tak jak pisze MyMelange kurz sie zbiera na wszystkim. Wystarczy go zdjąć i wyprać :)

11 lata 10 miesiąc temu #684592 przez kocham_cie
Ja z baldachimu rozygnuję tylko i wyłącznie ze względu na kota bo wiem że prędzej czy później zawisł by na tym ustrojstwie :silly:

Kinia tekst z rajstopkami mnie powalił :lol:
a i pamiętaj że samatha w filmie ma 50lat więc na libido na jej poziomie mamy jeszcze czas :silly:

Magda M

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #684597 przez Nubi
Karolina nadrabiaj, bo jest co :) Viviene mi sie podoba bardzo ladnie, jak Iva wspomniala z nazwiskiem musi lezec. Ja z Bianki zrezygnowalam przez nazwisko P.

Kinga super kapelusz, przy tych upalach sama juz z takim duzym rondem upatrzylam. No i tez ostatnio mialam sen ze P. Mnie zdradza... Bylam taka zla i nawet nie moglam sie na Nim powyzywac bo go nie ma i nie ma... Teraz czesciej mam mysli ze moze zrobi jakis skok w bok, chociaz bardziej bym sie po sobie spodziewala niz po nim.

Odebralam wyniki glukoza w normie wyszla, mialam robiona 75 a po godzinie i dwoch mi wyszlo 5,5, 5,6 wiec chyba sie ciesze i jak Kalina wcinam drozdzowke z kawa zbozową :D

Slonecznego dnia...a propo ciekawe jak tam sloneczko w Szczawnicy :)

Jestem mamAsią

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka