BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 10 miesiąc temu #684738 przez izula
Akina super, że u Ciebie wszystko w porządku :)))

Nubi ja to mam non stop ochotę na niezdrowe jedzenie :))

A co do tego szczawianu to podobno za dużo kwaśnego się najadłam lub napiłam tzn. podobno przesadziłam z sokami, truskawkami i ogórkami :))) i jeśli w diecie jest za dużo kwaśnych rzeczy i napojów to to wychodzi w moczu. Ale to wersja na razie nie potwierdzone przez panią dr.

A ja jak widzę truskawki to oczy mam jak 5 zł a ogórki mmmm :)))) tylko czekam na małosolne :)

[/url]
[/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #684741 przez mery75
Truskawek to codziennie pochłaniam 3/4kg. ze śmietaną :blush: na ogórki mi przeszło ale pomidory to wcinam same jak jabłka

11 lata 10 miesiąc temu #684743 przez kocham_cie
izula napisał:

Akina super, że u Ciebie wszystko w porządku :)))

Nubi ja to mam non stop ochotę na niezdrowe jedzenie :))

A co do tego szczawianu to podobno za dużo kwaśnego się najadłam lub napiłam tzn. podobno przesadziłam z sokami, truskawkami i ogórkami :))) i jeśli w diecie jest za dużo kwaśnych rzeczy i napojów to to wychodzi w moczu. Ale to wersja na razie nie potwierdzone przez panią dr.

A ja jak widzę truskawki to oczy mam jak 5 zł a ogórki mmmm :)))) tylko czekam na małosolne :)

izzz śliczne to łożeczko...a co do małosolnych to ja już jadłam.... mniami mniami

Magda M

11 lata 10 miesiąc temu #684745 przez kocham_cie
mery75 napisał:

Truskawek to codziennie pochłaniam 3/4kg. ze śmietaną :blush: na ogórki mi przeszło ale pomidory to wcinam same jak jabłka

no własnie się zastanawiałam o co chodzi z tym pomidorami bo ja je też wcinam non stop... o truskawach to już nie wspomnę :lol: dobrze że jakiegos uczulenia jeszcze nie dostałam :lol:

Magda M

11 lata 10 miesiąc temu #684751 przez izula
kocham cię też się zastanawiam, że szybciej uczulenia nie dostałam :)))

Dziś też miałam kupić truskawki ale oczywiście w budce z truskawkami nie można płacić kartą a żadne z nas nie miało gotówki. :)) Może i dobrze bo teraz bym na nie patrzyła :)

Teraz się przerzucę chyba na czereśnie albo nektarynki :)

[/url]
[/url]

11 lata 10 miesiąc temu #684752 przez Alivva
podobne gusta smakowe mamy :)
u mnie nr 1 oczywiście truskawy teraz :) ogórki małosolne robie juz od jakiś 2-3 tygodni non stop :) w słoik wielki i na dwór w słoneczne miejsce :D a pomidorki jem ale ślinotoku dostaje jak widze juz male,zielone w szklarni u taty :D mmmmmniami

11 lata 10 miesiąc temu #684754 przez iwonta_kg
kocham_cie napisał:

Iwonka sorki że się wrabie w twój podpisowy biznesik, ale okropnie mi się nudzi w pracy i... wymyśliłam dla Dagi jescze coś takiego:)

Madzia nie gniewam się :) cieszę się że mam pomocnicę :) śliczny ten podpis :)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 10 miesiąc temu #684755 przez MyMelange
Patrzcie, co do mnie jeeedzie :) poprosilam o takie serduszka, wchodze na fejs, a tu taki post ) jak milo :)

www.facebook.com/photo.php?fbid=37755079...65145&type=1&theater

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 10 miesiąc temu #684758 przez izula
My melange śliczne te serduszka :)))

A ja się zastanawiam nad taką pościelą ale nie jestem zdecydowana - jak zawsze zresztą :)

allegro.pl/posciel-patchwork-kpl-5-el-do...-cm-i3301934345.html

[/url]
[/url]

11 lata 10 miesiąc temu #684759 przez kocham_cie
MyMelange napisał:

Patrzcie, co do mnie jeeedzie :) poprosilam o takie serduszka, wchodze na fejs, a tu taki post ) jak milo :)

No śliczne, ależ masz dobre koleżanki :side:

Magda M

11 lata 10 miesiąc temu #684760 przez kocham_cie
izula napisał:

My melange śliczne te serduszka :)))

A ja się zastanawiam nad taką pościelą ale nie jestem zdecydowana - jak zawsze zresztą :)

allegro.pl/posciel-patchwork-kpl-5-el-do...-cm-i3301934345.html

hihih izz... ja jeszcze nie znałam płci i wydawało mi się że noszę w sobie dziewczynkę to też ją chciałam:) wiem że jest jeszcze taka khaki i niebieska ale ten róż jest przesłodki:)

Magda M

11 lata 10 miesiąc temu #684761 przez MyMelange
kocham_cie napisał:

MyMelange napisał:

No wlasnie to nie kolezanka, nie znamy sie. Zamowilam kocyk z podusia i ochraniacz u tej dziewczyny i poprosilam o serduszka. To uszyla cuda :)

Juz wstawialam, ło te dolly.com.pl/products/komplety

11 lata 10 miesiąc temu #684767 przez kocham_cie
MyMelange napisał:

kocham_cie napisał:

MyMelange napisał:

No wlasnie to nie kolezanka, nie znamy sie. Zamowilam kocyk z podusia i ochraniacz u tej dziewczyny i poprosilam o serduszka. To uszyla cuda :)

Juz wstawialam, ło te dolly.com.pl/products/komplety

a no rzecywiście, pamiętam bo ta pościel mi sie podobała i jescze nawet pisałam żę szkoda że nie ma ochraniaczy a teraz patrzę i są:)

Magda M

11 lata 10 miesiąc temu #684768 przez MyMelange
Madzik, uszyje Ci wszystko, co chcesz. Takze, mozesz uderzac smialo :)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #684774 przez nefeli
Iwonka to pierwsze bardzo artystyczne,ale slodsze nr 2 i to bym chciala ale ja sierota nie wiem czy bede umiala wstawic :( pomozcie
Izunia napisz mi prosze cos jak to z ta Twoja szyjka wygladalo,jakie wymiary itd,bo u mnie tylko nospa i progesteron bo nic innego nie robia jak sie otwiera szyjka przedwczesnie :(
Agamoja tez na maksa patriotka i kocham swoj kraj,gdy tylko znajde mozliwosc utrzymania sie to wroce!!!! co do imienia to od trzech lat kocham grecka Nefeli,ale jak zaszlam w ciaze to mi sie odmienilo:( nazwisko mamy greckie wszyscy wiec jest ok :)
Ale wiadomo polska kuchnia najlepsza!!! nasze sklepy tez,no i naturalnie my polki i nasi super mezczyzni :) Alivaskarbie masz racje bede swinia jak glodna to chociaz arbuza zjemy z mala bo obie glodne;) wyslalam meza przez Was oczywiscie po truskawki i
.......... kupil,ugotuje makaron plus jogurcik i bedzie kolacja :) :) ;)
Iwonka zdrowe frytki rewelka tylko ze u mnie nie sezon na jablka,a bym zjadla,ale z Argentyny sa tylko wiec wole nie mimo ze sa eko hihi,poczekam na greckie
Moniczkasuper ze wszystko dobrze z Niunia a co by Ci nie mowily glupie babska to ja i tak wiem ze to z zazdrosci,chore kobiety i tyle :(
Madzia mis tez slodziak ale Iwonki numer dwa z brzuszkiem mi sie najbardziej podoba jest kochany :)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka