- Otrzymane podziękowania: 174
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- jurada
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U nas noce sa juz ok. Az boje sie pisac, bo ostatnio napisalam ze jest ok i budzila sie co 1,5godziny a matka zombie

Wczoraj zasnęła o 20.00 po kąpieli i cycusiach i buli z moim mleczkiem, bo mąż nie wykorzystał,wiec wykorzystaliśmy wieczorem. Potem zaczęła marudzić o 22 ale przez sen wiec cycus, żeby się nie rozbudziła i potem 1.30; 4:30 i ja obudziłam ja o 6.30 bo niechcący ja uderzyłam łokciem w czoło i popłakała sie... Oj ja zła matka. Ale całuski i czułe słówka ukoiły jej smutek i żal do matki...
Uwielbiam to jak takie juz większe maluszki zrobią sie kuku a mamunia pocałuje i juz nie boli... SZYKUJCIE SIE NA MAGICZNY ŚRODEK PRZECIWBÓLOWY

Dzis pierwszy raz wyszłam zaprowadzić D. z L. W chuście i jeszcze w domu kimnęła w niej. A jak miło jak ludzie sie uśmiechają

Załącznik nie został znaleziony
Calkiem wygodnie nam się szło, kucało żeby zapiąć psa na smycz i zebrac kupę po nim.
Także rano bede sie chustowac bo na prawdę wygoda ze ho ho! POLECAM MAMOM KTÓRE SIE JESZCZE NIEZDECYDOWAŁY:D:D
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jurada
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- agatagama
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 67
- pesq
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 313

Agata aleee slodziaak

Jurada pies zawsze do zdjęć pozuje

Dziewczyny dzis jedziemy do teściów do ostroleki 120 km pierwszy raz we czwórkę. Jestem mega podekscytowana

Moja waga stoi od wyjścia ze szpitala a ostatnio mniej jem. No poza wyjaciem z siostrą Lukasza raz w tyg na miasto tam zawsze tlusto i slodko itd. Ale to nie powinno aż tak wplynac. Dziwne przy kp podobno sie chudnie a tu dupa u mnie ciągle 72.. Mojr marzenie to 60, realnie chciałam po porodzie zobaczyć chociaż 6 z przodu nawet 69 a teraz to juz mam nadzieje że nigdy nie wrócę do wyższej wagi i jakby ktos zaproponował te 72 na zawsze to chyba bym wzięła. No albo w druga ciaze zajść to znowu schudnę bo inaczej nie potrafię hahahah

Idę bo poemat w telefonie napisałam a póki mala spi miałam milion rzeczy zrobic... Ah te forum

Buziii
- kasandra9
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 189

Juradka, ❤ !
Nasza wczoraj cos ptrxymarudzila pod wieczór, aż w końcu zrobiliśmy kapiel godzinę wcześniej i jesc dostala i po odbiciu pokazała tak...i juz jej nie bylo;)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Takze ok. 22 wszyscy w łóżkach i pobudla przed 3, po 6 i teraz jemy, spaliśmy do 9:)
Tez nie chce chwalić ale nasze noce tak wyglądają nawet podczas goraczki tak bylo i jak marudzi wieczorem to wszystko się nieco przesuwa o godzinę, ale odpukać jest supeeeer.
- pesq
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- kasandra9
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 189
Ja na dwór z chusta ubralam sie normalnie, Agatka w swoim polarkowym pajacu jak do wózka;) no i moja kurtka rozpieta i tak ja narzucalam czasem:)
Dokladnie minus taki, ze goracoo, bo ja z tych gorących i ona chyba we mnie maly piecyk:))) dlatego teraz w domu czasem na krotki rękaw ja ubieram co by jej za cieplo nie bylo z tego co lekarka mowila odnośnie krostek na buźce no i w chustę to tez na krotki:)
- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 278

Pesq no u mnie spada waga jest teraz 66. ale dużo rzeczy sobie odmawiam

a co fajnie ze jedziesz to będziesz mieć z głowy córcie bo pewnie babcia będzie bawiła i inni ludzie

Agata gama synuś jaki uśmiech

Kas haha spoko kciuk do góry. Agacia mówi jest super

- pesq
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Wrzucam kalendarz tez i gratis foty Agaty po wczorajszej kąpieli (zakladacie czape? u nas jest wycie wiec tyko na godzinke..)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- pesq
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Hahaha Asiek super pocieszycielka

W ogole zmierzylam na czczo cukier i taki sobie. Boje sie ze mi to cholerstwo zostalo. Po 23 listopada ide na obciążenie glukoza, bede prosiła o kciuki

- jurada
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Warstwa1.
Body na krótki rękaw + polsciochy
Warstwa2
Bluza +skarpetki
Warstwa 3
Polarowy pajac i czapka
Dodatkowo jeszcze otula ja chusta wiec cieplusio miała.
Ja ja motam na ubranie a kurtka na wierzch i tak jak kas od czasu do czasu narzucałam na małą.
U mnie waga tez stoi w miejscu 73-74 kilo i o! Pomimo ze uważam co jem itd.
Cud karmienia na mnie nie działa jak juz kiedys pisałam. Ale od poniedzialku zacznę cos ćwiczyć

Co do rodzeństwa dla mojej dwójki to ja się juz wypisuje z tej listy przyszłych mamus.
Dwoje wystarczy

- pesq
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Wyslalam wczoraj zdejcie w chuscie mamie i tesciowej obie zaczely panikowac

O Juradka widze ze podobne gabaryty mamy

Edit. Zapomniałam sie pochwalić.. wczoraj pojechałam do Auchan szukac dla malej smoka bo zrobilo jej sie obtarcie od smoka na policzku (i to na tym na ktorym czesto lezy .. tak jakby leci jej tam slina bo ostatnio potoki i smok dociskał i ma krostki - w sensie ma na calym policzku kaszke ale tu ewidentnie od smoka :/ ) - smoka w takim stylu bo tego dostalismy i ten nie dotyka do tego miejsca www.mamabebe.pl/pol_pm_MAM-Smoczek-Start-0-2m-23884_1.jpg , no w kazdym razie.. jechalam do auchan, pol parkingu pustego a ja niemyśląc wciskalam sie w jakies durne miejsce parkingowe i... ZARYSOWALAM FACETOWI AUTO!

- agatagama
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 67
- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 278

- jurada
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Pamiętam ze ty malutko przytyłaś, bo ta dietę stosowałaś.