- Otrzymane podziękowania: 189
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- kasandra9
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A mnie cos boli brzuszek nad blizna cc:/ od podnoszenia Malej chociażby na odbicie, wczoraj sie zaczelo i dzis tez czuje:( nie powinnam jej wcale podnosić:/ jedynie chusta odciąża mój brzuch
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jurada
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 174
Oczy na wykałaczki

- kasandra9
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kasandra9
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

mój mąż rozmawiał, żeby wiecej na dnie jeździć, bo w dzień za bardzo spać nie ma jak i co? niedziela, pn i wt noc:/ dziś po trasie do Wrocławia jeszcze zgodził się na Łomżę w ramach przestawienia na dzień...no superrr, oczy już nie wiem na co ma:/
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
zatem rada męża Pesq dla nas zdecydowanie!

- basiek149
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 170
dziękuję dziewczynki za wsparcie i miłe słowa :*
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Co do karmienia mm... ta cała procedura przygotowania tego mleka to dramat... naprawdę w tej kwestii wygrywa pierś bo chwila moment, wyjmujesz cyca i karmisz. a tu zanim zdażyłam przygotować to mleko to Kubuś już chyba obudził wszystkich sąsiadów heh

- kasandra9
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mysia5
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 135
U nas dziś piękna noc ... nie wiem jak to ssię stało

niedługo na szczepienie ...

Buziaki !
- mysia5
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 135
Haha u nas jest tak samo Kas

- pesq
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 313
Co do mm - ah wyobraź sobie Basiu moj pierwszy tydzień z małą, jak nie miałam mleka i rozkecałam laktacje. Ona na cycu wisiała naprawdę ponad godzinę - z reguły ok godziny piętnaście po czym Łukasz szykował mleko. A później czterdzieści minut wolnego i jazda powtórka i tak całą dobę. Dzięki Bogu był na urlopie dwa tygodnie bo w życiu bym sobie nie dała rady (dlatego wielki szacun dla Kas która podołała jakoś sama, naprawde Olu jesteś wielka). No ale wracając do mm, ja już byłam pewna że mi te cycki się nie rozkręcą i bez żadnej wiary ją przystawiałam i żeby nie to że moja położna to doradca laktacyjny to rzuciłabym to wpindu.. tak myślałam do dnia aż Łukasz wyszedł bo musiał urzędy załatwić a ja zaczęłam głodnemu dziecku nieudolnie (bo bez wprawy) mieszankę szykować. Naszykowałam jakoś a później.. nie umiałam jej butlą nakarmić bo mi się krztusiła

Gwiazda poszła spać. Gratulacje. Szkoda że nie pomyślała tak o 1 w nocy. Eh

OPTYMISTYCZNIE

- jurada
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 174
Pesq ja tak walczyłam o laktację przez ostatnie kilka dni. Ze Lena na cycu wisiała jak kiedyś a po niej jeszcze laktator że teraz tego opanować nie mogę. Cycus twardy ona zje a cycus zmiękczony ale nadal pełny mleka.
Dziewczyny na kp macie tak ze jak wasze maluszki zaczną płakać to Wam kapie mleczko.
A to moja modelka - TOP MODELKA;)
- kropka 889
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 47

Jurada jaka śliczna Lenka <3 jak ma dużo włosków. Masz racje top modelka

My wrócilysmy ze spacerku i niunia sobie spi
- Magdalena9t
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 33

Nie ma to jak #chujowapanidomu

Plecam krem Nivea baby na każdą pogodę,świetnie się rozsmarowuje,wspaniały zapach

Basiek,nie wiem

Jurada co do szczepień to my wybieramy żadne

Lenka śliczna dziewczynka,długie włoski ma.

Śliczna sesja,podziwiam,że sama takie ładne zdjęcia robisz

- pesq
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 313

Magdalena #chujowapanidomu ja tak samo a tylko jedno + pies

Dziewczyny po cc.. boli was czasem rana ? ja czuje takie kłucie zapomnialam wczoraj ginowi powiedziec i sie martwie.. czasami zakłuje po prostu..
Dziś prosze o kciuki bo ostatnie podejście do chusty tym razem kolkowej, moze ta jej przypasuje bo ona serio chce sie nosic a ja sily nie mam

- basiek149
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 170

My dzisiaj podjechaliśmy do przychodni bo Kubuś miał już jakiś czas takie brzydkie krostki na buźce i cały czas mu tego przybywało. I okazało się, że to skaza białkowa. Tak więc na 2tyg mam zrezygnować z nabiału i zobaczyć czy będzie poprawa a jeśli tak to wtedy powolutku wprowadzać na nowo produkty mleczne.
Dodatkowo od razu wzięli go na szczepienie - my wybraliśmy te darmowe. Tak więc dziś dostał pierwszą dawkę. I o dziwo całkiem ładnie to przeżył.

aaa... i ważymy już 4820g

A w piątek przyjeżdża do nas moja siostra ze swoim synkiem - w końcu mali kuzyni się poznają

- kasandra9
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
JA dołączam do klubu ch...pań domu;) nie mam już siły zagarniać, gdy akurat Agat śpi...
u nas wizyta ok, te krotki to lekarka powiedziała, że wygląda na łojotokowe zapalenie skóry i że mamy maścią cynkową smarować. No i na niedokrwitość podawać żalezo i coś jeszcze - jak wykupię receptę to powiem:) no i uwaga...nasza Kruszyna 4600!!! Równe 8tyg!

Basiu, 3mam kciuki!!

Pesq, proszę Cię, nic nadzwyczajnego...muszę ogariać temat, wczoraj wieczorem latałam jak kot z pęcherzem z rozwrzeszczanym Agatonem, bolącym brzuchem swoim, wanienką, śpiewając przy tym..aż po tyłku mi pot leciał