- Otrzymane podziękowania: 170
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- basiek149
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

nie mam coś dzisiaj mocy, niby się wyspałam a i tak jestem bez życia. dzisiaj mam wizytę u gin ale jakoś mnie to nie rusza, zawsze odliczałam godziny do wyjazdu, do wizyty a dzisiaj nic... chyba się jeszcze położę spać na troszkę to może wróci mi energia i coś z tego dnia dzisiaj będzie.
Zazanna - myślę, że dobrze trafisz z tym prezentem. ja też mężowi kupuję prezent tylko na gwiazdkę i na urodziny ale wtedy właśnie wolę zainwestować w dobrą rzecz. ja wybierając prezent lubię kupować coś co jest praktyczne i mu się przyda. i jeszcze nie było tak, że coś co mu kupiłam leży nie używane więc bardzo mnie to cieszy

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pesq
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 313
- Kasia888
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 182

Już sobie mój tata wyobraża jak będzie wnuka uczył kosić trawę itp.

- Kasia888
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- kasandra9
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 189

Pesq - pisałam właśnie, że na Marywilskiej:) nie jesteś z Wawy, więc pewnie się nie orientujesz;) To takie hale targowe - kiedyś w Wawie był tzw."stadion", a że już go nie ma, bo jest narodowy, to kupcy się poprzenosili w różne miejsca, centra takie i to chyba takie największe;) Ale ja tam lubię jeździć, bo można się dość tanio obkupić u Chińczyków, ale są też stoiska z polskimi droższymi ubraniami, sukienkami na każdą okazję, butami (kiedyś nawet nie wiedziałam, że jest tyle polskich fajnych firm - wolę kupić takie skórzane niż jakieś byle co Lasockiego w ccc, bo 2x się nadziałam na taką "sÓper skUrę"

Tą tunikę i jeszcze jedną (taka a'la dresowa) kupiłam naprawdę za grosze, a piorą się i noszą bdb;) Dla mnie też w sieciówkach się tak obkupić (a lubię kupować ciuchy niestety:)) to też trochę za drogo, raczej mnie interesują te z wieszaków Sale;) Też bym się wybrała na Marywilską, bo ost. chyba w marcu byłam, ale póki co się wstrzymuję przed tym Primarkiem, ale nie wiem, czy na pewno wytrzymam:P
- Scarlett86
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 34
Załącznik nie został znaleziony
23 tydzien
- me.ch
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 245
Ale powiem szczerze polski lekarz nadal przekonuje mnie bardzie... Przynajmniej jak doktor robi usg to sprawdza też tetno itp i jakoś tak więcej tłumaczy... A ta pani technik od scanow tak niby powiedziała ale nie za wiele, a żeby dostać jedno(!) zdjęcie to jeszxze musiałam sobie je kupić....... I tak jeszcze chyba pójdę do mojego pl gina przed lotem czerwcowym się upewnić. A ci powiedzieli ze juz więcej scanow nie będzie, czyli tylko dwa na całą ciążę.
Scarlett, nie wiem jak Ty to znosisz , ale dla mnie to jest zdecydowanie za mało!
No nic, wracam do pracy, jutro wolne wreszcie

Też mam jakiś taki słaby dzień dziś szczerze mówiąc, Zmęczona jestem i jakaś taka niemrawa... Jeszcze tylko parę godzin...

- Scarlett86
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- pesq
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 313
Zrobilam pierwsze pranie ubranek dla malucha! Ale sie nazbierało! Co ciekawe... Wiekszosc lumpeksów kupione troche przeze mnie, troche przez mame, troche przez siostre

- Sylwia-89
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 100

Me.ch, masakra z tymi zagranicznymi lekarzami. Ja jak byłam wczoraj to sprawdzał wszystko co mógł (tak mi powiedział). Główkę, jakieś przepływy, serduszko, nawet patrzyła czy nie ma rozszczepu wargi i w ogóle ogrom innych rzeczy o których ja nie mam pojęcia, a i zdjęcie dostałam mimo, że na NFZ byłam

Scarlet, super brzuszek

Jeśli chodzi o ubrania, to też lubię chodzić na różnego typu targi

Pesq, ja też zamierzam się wybrać w tym tygodniu poszperać w lumpeksach

- Kasia888
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Sylwia-89
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 100

- kasandra9
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 189
- Scarlett86
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Ciezko jest mi wykonywac normalne rzeczy mycie garow, bo daleko stoje od zlewu i zaraz plecy bola, ciezko z lozka wstac. Butow to juz niedlugo sama nie ubiore

- Agata28
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 24

Dla mnie tez jest to za mało i w Polsce robię sobie w przyszłym tygodniu dodatkowo

co do łożyska to nie mam pojęcia