BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #185484 przez mgielka22
Dostalam smsa od PATI:
U mnie cisza. Zostały jeszcze wody w jednej kieszeni podobno. Jak nic nie ruszy to za 3 dni wychodze do domu. Gratulacje dla Beti

Myslalam ze powinni jej wywolac porod skoro ma malo wod...nDziwna ta sluzba zdrowia naprawde...

Napisalam jej czy nei beda wywolywac skoro ma malo wod, a mi odpisala tak:
No wlasnie nie. Badal mnie lekarz 3x, 2x KTG i wszystko dobrze. teraz wody sie nie sacza i jestem przed terminem wiec nie beda wywolywac. Buziaki
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #185485 przez Mała
Witam.

Ja też dzisiaj nie mogłam spać, chyba z wrażenia, a jak już zasnęłam to Beti i Filipek mi się śnili. :laugh:

Ciekawe, jak tam Pati?

Moje dziecko w przedszkolu, zakupy zrobione, obiad wstawiony, normalnie w końcu czuje, że żyję. :laugh: Miałam plan umyć okna, wczoraj padało, a dzisiaj w sklepie nie było płynu do szyb, a z moją kondycją dalej się nie wypuszczałam, bo mogłabym paść po drodze. Na prawdę przez to leżenie to ja teraz taki słabeusz jestem, że masakra.
13 lata 8 miesiąc temu #185487 przez Mała
No dziwne, że z sączącymi wodami nie wywołują porodu. Jednak co szpital to obyczaj.

A my dzisiaj donoszone i możemy już na legalu rodzić :lol:
13 lata 8 miesiąc temu #185490 przez Pyśkaaaa
witam wrzesniowo :)
dziewczyny czy wy tez tak na około musicie wchodzic na forum?
Beti cuuuuudby ten Twoj maluch ach...GRATULUJE

mam pytanie bo od wczoraj boli mnie praktycznie non stop brzuch jak na okres i czasami zabolał mocniej ale tak mocno że aż łzy leciały.... dziewczyny dzwonic do doktora i pytac czy to normalne na tym etapie bo juz głupia jestem....
13 lata 8 miesiąc temu #185493 przez Pyśkaaaa
o jacie... tez mi sie wydaje ze powinni wywolac porod matko kochana ta słuzba zdrowia... beti sie meczyła 20 h jakas masakra....
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #185496 przez Mała
Pyśkaaa mnie się wydaje, że normalne. Mnie od kilku dni też boli jak na @ ciągle, a do tego dochodzą skurcze nieregularne.

Dziewczyny skoro Pati dzisiaj nie będzie mieć synka to miejsce dla, którejś się zwolniło. To która chętna na dzisiaj? :silly:
13 lata 8 miesiąc temu #185507 przez mgielka22
Boshe ja bym oddala wszytsko zeby dzis urodzic :P ale raczej sie nei uda :P mnei podbrzusze boli brzuch tez i w ogole mnie muli non stop :(

Pyska to normalka :) a na ja mam caly czas wlaczone forum i tylko sobie odswiezam :)
13 lata 8 miesiąc temu #185516 przez monika1984lodz
Witam WRZESNIOWO :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Mialam Wam napisac wiadomosc od PAti ale widze, ze juz wszystko wiecie :)
Gratuluje kolejnych tygodni,A Tobie Slowiczku to zycze, zeby Natalka juz wyskakiwala, wkoncu jej pora hi :P

Dziewuszki ustawiamy sie w kolejce i lecimy rodzic!!!

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #185519 przez slowiczek
Patrze na moj suwaczek i nie dowierzam :/ ehhhh dobrze ze na 13 mam lekarza bo jestem mega zestresowana wszystkim :<
13 lata 8 miesiąc temu #185521 przez monika1984lodz
Slowiczku nie denerwuj sie :) przytulam Cie mocno, widocznie NAtce sie nie spieszy, mimo wszystko rozumiem Twoje nerwy
Buziaczek na pocieszenie i podniesienie na duchu :* :kiss: :kiss:

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #185522 przez Pyśkaaaa
Słowiczku trzymamy kciuki :) niech Ci powie coś zadawalającego :)

powiem wam że wkurza mnie to :ohmy: :ohmy: bo te bole są dość mocne albo niech się zacznie albo niech odpuści...
13 lata 8 miesiąc temu #185523 przez bewipo
Pyśka to weź sobie no-spe. Mnie też cały czas boli, ale nie aż tak mocno. Jej, jak by to nie mogło raz a porządnie trzasnąć, a tak to się czeka i czeka. Coś boli nie wiadomo o co chodzi i ogólnie to do d.... takie czekanie.
13 lata 8 miesiąc temu #185524 przez monika1984lodz
Ja to tylko czuje jak mnie miednica napitala, ciezko mi sie chodzi, a biodra od spania na boku poprostu jakby peknac mialy.Do tego mloda tak sie prezy , ze czasami mam taki klujacy bol, ze nie wiem co ze soba zrobic

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #185526 przez Pyśkaaaa
Bewipo masz absolutną rację niech trzaśnie raz a porządnie... biore nospe ale ona jakoś srednio mi pomaga dosłownie na chwilę wrrr :ohmy: no takie złośliwe te moje dziecię jak jego tatuś :P
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #185529 przez gosia2324
Wiecie co ja leżałam na patologi z dziewczyna (44 lata)
której wody odeszły w 33 tyg, oczywiście tez nie wszystkie zawsze coś zostaje,
dali jej jakiś zastrzyk zeby nie dostała zakażenia, dziecko dostało lek na rozwój płuc i 2 dni po fakcie rozwiązali ciąże,
Dzidzia zdrowa, 2100 :)

A ja właśnie odeszłam od garów :(
Robiłam paprykę nadziewana miesem mielonym z ryzem i serem.
Pucha, ale za dużo roboty :angry:

Mala GRATULUJE !!!!!! Ola donoszona !!!!!
Bierz się za okna :)
A pomyśleć ze przez ostatnie tygodnie mogłyśmy tylko zmieniać boki na wersalce :P
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia