BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #274308 przez fanka
pati- to Monia musi zmieniać pralkę ;-)
Kacperek ślicznie sobie radzi, cudowne to obserwować nowe umiejętności naszych szkrabów. Z jednej strony piękne, a z drugiej przerażające jak ten czas szybko ucieka, dopiero przywoziłyśmy małe zawiniątka ze szpitala , a tu już pierwsze ząbki, siadania, zupki!
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #274311 przez monika1984lodz
kurde czytam na forum jakims,ze trzeba caaaala pralke rozkrecic i czyscic .

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #274314 przez darkdream89
Pati-m chwal się chwal bo masz czym a mnie się całkiem przyjemnie to czyta, wiem, że i mnie to czeka :) Z tymi pieniędzmi to jest straszne... my też mieliśmy odłożone, ale zapomnieliśmy o9 szczepieniach a chcemy go zaszczepić na wszystko (rota, pneumo) no i 700 zł pójdzie :dry:
Mój Syn zaraz przyjedzie do mnie (jestem w szpitalu od środy i się nie widzieliśmy) ale nie będzie wchodził na oddział tylko pójdziemy na spacerek dookoła szpitala :D oh, jak ja się cieszę!! :lol: :laugh:
Dziękuję za odpowiedzi :kiss:
A kiedy maluszki zaczęły przesypiać noce?? Mój Kuba już od 3 tygodni śpi średnio od 21 do 6 rano, chociaż teraz tata się do tego nie przykłada i Kuba zasypia o 23 i budzi się o 9... jak wrócę do domu to muszę znowu wprowadzić swoje zasady...
Kubusiowi czytam bajeczki odkąd tylko przesypia całe noce :D i bardzo to lubi :D
13 lata 4 miesiąc temu #274326 przez monika1984lodz
dark a co sie stlo, ze w szpitalu jestes??

Pati Nunka tez tak robi- to takie kochane jest :)

Ja to wczoraj z dumy pekalam jak bylismy u mojego chrzestnego :) jego ona ( zreszta straszne babsko) nie mogla sie napatrzec na mala :) i mowi, ze Pauliny Antek- paulina to moja daleka kuynks-5 misieczny wcale mie guga, a Nunie sie buzia nie zamykala :P

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #274331 przez bewipo
Witam.
U mnie też takie noce, że po kąpieli śpi 4-5 h, a potem co 2 h pobudka.
Z kasą też porażka, wymiana tłumika, ubezpieczenie, przegląd, do tego szczepienia na pneumo. Heh początek roku, zawsze coś...
Gratulacje dla Fiipka pierwszego ząbka.
13 lata 4 miesiąc temu #274333 przez pati-m
fanka - oj przepraszam za pomyłkę :blush:

monia - my mamuśki powinnyśmy się spotkać, usiąść przy kawce i pękać z dumy, hihihi :lol: Wiem wiem wariatka jestem, ale właśnie jakoś tak od kilku dni chodzę zachwycona swoim dzieckiem (nie to żebym wcześniej oczywiscie nie była : ), a tatuś wpadł w samozachwyt jakie to cudo zmajstrował :P

dark - a czemu ten szpital?
13 lata 4 miesiąc temu #274339 przez darkdream89
Dostałam ataku astmy (pierwszego w życiu dlatego tyle leżę na badaniach).
Ale mój Kuba już jedzie do mamusi!! :D
Tatuś Kubusia też pęka z dumy :D Kubuś też już sobie guga, jakie ciężki konwersacje czasami prowadzimy, aż mi brakuje śliny w ustach :P :D
Bardzo dużo rozmawiamy jak Kuba leży na brzuszku bo się bardzo przy tym denerwuje (kiedyś to lubiał jak miał problemy z brzuszkiem, odkąd przeszliśmy na MM to już nie ma problemów z brzuszkiem za to nie lubi na nim leżeć:P )wtedy muszę odciągnąć jego uwagę od tych cierpień :P
13 lata 4 miesiąc temu #274343 przez pati-m
dark - no to zdróweczka życzę i żebyś szybko wróciła do Kubusia :) Na pewno strasznie się stęskniłaś, a on za Tobą.
13 lata 4 miesiąc temu #274346 przez monika1984lodz
Pati zapraszam na kawe hihi :P i popekamy sobie razem.
Swoja droga to naprawde zlot jakis by sie przydal :) '
dark to zdrowiej :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #274353 przez angie1713
Witam się i ja :)
Nie było mnie wczoraj bo byliśmy na 30-stych urodzinach kolegi .Byliśmy z Nadią i pomimo 18 osób i głośnej muzyki posiedziałyśmy do 22.30 a M został dłużej.Myślałam że się będzie bała nowych osób a ona wysyłała wszystkim uśmiechy :laugh:

Bardzo się wczoraj rozpisałyście więc nie pamiętam wszystkiego.

Gratuluje Filipkowi pierwszego ząbka.

pati-m wszystkiego najlepszego z okazji imienin dla Kacperka ps.super bryka :)

dark-życzę szybkiego powrotu do zdrowia .
Jeśli chodzi o matę edukacyjną to moja Nadia nie lubi się na niej bawić.

U nas noc taka sobie Nadia często się dziś budziła nie wiem co jej się poprzestawiało mam nadzieję że dziś będzie lepiej.Teraz właśnie odsypia noc a ja biorę się za porządki. :dry:
13 lata 4 miesiąc temu #274420 przez mgielka22
Darkdream zdrowiej nam tam szybciutko :kiss:

No Moniczka Emisia wymiata niszczyciel maly :P

A moja byla dzis pierwszy raz na dworku pooddychac swiezym powietrzem zeby w domu mozna bylo wywietrzyc bo etraz dziadek chory...i wam powiem spi juz 2h :D chyab jej tego brakowalo :D

Mala mi sie budzi raz w nocy teraz w okolicach 3,4 rano...

Dziadkowie dostali od niej prezent na dzien babci i dziadka juz :D

Moniczko oby sie wam pralka naprawila szybko :) dlatego ja piore w normalnych proszkach z napisem sensitive i malej nic kompletnie nie dolega i tez polecam :) od poczatku tak robilam i nei bylo zadnego problemu :)

Taakkk my na zlocik czarownic a nasi mezowie sami ze soba pewnei by chcieli sie spotkac i na nas obgadac :P heh a maluchy wlozyc do jednego wielkiego kojca w kolku i niech gugaja do siebie ale by bylo wesolo :P
13 lata 4 miesiąc temu #274425 przez gosia2324
WItam, przeczytalam polowe, zaraz nadrobie dalej,

FILIPEK CIOCIA GRATULUJE ZEBOLKA :kiss: :kiss: :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Nuna szalowa jestes:)

Kuba mial dzis ostatni zastrzyk, na szczescie biedny mial juz dosc.
Mala niezle sie czuje, ciekawe czy ja 11go zaszczepia ?
13 lata 4 miesiąc temu #274443 przez darkdream89
Dziękuję za życzenia powrotu do zdrowia :kiss: staram się jak tylko mogę ;)
Byliśmy z Kubusiem na spacerku :) taki długi żeśmy sobie zrobili :) ale się ucieszyłam jak go zobaczyła... a On jak mnie przytulił!! złapał się rękawów i nie chciał puścić i zapomnijcie, że go do wózka mogłam odłożyć, krzyczał w niebogłosy :ohmy:
Ale muszę wracać do domu, uszy brudne, pleśniawki w buzi, pupa odparzona... ale już zrobiłam porządek z M i mam nadzieję, że o to zadba...
mgielka a co to za prezent dla babci i dziadka??
angie a może Nadia źle spała po tej imprezie właśnie??

Ja też bym chciała się załapać na jakiś zlot a po tych przebudowach/reanimacjach forum październikówki się strasznie wykruszyły :(
13 lata 4 miesiąc temu #274462 przez ewelinaa
Na razie tylko się witam i zabieram się za czytanie, tyle mam do nadrobienia :ohmy: :silly:

I mam do Was pytanko:
Czy moczycie uszy podczas kąpieli dzieciaczków

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 4 miesiąc temu #274473 przez darkdream89
Osobiście moczę Kubusiowi uszka i nic mu się z tymi uszkami nie dzieje.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia