BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #282419 przez beti
Ponieważ mój Synek ma spryt po tacie i inteligencję po mamie to wie, że podstawą są dobre relacje z teściową :D no i postanowił się dziś teściowej przypodobać :D

Przedstawiam Pana ZEBRĘ :D :D
Załączniki:
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #282422 przez iwonaNAVI
sliczna zeberka :)
13 lata 4 miesiąc temu #282426 przez slowiczek
Beti wariatka :silly:
ale za wolno czy za szybko mu zarasta to ciemiączko ??? trzymam kciuki :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu #282427 przez iwonaNAVI
ja tez trzymam:) ide spac :) dobranoc :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #282435 przez beti
Słowiczek, za wolno :( pewnie wit D za mało, stąd to badanie...

Zebra z zebrą :D

A to moje ulubione :kiss: :)
Załączniki:
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #282459 przez pati-m
Witam o 7.30 :)
Mojemu dziecku coś się pomieszało i o ile zawsze przesypiał całą noc, to teraz już trzecią noc z rzędu są pobudki na jedzenie ;)
Wczoraj wieczorkiem nie pisałam, ale dopadło mnie jakieś zmęczenie materiału i spałam już o 22 :)

No więc teraz nadrabiam gaduły :)

iwona - gratuluję ząbka Oliwce!

fanka - buziak dla zimowego Dawidka :kiss: A zdjęcie z dziadkem super - mamy taki sam szlafrok dla Kacperka :)

beti - gratuluję Fifikowi odwagi! Ja też jestem w szoku :ohmy: Mega dzielnego synka masz :)
No i nareszcie super fotka - przyznam, że chwilę musiałam się powgapiać zanim znalazłam rączkę :lol: I pozostałe fotki rewelacja! Coraz poważniej rozważam opcję wproszenia się :silly:

maja - jeszcze dziś dopiszę Cię do tabelki.

Monia - widać, że z tym zapasem to nie przelewki, hihihi :silly:

Uff... Chyba wszystko :)
Biorę się za poprawianie tabelki :)

Miłego dnia :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu #282472 przez magda79
witam się o 8.45 :laugh:

u nas nocka w normie...zjadł i spał dalej oczywiście z rodzicami :P

Beti Fifikowe oczy są cudaśne a ustami wycałuje pewnie niejedną dziewczynę :P :silly: :side:

ale u nas śniegu dosypało!!!!!!! zawiozłam Majkę do przedszkola i momentami nie wiedziałam gdzie doroga :ohmy: bo oczywiście nie zdążyli jeszcze odśnieżyć :ohmy:
no ale wszystko ok i jestem w domku....siostra wpadła do Małego a ja jej wzięłam chłopaków do szkoły bo autko ma w naprawie :)
takim sposobem rano pełna mobilizacja...obiad nastawiony i będe piekła ciasto na jutro do pracy D bo ma urodzinki...no i jeszcze mamy dzisiaj kontrole u laryngologa - Majka migdały :) hmmm ciekawe czy nas nie zasypie.....
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #282477 przez gosia2324
Witam we wtorek po w miare przespanej nocy :)
No i jestem trzecia :)

Monika ale byla by impreza :) Wróciłybyśmy po tygodniu lekko rozmiękczone :) :S :S :S :woohoo:

Fifik zebra :woohoo: :woohoo: :woohoo: Padlam :kiss: :kiss: :kiss:
Beti mały to cały Tata, wiec musisz postarac sie o mamusiowa córeczkę :blink: :silly:

A ile ma cm to jego ciemiączko, moja mala ma 2x2 ?!
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #282478 przez megi2501
I ja się witam po kiepskiej nocy :dry: Pobudek z 4- w tym od 5 z nami w łóżku. Pranie wstawione i teraz obiadek będę robić, bo później spacerek 3 godzinny.
Dziś mała dużo spokojniejsza. A na pobranie krwi jutro, bo zwyczajnie przez tą noc z małą zaspałyśmy :P Jednak muszę nastawić budzik, bo nie zawsze mogę liczyć na córkę :woohoo:

Beti, ale Ty robisz genialne fotki :ohmy: Fifik wielki przystojny facet :kiss: :kiss: :kiss:

Magda cóż za organizacja :) Jeszcze 2-dni i nasze dzieci będą miały 4 miesiące :)
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #282482 przez pati-m
Agusia - gratulacje dla Emi z okazji ukończenia 4-go miesiąca :lol: :kiss:

Gosia - jak ty zmierzyłaś wielkość ciemiączka u Jagódki?
13 lata 4 miesiąc temu #282486 przez ewelinaa
Dzień Dobry :)

W nocy Kinga się obudziła na jedzenie, ale tak zaczęła płakać i krzyczeć, że szok :ohmy: :ohmy: Dopiero jak jej dziąsła posmarowałam Dentinoxem to się uspokoiła i zjadała mleczko.
I pobudkach o 6:30 :dry: a teraz mała już drzemie, a ja mam chwilkę dla Was :)

Mała - co do kolczyków to ja nie będę przekłuwała dopóki sama nie zechce, no nie podobają mi się niemowlaki z przekłutymi uszami

Iwona - gratuluję ząbka Julci :woohoo: :kiss: :kiss:

Pati - dzięki za nową tabelkę :kiss:

Fanka - Dawid z dziadkiem z samego rana REWELACJA :lol: :lol:

Beti - wózek Jane, szaro-pomarańczowy, a biały w kolorowe kółeczka to kocyk :)

Agusia - :kiss: :kiss: :kiss: Emilcia witamy w gronie starszaków :woohoo: :woohoo: :kiss: :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu #282512 przez iwonaNAVI
Hello :)

u nas wczoraj cyrki z zasnieciem ale w koncu po meczarniach o 22 spala jak zabita. A dzisaj z rana troche katarku miala nie mam pojecia skad :( ale frida marimer i dzialamy oby sie nie rozwinelo dalej

Ewelina ja mam Oliwie :P

Oczywiscie gratulacje dla Emisi :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #282518 przez angie1713
Witam się i ja wstałyśmy o 9.30 Nadia tradycyjnie miała 3 pobudki :dry:

Beti Fifik to niezły przystojniak :) Super fotki

Ja już wstawiłam pranie i zaraz zabieram się za obiad bo M dziś na 14 do pracy.Muszę jeszcze garnąć mieszkanko.My na spacer jeszcze dziś nie wyjdziemy bo jeszcze delikatny mam katar ale już jest dużo lepiej..
Zajrzę póżniej :)
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #282520 przez Agusia83
Dziewczynki, zaraz postaram sie Was nadrobic...Emi wlasnie zasnela, a bylo ciezko, znow zamiast melczka wciskalam jej herbatke :silly: ..no, ale w koncu sie zorientowalam, ze moje dziecko chce papu :silly:

Chcialam Oliwce pogratulowac zabka...a dobrze zapamietalam, ze Dawidkowi wychodza 3 na raz?

Jagodko, jestes the best,,,,nocniczek majac niecale 5 miesiecy? chyle czola :laugh:

Beti, Fifik to bardzo dzielny maly mezczyzna :laugh: ciocia calusy przesyla.

Monia, zapasy konkretne...a ile bedziecie miec gosci?

Kochane...zamowilam wczoraj 3 fotokalendarze....i mam problem. jeden projekt sie zapisyal, a 2 pozostale nie chca....kurcze, czy to chodzi o serwer? W ogole ta zielona linia nie chce sie pokazac...jestem zla, bo mam malutka nadzieje, ze jeszcze zdarzymy to wszystko zrobic na 21.01....co mam zorbic? Juz napisalam im maila, o co kaman?

Co do kolczykow, to chcialabym jej przekluc uszka za 2 moze 3 miesiace, ale to jeszcze musze ustalic z M....moja mama dala Emisi kolczyki na chrzest, wiec juz mamy co jej zalozyc:)...sa naprawde sliczne.

A jesli chodzi o dzisiejsze spanko...to pobudka byla o 5:30...10 minut jedzenia cyca a pozniej spanko do 7:45 :laugh: wiec zyc, nie umierac :laugh:
13 lata 4 miesiąc temu #282523 przez pati-m
Agusia - niestety nie pomogę, bo mi załadowały się bez problemu. Ja czekałam na nie dokładnie tydzień - wczoraj przyszły i tak jak Gosia pisała - są rewelacyjne :) A nie ma tam nr tel. żebyś mogła zadzwonić?
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia