- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #282278 przez Mała
Megi moja też jojczy, mam tego po dziurki w nosie. Nawet dla chwili spokoju chodził dzisiaj mikser, bo ją ten dźwięk uspokoił. Zasnęła po 19 i stwierdziłam, że idę wydepilować nogi aha udało mi się kawałek jednej nogi.
Ivonka no gratulujemy ząbka.
Nie wiem kiedy T weźmie się za te kolczyki, bo oni na wszystko mają czas
myślę, że najwcześniej późną wiosną, żeby nie trzeba było czapki nosić, żeby nie podrażniała ucha.
Ivonka no gratulujemy ząbka.
Nie wiem kiedy T weźmie się za te kolczyki, bo oni na wszystko mają czas

Temat został zablokowany.
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #282286 przez bewipo
A dziś poszła pierwsza seria ćwiczeń na brzuch, tych co Mała wkleiła linka
No zobaczymy na ile mi wystarczy zapału 
Też ostatnio depilowałam nogi na raty, najpierw jedna, a po 2 dniach druga

Też ostatnio depilowałam nogi na raty, najpierw jedna, a po 2 dniach druga

Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez bewipo.
- angie1713
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #282287 przez angie1713
My już dawno po kąpieli.Nadia pospała 30 min a teraz szaleje na łóżku a wierzga tak nogami że szok 
pati tabelka super
Jeśli chodzi o nocnik to ja kupię najzwyklejszy bo słyszłam raz od kogoś że dziecko się wystraszyło tego grającego.
My nie przebijamy uszu Nadii bo mojemu M się nie podoba może jak będzie miała kilka lat.
iwonaNAVI gratulujemy ząbka
Mykam karmić małą bo mnie woła
Do póżniej

pati tabelka super
Jeśli chodzi o nocnik to ja kupię najzwyklejszy bo słyszłam raz od kogoś że dziecko się wystraszyło tego grającego.
My nie przebijamy uszu Nadii bo mojemu M się nie podoba może jak będzie miała kilka lat.
iwonaNAVI gratulujemy ząbka
Mykam karmić małą bo mnie woła

Do póżniej
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #282291 przez Mała
bewipo napisał:
Nawet nie wiesz ile czasu mi zajęło, żeby się w końcu zabrać za te nogi, a tu masz.
U mnie też się na to zanosiA dziś poszła pierwsza seria ćwiczeń na brzuch, tych co Mała wkleiła linka
No zobaczymy na ile mi wystarczy zapału
Też ostatnio depilowałam nogi na raty, najpierw jedna, a po 2 dniach druga![]()

- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #282293 przez magda79
Słowiczku Natalka wymiata...śliczna córeczka a ta bródka normalnie boska!!!!!
i od razu nagana dla mamusi!!!!więcej zdjęć tej małej Królewny poprosimy 
Gosiu hehe fajnie Jagódka wygląda na nocniku...ja ostatnio też miałam takie myśli, że trzeba będzie powoli nocnik ze strychu ściągnąć...
pati tabelka super!!!!!
a Lily napisała jeszcze raz:
jak pojawie sie w polsce to jej wysle drugi raz moze dojdzie
tzn sukienke gosi

Gosiu hehe fajnie Jagódka wygląda na nocniku...ja ostatnio też miałam takie myśli, że trzeba będzie powoli nocnik ze strychu ściągnąć...

pati tabelka super!!!!!
a Lily napisała jeszcze raz:
jak pojawie sie w polsce to jej wysle drugi raz moze dojdzie
tzn sukienke gosi
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #282296 przez magda79
Mała napisał:
Mała Majka miała przekłute uszy jak skończyła roczek...ja myślałam, że wcześniej się z tym ogarniemy ale D był nie bardzo za...a bo ją to będzie bolało...itd itd, więc jak tatusia oddelegowali na kilka tygodni to zaraz po wyjeździe udałyśmy się do kosmet i załatwiłyśmy co trzeba...wszystko ok a tatuś po fakcie zadowolony, że hej:)
Dziewczyny mój m się kazał spytać czy i kiedy planujecie przekuć uszy królewnom? Olcia ma dostać od T kolczyki zrobione z obrączki prababci śp. Zwariowany tato już wybrał kosmetyczkę
, która to zrobi. Oczywiście wywiad odpowiedni przeprowadził
, bo znajomy mu mówił, że u nas w mieście to lepiej nie bo bardzo często ropieją ich przekłucia.
Mała Majka miała przekłute uszy jak skończyła roczek...ja myślałam, że wcześniej się z tym ogarniemy ale D był nie bardzo za...a bo ją to będzie bolało...itd itd, więc jak tatusia oddelegowali na kilka tygodni to zaraz po wyjeździe udałyśmy się do kosmet i załatwiłyśmy co trzeba...wszystko ok a tatuś po fakcie zadowolony, że hej:)

- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- maja1982
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #282301 przez maja1982
Nadrobiłam
tylko tyle informacji było że nie zdołam chyba na wszystko odpowiedzieć 
Po pierwsze: podziękowania dla fanki za wprowadzenie nakazu umieszczania zdjęć dzieciaczków
wszystkie tj. Olcia,Nadia, Dominik, Emilka, Nunka - gadułka, Kacperek, Jagódka,Franio no i Natalka
ale czy przypadkiem sprawczyni całego zdjęciowego zamieszania nie zapomniała dodać zdjęcia swojej pociechy??
sami -
Oliwcia - gratuluje ząbka
Jagódka - normalnie wymiatacz z ciebie 1-sza klasa
Natalka - cudaśna jesteś, jak bym cię dopadła to chyba bym cię zacałowała
gosia z tym nocnikiem rozpoczęłaś zapewne erę nocnikową
zaraz wszystkie pobiegną do sklepu i będą sadzac
ja też oczywiście 
widziałam na fotkach ze już sadzacie dzieciaki?? mój tez jak w foteliku siedzi to głowę do siadania podnosi - mogę go już tak podpierać i sadzać??choć mam wrażenie że główka mu tak do przodu jeszcze opada!!!

Po pierwsze: podziękowania dla fanki za wprowadzenie nakazu umieszczania zdjęć dzieciaczków

ale czy przypadkiem sprawczyni całego zdjęciowego zamieszania nie zapomniała dodać zdjęcia swojej pociechy??

sami -

Oliwcia - gratuluje ząbka

Jagódka - normalnie wymiatacz z ciebie 1-sza klasa

Natalka - cudaśna jesteś, jak bym cię dopadła to chyba bym cię zacałowała

gosia z tym nocnikiem rozpoczęłaś zapewne erę nocnikową

widziałam na fotkach ze już sadzacie dzieciaki?? mój tez jak w foteliku siedzi to głowę do siadania podnosi - mogę go już tak podpierać i sadzać??choć mam wrażenie że główka mu tak do przodu jeszcze opada!!!
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- maja1982
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #282306 przez maja1982
Byliśmy teraz w weekend poza domem i miałam obawy jak mały będzie spał w nowym miejscu ale co sie okazało spał 6 godzin ciągiem
jeszcze mu sie takie cos w domu nie przytrafiło a szkoda!!po powrocie standardowo pobudka co 3 h ale nie narzekam - chyba już przywykłam 
co do przekłuwania uszu to ja jako dziecko miałam skazę białkową - i już nie bardzo wiedzieli co ze mną zrobić i pediatra poradziła żeby przekłuć uszy i założyć kolczyki - złote i ponoć jak ręką odjął!!buzia przestała być taka zaogniona, krostki zniknęły!!czy to faktycznie zasługa kolczyków ??hm??nie wiem ale moi rodzice twierdzą ze tak!dlatego piszę
idę coś spapusiać

co do przekłuwania uszu to ja jako dziecko miałam skazę białkową - i już nie bardzo wiedzieli co ze mną zrobić i pediatra poradziła żeby przekłuć uszy i założyć kolczyki - złote i ponoć jak ręką odjął!!buzia przestała być taka zaogniona, krostki zniknęły!!czy to faktycznie zasługa kolczyków ??hm??nie wiem ale moi rodzice twierdzą ze tak!dlatego piszę

idę coś spapusiać

- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #282310 przez magda79
Nadia, Emilka,Natalka, Oliwka, Kacperek, Franuś, Jagódka, Olcia musiałam jeszcze raz zobaczyć fotki naszych koffffanych szkrabów i mam nadz, że nikogo nie ominęłam..
Fanka dziękujemy to ty zmobilizowałaś wszystkich dzisiaj i fotki się posypały!!!
Mała wszystko było ok ładnie się goiły i nawet zostawiłam jej dłużej te lecznicze - były z niebieskim oczkiem i pasowały jej do oczu
Majka nic tam przy nich nie majstrowała, ładnie i szybko się zagoiły.
Fanka dziękujemy to ty zmobilizowałaś wszystkich dzisiaj i fotki się posypały!!!

Mała wszystko było ok ładnie się goiły i nawet zostawiłam jej dłużej te lecznicze - były z niebieskim oczkiem i pasowały jej do oczu

- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #282311 przez fanka
no i wystarczyło z rana lekko "nakrzyczeć" i odrazu poprawa.
aż mi się sama mordka śmieje jak oglądam nasze cudaczki, Jagódka z siekierą mnie rozbroiła
Natalka zachwyca jak zwykle (oglądając zdjęcia na fb doszłam do wniosku, że bardzo do taty podobna), Emisia - piękna dziewczyna, Olcia z Kamilem- normalnie "ksero", zamyślony Franuś- zacałowałabym, Oliwcia ze spineczką- ech ja chce siostrę dla Dawidka
Domiś, Kacperek- forumowe przystojniaki!! chyba nikogo nie pominełam, a jak tak to jeszcze nadrobię!! 
Oliwcia- gratuluję zęba- ja u Dawida dziś znalałam uwaga 3 zęby!!!!!!! tzn oczywiście pod dziąsłem ale już "wybulone" i to też nie jedynki , tylko trójki chyba, sama się zdziwiłam jak to możliwe!!!
A tak jak Maja pisała zrobiłam dziś zdjęciową "aferę", a sama zdjęć nie dałam więc zaraz coś wrzucę!
Mała- ja też "Twoje" ćwiczenia robię- 3 dzień!

Oliwcia- gratuluję zęba- ja u Dawida dziś znalałam uwaga 3 zęby!!!!!!! tzn oczywiście pod dziąsłem ale już "wybulone" i to też nie jedynki , tylko trójki chyba, sama się zdziwiłam jak to możliwe!!!
A tak jak Maja pisała zrobiłam dziś zdjęciową "aferę", a sama zdjęć nie dałam więc zaraz coś wrzucę!
Mała- ja też "Twoje" ćwiczenia robię- 3 dzień!

- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #282316 przez beti
NO LASKI, TO KIEDY SIĘ WAS MOGĘ SPODZIEWAĆ NA FOTKI????

Kacper, jak tam stopy?? Smaczne?? Uśmiejecie się, ale w tej umiejętności przeszkadzają Fifiemu fałdki na brzuchu
mój kochany pulpecik 
No a na macie "Nie spać zwiedzać!!!"

Angie, weź wapno i wit c 1000...
A co do obiadku to ja podaje ok 12-14.
Nadia jaka radosna
Dominiś jaki skupiony
Mała, ale fajne rodzinne foto, a Ola jaka puciulka słodka
Marta, nie martw się, nas też czeka duuuży remont na jesieni...cały strych chcemy zrobić...a przypominam, że to domek z lat 50' a stropy są z gliny i słomy
Gosia, zdjęcia cudne, tylko gdzie Niunia???
Wypożycz mi Jagódkę i Kubusia do remontu
byliby ozdobą ekipy remontowej 
Nunka, gadułko
a te paluszki to chyba się szykują do gwizdania 
Gosia, listonosz oberwałby ode mnie po łbie
A co do dania, mam je zaplanowane na pojutrze
Agusia, a co Ty chcesz od uszek?? Śliczne są
Monia, śliczna ta ramka
Teraz wstaw zdjęcia i nam się pochwal 
Iwonka, ja myję Cifem, a przed samym myciem po prostu płuczę wannę ale jak się obawiasz możesz myć mydłem lub płynem do naczyń...
Oliwcia, jaka elegancka
No i gratulujemy zębolka 
Natalka flirciara rulezzzzz....cuuuudowna!!! No i te włosy!!!!
Jagódka, no braawoooo z kupy!!!! SUPER, w ogóle to mam zamiar wypróbować ten Twój patent z nocnikiem za jakiś miesiąc
Ewelina, Fifi ma emanuela i gąsiennicę...na gąsiennicę nie zwraca prawie uwagi a emanuel jest number one od 2 miesięcy, nie wychodzimy bez niego z domu, to jedyna taka zabawka, która go na tyle zajmuje, jest akurat tak szeroki, że dwiema rękami go naraz trzyma...ja tylko tą zabawkę polecam
Kinga, śliczniutka
my też mamy tą owieczkę
a jaki ładny wózek w środku? Jaki to??
Franuś myśliciel, a my też chcemy taki śliniak
Noooo nadrobiłam to mogę wreszcie napisać co u nas
Fifi po raz kolejny zszokował nas i wszystkich dookoła...byliśmy na tym pobraniu, ja od rana wlałam w niego 200 ml herbatki, żeby ta krew wreszcie rzadka była no i się udało
słuchajcie...upuściły mu 2 duże próbówki krwi, a on znowu nie zauważył i się śmiał
pielęgniarki powiedziały, że pierwszy raz im się takie dziecko trafiło
jestem z niego DUMNA STRASZNIE!!!

Zdjęcia zaraz zrzucę na kompa i obiecuję dziś wrzucić, tylko jeszcze ciacho muszę jakieś zrobić, bo jutro do siostry jadę na cały dzień, na spacer i basen

Kacper, jak tam stopy?? Smaczne?? Uśmiejecie się, ale w tej umiejętności przeszkadzają Fifiemu fałdki na brzuchu

No a na macie "Nie spać zwiedzać!!!"

Angie, weź wapno i wit c 1000...
A co do obiadku to ja podaje ok 12-14.
Nadia jaka radosna

Dominiś jaki skupiony

Mała, ale fajne rodzinne foto, a Ola jaka puciulka słodka

Marta, nie martw się, nas też czeka duuuży remont na jesieni...cały strych chcemy zrobić...a przypominam, że to domek z lat 50' a stropy są z gliny i słomy

Gosia, zdjęcia cudne, tylko gdzie Niunia???

Wypożycz mi Jagódkę i Kubusia do remontu

Nunka, gadułko

Gosia, listonosz oberwałby ode mnie po łbie

A co do dania, mam je zaplanowane na pojutrze

Agusia, a co Ty chcesz od uszek?? Śliczne są

Monia, śliczna ta ramka

Iwonka, ja myję Cifem, a przed samym myciem po prostu płuczę wannę ale jak się obawiasz możesz myć mydłem lub płynem do naczyń...
Oliwcia, jaka elegancka

Natalka flirciara rulezzzzz....cuuuudowna!!! No i te włosy!!!!

Jagódka, no braawoooo z kupy!!!! SUPER, w ogóle to mam zamiar wypróbować ten Twój patent z nocnikiem za jakiś miesiąc

Ewelina, Fifi ma emanuela i gąsiennicę...na gąsiennicę nie zwraca prawie uwagi a emanuel jest number one od 2 miesięcy, nie wychodzimy bez niego z domu, to jedyna taka zabawka, która go na tyle zajmuje, jest akurat tak szeroki, że dwiema rękami go naraz trzyma...ja tylko tą zabawkę polecam

Kinga, śliczniutka

Franuś myśliciel, a my też chcemy taki śliniak

Noooo nadrobiłam to mogę wreszcie napisać co u nas

Fifi po raz kolejny zszokował nas i wszystkich dookoła...byliśmy na tym pobraniu, ja od rana wlałam w niego 200 ml herbatki, żeby ta krew wreszcie rzadka była no i się udało

Zdjęcia zaraz zrzucę na kompa i obiecuję dziś wrzucić, tylko jeszcze ciacho muszę jakieś zrobić, bo jutro do siostry jadę na cały dzień, na spacer i basen

Moderatorzy: ilona